Quote (BraveAntiBan @ Tue, Sep 30 2008, 04:10am)
ti si super ograni4en be 6matko i ne mi razpravqi imalolie ili ne METALURG pernik ami zemi po4eti malko to ne stava samo da da si praite geiski pri4eski i da mi se gazirate ami zemi po4eti malko ,,bah nekadarnika hahahha 4e mi kaje toi nemalo metalurg pernik ahhah
locked
scammer hahha
o da az sam bil super ograni4en , 4akai 4akai ne si li ti tozi koito kisne non stop v 1 forum?
i da 6te ti razpravqm ima ili ne metalurg pernik?
velikata ubida locked , scammer .
izvinqvam se 4e iam dostatu4no mozuk v glavata za da moga za 15 minuti da scamna 15 +k forum gold a tapaci kato tebe da kisnat postoqno v nekfi baal run4eta , Diablo 2 e DEAD Game kakto i tozi forum 6te zamre suvsem skoro.
produljavai da cikli6 i da pravi6 1 i su6to ne6to do zabrava a v pauzite ti za 4ikii da pi6e6 i v foruma misleiki si 4e si ne6to pove4e ot drugite, ta ti si 1 prost smotanqk koito si misli 4e kato ima nqkakvi pixeli i spori za ne6to absolutno bezmisleno ( a imeno bulgarskiq football ) e golqm muj. da naistina mn si dupe
p.s. nqma zna4enie dali sam locked ili ne, samiq fakt 4e iam o6te 2-3 accounta dokato se zanimavah s d2 v seki ot tqh ima nekfo fg tam, dostatu4no da si zema slaba zvezda i nekuf color ot tam natatak 6te mi otneme mejdu 1 i 5 dni da sabera 2 puti pove4e ot teb fg lol.
This post was edited by chzn on Sep 30 2008 01:31am