Quote (MyD2jspRevenge @ Mon, 1 Sep 2008, 00:56)
Disconnected , brato , nqma krasivata priroda i priatelite da te hranqt.A otnosno rodnini i taka natatak ne zabravqi 4e ne otivash na mars. Plus tova ima razlika v tova koi kak zaminava za 4ujbina. Edin otiva da 4isti kenefi drug otiva i u4i da stane 4ovek a ne 4ista4.. Az sum ot 2rite i smqtam 4e tova koeto pravq e vazmojno nai dobria izbor.Ako si dobrqk cql jivot i nqma6 kapka egoizam v sebe si .... e togava situaciata e mn lo6a..
Приятелите ми няма да ме хранят, но те ще ми помагат в трудни времана (дай боже да нямам такива), а като отида в чужбина, кур. Така е, има разлика, кой къде и за какво отива, а отностно заплатите за които не ти отговорих по точно. В чужбина ако получаваш 2500 Евро, направо си за смях, за по малко от 4000 не се ходи, пък и да ти кажа, че дали там с 4000 или тук с 500 (евро), ще живееш по един и същ начин. Иначе, добре си решил да заминеш в чужбина да учиш. Къде по точно и с каква специалност?
@velibg, законите трябва да станат малко по строги, но да се изпълняват. Няма никаква файда да са строги и да не се прави нищо по въпроса.
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1225865
Quote (netinfo.bg)
Като Крум. Бойко Борисов ще коли и беси като вземе властта
МВР иска промени, но парламента не ги прави, тройната коалиция просто е пагубна. Това каза днес кметът на столицата Бойко Борисов.
Не случайно в нашата история има рязане на ръце, няма обаче законодателни промени, защото лобито на крадците няма да ги приеме.
Когато ГЕРБ дойде на власт ще си спомня за Крумовите закони и за закона за изтребление на разбойниците, закани се кметът.
Спирането на кражбите и убийствата става със законодателни промени. Аз предлагам на крадец да се дават минимум 20 години. Задържаните престъпници трябва да се вадят от пазара за минимум 30 години.
Като българин вече ме е срам, че чакаме доклада и да дойдат чужденците и да ни кажат какво е положението в страната, аз съм казвал винаги, че тези, които се занимават с кражбата на коли, се занимават и с наркотиците.
Мога да дам още ако искате
This post was edited by Disconnected on Aug 31 2008 05:19pm