Quote (bgunited @ Sat, Sep 6 2008, 03:00pm)
emi 6tom jiveqt v bulgariq zna4i as bulgari nikoi ni6to ne moje da im kaje
Колко просто казано ... Ами като има българи , които да речем живеят в Испания ? Да не ми кажеш ся , че са испанци ? Той си е българин !
Аз по принцип съм руснак ... имам българска лична карта , но нямам същите права , които има един българин
Винаги може да им се каже каквото и да било ... щом живеят в България нека спазват законите както го прави всеки българин , а не да ми живее наготово ! Не може един мангал , който е дошъл от майната си да има същите права както един истински българин ! Не може българина да се труди от сутрин до вечер за да изкара пари за ток , вода , ХРАНА , а един тъп мангал да ми се разкарва по цели дни с неговата чупена каруца . Коня да си сере по пътя , той да ми вика кво изкупувал и кво не ... да краде от мазетата на пенсионерите квото му дойде ! Имам чувството , че откакто вкараха закона за каруците те станаха още повече ! Полицаите ги спират пишат им актове , а мангала се смее щото не го интересува ... ще го използва тоя лист да си избърше черния гъз и ще продължи да си кара каручката ! Ми да го хванат , да му вземат коня като не плаща ... да видим тогава кво ще прави !
P.S: Извинявам се за многото псувни