pochnahte da govorite gluposti veche! vseki kazva koe kvo davalo! mnoo dobre znam dori i po dobre ot vas povecheto koe kvo dava i koe kolko fg struva i dali e evtino skypo! Kvo si merite pak pishkite!
smitera mi sq e 86 lvl! dobre! ubers imat mnogo life i resisti. kolko gore dolu trqq da si m v + resistite za ubers primerno! sq gi dokarvam na 80 shte trqbva li da dobavq oshte 50-60 otgore ?
samiq stun na smite ne lovi bosovete tova znachi li che primerno onq gay Uber mefistoto ili andariel nqq ma spukat ot boi poneje life chisto v momenta mi e 1500 (bez charmovete poneje oshte ne sym go obzavel)
Ne sym bil uberi do sega no smiter za UT polzva li se vyobshte ili samo predi tva za trimata glupaci.... Mnogo mi e kasha v glavata
v momenta polzvam perf AP COH 15/15, exile non bug eth vortex 19@ 16lvl aura , Ummed Gulli, draculs , gore rider 197% upped, nqkav very low grief (imam hubav heaven`s) , kolan se chudq Dungo ili TG? rings sa mi perf raven + 1 rare 17 str +15 dex + all res +ar i oshte nqkva tapnq , amuleta se chudq zashtot ne moga da dostigna dobri resisti i v momenta polzvam Metalgrid . Kyv da mu sloja Highlord mai e nai dobre ama resisite mi staat mnogo zle ? za weapon bih si naprail i 1 Last wish smqtate li che shte e nai dobre ! 1 kazva Grif vtori heavens treti last wish i trite moga da gi polzvam no iskam optimalnoto ! FG i HRs ne sa problem
Btw ot fizikal dmg ne moga da umra prosto iam takova chuvstvo
shtot sym s nad 40k defence i 75 block ne me dokosvat malko magiite me pritesnqvat i Iron-a

Dmg-a mi e malko ....s fanatism 1800 nqkyde
dignal sym na max smite fanatism holy shield defiance +1 salva i drugi tam aurichki koito se polzvat kato cleans i vigor primerno
kak vi se struva normalno li sym go razvil? Ako ne koe e greshno i kakvo da popravq?
This post was edited by Fragnatic on Feb 2 2009 06:03am