d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български >
Poll > МАНЧЕСТАР или БАРСЕЛОНА > кой ще победи >?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 480.00
May 28 2009 10:25am
Quote (maradona @ Thu, May 28 2009, 07:18pm)
Е хубаво де манчестър мачкали цяла година ми БАРСА какво правиха?Не мачкаха ли и те цяла година?Какво направиха и с Реал?

tiho tiho za real 4e o6te ma boli....
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 28 2009 11:24am
Quote (GnDraj @ Thu, 28 May 2009, 17:27)
mai ti se drusash ne az ... gledam futbol i to mnogo.za naprejenie ne mi se opravdavai.nad barca nqmashe li naprejenie ? cqlata zashtita beshe formirana izcqlo nova s izklu4enie na puyol.i men kakvo mi puka che nqkoi ne e imal den ? fakta e che gigs i scouls ne napravih nishto v4era kakto i park,a pak runey sashto ne imal den spored tvote mislene.nezemnoto duo pak vidic-rio se osraha totalno.cql sezon gi hvaleha i nakraq kakvo ? parvo eto'o im skri topkata,a sled tova niskiq messi se izvisi sam v nakazatelnoto i vkara . neshto da kajesh ? manchestar moje da sa machkali cqla godina, no v4era gi smachkaha totalno.igraha 10 min i sled tova xavi i iniesta im skriha topkata.

Явно не гледаш достатъчно. Нормално е да са притеснени след ранен гол.Имай на предвид, че това беше първата атака на Барса.Преди това Юнайтед имаха 5 удара към вратата.
Не споря, че Барса тотално надиграха Манчестър снощи, не споря че Барса мачкат. Двата отбора играят в различни първенства все пак.
Казвам обаче, че като гледах Юнайтед срещу барса и Юнайтед срещу Арсенал не открих прилики в играта.Надявам се нещо да е проблеснало в главата ти. За защитата - да, титулярите ги нямаше, но за отбор като Барселона с такава селекция подобно оправдание не минава. А за Пуьол смея да кажа, че това беше най-смешнния мач с негово участие, който съм гледал. Имаше повече допир със земята, отколкото с топката. Роналдо не симулира толкова....
А това за лошите и добрите дни го има при всеки. Глупаво е да мислиш, че някой футболист може да играе на 100% всеки мач, всеки нападател да вкара дори 50% от положенията си. Рууни също не направи нищо съществено.Това Прави ли го слаб играч? Погледай повече мачове на Юнайтед и пак ми кажи, че Парк не играе. А Тевез като тича вчера фаида имаше ли?Играе много добре, когато има ден, когато е във форма и колкото му позволява съперника.

Радо Реал тази година ги няма никакви. Ако вземат Роналдо ще има ефект и не се знае какво ще стане в следващия им мач с Барса :)

Member
Gold: 0.00
May 28 2009 11:58am
Quote (anarchyi @ Thu, May 28 2009, 05:24pm)
Явно не гледаш достатъчно. Нормално е да са притеснени след ранен гол.Имай на предвид, че това беше първата атака на Барса.Преди това Юнайтед имаха 5 удара към вратата.
Не споря, че Барса тотално надиграха Манчестър снощи, не споря че Барса мачкат. Двата отбора играят в различни първенства все пак.
Казвам обаче, че като гледах Юнайтед срещу барса и Юнайтед срещу Арсенал не открих прилики в играта.Надявам се нещо да е проблеснало в главата ти. За защитата - да, титулярите ги нямаше, но за отбор като Барселона с такава селекция подобно оправдание не минава. А за Пуьол смея да кажа, че това беше най-смешнния мач с негово участие, който съм гледал. Имаше повече допир със земята, отколкото с топката. Роналдо не симулира толкова....
А това за лошите и добрите дни го има при всеки. Глупаво е да мислиш, че някой футболист може да играе на 100% всеки мач, всеки нападател да вкара дори 50% от положенията си. Рууни също не направи нищо съществено.Това Прави ли го слаб играч? Погледай повече мачове на Юнайтед и пак ми кажи, че Парк не играе. А Тевез като тича вчера фаида имаше ли?Играе много добре, когато има ден, когато е във форма и колкото му позволява съперника.

Радо Реал тази година ги няма никакви. Ако вземат Роналдо ще има ефект и не се знае какво ще стане в следващия им мач с Барса :)

tapo e da sravnqvash barca s arsenal ... v arsenal nqma futbolisti s opit, futbolisti koito mogat da reshat neshto.v angliq veche nz mai stanaha 5 godini ne mogat nishto da napravqt.tragvat dobre i posle pak sa 4-ti...arsenal nqmat halvova liniq, a barca imat iniesta i xavi koito i v4era pokazaha zashto sa smqtani za tolkova dobra dvoika v sredata.i dvata gola bqha napraveni imeno ot tqh dokato s/y manu arsenal prosto ne mojeha edna ataka da organizirat.normalno e kato ti vkarat gol v 10-tata minuta malko da se stapisash no te sled tova 80 min ne mojaha da izmislqt neshto i bqha napalno nadigrani v centara,a samo s ronaldo nqma kak da stanat neshtata ...

prosto vchera kakto ti kazvash barca imaha den a manu kato cqlo bqha tragi4ni otsqkade

This post was edited by GnDraj on May 28 2009 11:59am
Member
Gold: 7,157.00
May 28 2009 08:15pm
Не съм гледал почти нищо от този мач,по скоро го слушах и обръщах по-вече внимание при промяна интонацията на гласа на коментаторите,но поне от това,което видях MU бяха зле,а Barca/фарса,чието класиране на финала се дължи само и единствено на съдията/играха колкото да спечелят...Бербо имаше 2-3 положения,а предполагам,че след изказването на Роналдо,че..."Тактиката е била грешна"..самият той вече е пътник.
Member
Gold: 10.95
May 31 2009 02:47am
awe samo Loko Plovdiv wee . . kvo gi dyv4ete tiq izmekqrski otbori :]
Member
Gold: 4,444.44
May 31 2009 03:31am
Quote (cccp_punk @ Sun, 31 May 2009, 11:47)
awe samo Loko Plovdiv wee . . kvo gi dyv4ete tiq izmekqrski otbori :]

Добре казано :D
Member
Gold: 9,035.00
May 31 2009 07:08am
Quote (cccp_punk @ Sun, May 31 2009, 11:47am)
awe samo Loko Plovdiv wee . . kvo gi dyv4ete tiq  izmekqrski otbori :]

ОЩЕ ЕДИН ПРОЗРЯЛ ИСТИНАТА
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
May 31 2009 10:51am
Quote (Viki96 @ Sun, 31 May 2009, 16:08)
ОЩЕ ЕДИН ПРОЗРЯЛ ИСТИНАТА

ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГАААААА ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВААААА ПРЕД БОТЕВ ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА И СВИНЕ ЗАСТАНАЛИ СА ПАК НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ АЛЕЛАЛАЛЛАЛЕЛЕЛЕЛАЛЕЛЕЛe

и догодина щте има мъки

аиде със здраве отивам да полея :D :D

This post was edited by BraveAntiBan on May 31 2009 10:51am
Member
Gold: 13,068.00
May 31 2009 11:16am
Quote (BraveAntiBan @ Sun, 31 May 2009, 18:51)
ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГАААААА ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВААААА ПРЕД БОТЕВ ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА И СВИНЕ ЗАСТАНАЛИ СА ПАК НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ АЛЕЛАЛАЛЛАЛЕЛЕЛЕЛАЛЕЛЕЛe

и догодина щте има мъки

аиде със здраве отивам да полея :D :D

Догодина сме в челната тройка а по-догодина може и шампиони

А вие буферите тихооооо
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
May 31 2009 11:27am
Quote (mainabg @ Sun, 31 May 2009, 20:16)
Догодина сме в челната тройка а по-догодина може и шампиони

А вие буферите тихооооо

:)
Go Back To Български Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll