Quote (anarchyi @ Thu, May 28 2009, 05:24pm)
Явно не гледаш достатъчно. Нормално е да са притеснени след ранен гол.Имай на предвид, че това беше първата атака на Барса.Преди това Юнайтед имаха 5 удара към вратата.
Не споря, че Барса тотално надиграха Манчестър снощи, не споря че Барса мачкат. Двата отбора играят в различни първенства все пак.
Казвам обаче, че като гледах Юнайтед срещу барса и Юнайтед срещу Арсенал не открих прилики в играта.Надявам се нещо да е проблеснало в главата ти. За защитата - да, титулярите ги нямаше, но за отбор като Барселона с такава селекция подобно оправдание не минава. А за Пуьол смея да кажа, че това беше най-смешнния мач с негово участие, който съм гледал. Имаше повече допир със земята, отколкото с топката. Роналдо не симулира толкова....
А това за лошите и добрите дни го има при всеки. Глупаво е да мислиш, че някой футболист може да играе на 100% всеки мач, всеки нападател да вкара дори 50% от положенията си. Рууни също не направи нищо съществено.Това Прави ли го слаб играч? Погледай повече мачове на Юнайтед и пак ми кажи, че Парк не играе. А Тевез като тича вчера фаида имаше ли?Играе много добре, когато има ден, когато е във форма и колкото му позволява съперника.
Радо Реал тази година ги няма никакви. Ако вземат Роналдо ще има ефект и не се знае какво ще стане в следващия им мач с Барса 
tapo e da sravnqvash barca s arsenal ... v arsenal nqma futbolisti s opit, futbolisti koito mogat da reshat neshto.v angliq veche nz mai stanaha 5 godini ne mogat nishto da napravqt.tragvat dobre i posle pak sa 4-ti...arsenal nqmat halvova liniq, a barca imat iniesta i xavi koito i v4era pokazaha zashto sa smqtani za tolkova dobra dvoika v sredata.i dvata gola bqha napraveni imeno ot tqh dokato s/y manu arsenal prosto ne mojeha edna ataka da organizirat.normalno e kato ti vkarat gol v 10-tata minuta malko da se stapisash no te sled tova 80 min ne mojaha da izmislqt neshto i bqha napalno nadigrani v centara,a samo s ronaldo nqma kak da stanat neshtata ...
prosto vchera kakto ti kazvash barca imaha den a manu kato cqlo bqha tragi4ni otsqkade
This post was edited by GnDraj on May 28 2009 11:59am