d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > 5:0 > Ai Kanariiiiiii
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 29.00
Sep 30 2008 01:13am
Quote (BraveAntiBan @ Mon, 29 Sep 2008, 21:50)
Годината е 2001. Мачът е леФски - Металург Перник. леФски печели мача след явно полягане от страна на Металург. След няколко седмици наяве излиза и истината. Доказано е, че леФски е купил мача, а Металург го е продал. Има и самопризнания.

Решенията на БФС са:

- За Металург парична санкция плюс изваждани от професионалния футбол, защото са продали мача.

- За леФски няма наказание, защото са купили мача. Излиза, че едва ли не насила са ги накарали да купят мача...

Коментирайте това уважаеми господа "безпристрастни" фенове

рогата, БФС... кво да ги коментираме... гнусна история

дано направят 2:2 с Жилина в четвъртък

This post was edited by red_pride on Sep 30 2008 01:13am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Sep 30 2008 01:29am
Quote (BraveAntiBan @ Tue, Sep 30 2008, 04:10am)
ti si super ograni4en be 6matko i ne mi razpravqi imalolie ili ne METALURG pernik ami zemi po4eti malko to ne stava samo da da si praite geiski pri4eski i da mi se gazirate ami zemi po4eti malko ,,bah nekadarnika hahahha 4e mi kaje toi nemalo metalurg pernik ahhah
locked
scammer hahha

o da az sam bil super ograni4en , 4akai 4akai ne si li ti tozi koito kisne non stop v 1 forum?
i da 6te ti razpravqm ima ili ne metalurg pernik?
velikata ubida locked , scammer .
izvinqvam se 4e iam dostatu4no mozuk v glavata za da moga za 15 minuti da scamna 15 +k forum gold a tapaci kato tebe da kisnat postoqno v nekfi baal run4eta , Diablo 2 e DEAD Game kakto i tozi forum 6te zamre suvsem skoro.
produljavai da cikli6 i da pravi6 1 i su6to ne6to do zabrava a v pauzite ti za 4ikii da pi6e6 i v foruma misleiki si 4e si ne6to pove4e ot drugite, ta ti si 1 prost smotanqk koito si misli 4e kato ima nqkakvi pixeli i spori za ne6to absolutno bezmisleno ( a imeno bulgarskiq football ) e golqm muj. da naistina mn si dupe
p.s. nqma zna4enie dali sam locked ili ne, samiq fakt 4e iam o6te 2-3 accounta dokato se zanimavah s d2 v seki ot tqh ima nekfo fg tam, dostatu4no da si zema slaba zvezda i nekuf color ot tam natatak 6te mi otneme mejdu 1 i 5 dni da sabera 2 puti pove4e ot teb fg lol.

This post was edited by chzn on Sep 30 2008 01:31am
Member
Gold: 1,319.00
Sep 30 2008 02:55am
chzn гордееш ли се с това , че си ограбил някой ? С момичетата на какви теми говориш ? И може ли най - накрая да спреш да използваш заучените лафчета от една игра , които само един циклиор (който не прави нищо друго освен да кисне в играта и да се хвали колко имал) може да използва или българската реч ти е чужда ? А пък относно това кой колко кисне във форума си е негова работа ... все пак за това е форума , но явно българския форум е само да се псуваме и да се показваме колко сме зациклени на едно нещо ... много по - приятно е по другите форуми . В руския форум хората от различни градове се събират да се запознаят лично , да пийнат и да се посмеят , а ние дето сме повечето от един град тук не можем да се организираме , а даже и да го направим най - много да се изтрепем един друг ... mad1.gif
Member
Sep 30 2008 09:43am
Quote (Africanec @ Tue, Sep 30 2008, 08:55am)
chzn гордееш ли се с това , че си ограбил някой ? С момичетата на какви теми говориш ? И може ли най - накрая да спреш да използваш заучените лафчета от една игра , които само един циклиор (който не прави нищо друго освен да кисне в играта и да се хвали колко имал) може да използва или българската реч ти е чужда ? А пък относно това кой колко кисне във форума си е негова работа ... все пак за това е форума , но явно българския форум е само да се псуваме и да се показваме колко сме зациклени на едно нещо ... много по - приятно е по другите форуми . В руския форум хората от различни градове се събират да се запознаят лично , да пийнат и да се посмеят , а ние дето сме повечето от един град тук не можем да се организираме , а даже и да го направим най - много да се изтрепем един друг ... mad1.gif

dae qko se gordeq da znae6 da ti kaja li ? -> locked scammer ne e nazidanie a e bonus. 1 vid se oturvava6 ot foruma i igrata, s momi4etata si govorq na razli4ni temi zavisi kakvi sa mi bilo to nepozanti priqtelki gadjeta etc.
moga ti kaja i 6to ne moje se organizirate 6oto 90% sa nekfi addicted i neznaqt kfo e svetlina. da si na 25+ godini i da cikli6 v 1 forum s "lapetata" trqq si zle.
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Sep 30 2008 10:36am
chmszn ti si glupak be,,razbira se 4e ima metalurg pernik

ФК Металург (Перник)
от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Металург (Перник))
Направо към: навигация, търсене

Емблемата на Металург (Перник)ФК Металург е български футболен отбор от град Перник. Образуван е през 1957 г. от сливането на "Строител" (1951) и "Торпедо" (1953). През 1997 г. завършва на трето място в "Б" група и се класира за "А" група. Представя се повече от успешно и постига победи срещу ЦСКА, Локомотив (София), Ботев, Локомотив (Пловдив), Нефтохимик, Левски (Кюстендил), Септември, Миньор, Спартак (Плевен) и др., равенства с Левски (София), Славия и Литекс. В края на сезон 1998/99 г. обаче е установено, че домакинските загуби от Литекс (1:2) и Левски (София) (0:3) са били уговорени. След края на първенството БФС наказа Металург с изваждане от "А" група, а на Литекс и Левски бяха отнети по 3 точки от актива. Основният екип е червени фланелки, тъмносини гащета и червени чорапи , резервният екип е със светло синя фланелка, черни гащета и сини чорапи. Играе мачовете си на стадион Металург в кв. Изток, Перник с капацитет 12 000 зрители.

Успехи [редактиране]

This post was edited by BraveAntiBan on Sep 30 2008 10:38am
Member
Gold: 377.00
Sep 30 2008 10:51am
През 2001 г. последва ново обединение на Миньор и Металург, като името се запази - ПФК"Миньор
източник http://minyor-pk.com/history.php
Member
Gold: 1,319.00
Sep 30 2008 11:10am
Quote (chzn @ Tue, Sep 30 2008, 06:43pm)
dae qko se gordeq da znae6 da ti kaja li ? -> locked scammer ne e nazidanie a e bonus. 1 vid se oturvava6 ot foruma i igrata,  s momi4etata si govorq na razli4ni temi zavisi kakvi sa mi bilo to nepozanti priqtelki gadjeta etc.
moga ti kaja i 6to ne moje se organizirate 6oto 90% sa nekfi addicted i neznaqt kfo e svetlina. da si na 25+ godini i da cikli6 v 1 forum s "lapetata" trqq si zle.

Kато си се отървал от форума и играта какво правиш тук ? Другия път поне вземи да прочетеш азбуката , защото с тези заучени лафчета от играта си просто смешен . А ако не знаеш за каква организация ти говоря по - добре не се обаждай . Не ти казвам да се съберем 1-2 човека , а компания от 15-20 , тези които сме във форума и които се забавляваме , а не да идват разни изцепки като теб и да псуват наляво надясно .
Member
Sep 30 2008 11:13am
Quote (Africanec @ Tue, Sep 30 2008, 05:10pm)
Kато си се отървал от форума и играта какво правиш тук ? Другия път поне вземи да прочетеш азбуката , защото с тези заучени лафчета от играта си просто смешен . А ако не знаеш за каква организация ти говоря по - добре не се обаждай . Не ти казвам да се съберем 1-2 човека , а компания от 15-20 , тези които сме във форума и които се забавляваме , а не да идват разни изцепки като теб и да псуват наляво надясно .

evala ;]
Member
Gold: 0.00
Oct 12 2008 03:02am
be6e golqm ma4 smile.gif
Member
Gold: 12.00
Oct 13 2008 06:42am
Nqmame futbol , nqmame purvenstvo!
Go Back To Български Topic List