По тая тема мога да говоря много ама смисъл.С две думи ,имам предложение как може да се оправи форума лесно и просто.Когато някой те псува не му обръщай внимание.В форума всеки изразява своето мнение запомнете го.Това ,че моето мнение не съвпада с това на другите не значи ,че трябва да ме псуват ,напротив ще се радвам да спорим в нормален тон.Някой знае ли колко по-готино е какво голямо удоволствие човек ще изпита ,когато убори другият с точни факти и предложения ще се почуства много по доволен и удотворен.
Щях да забравя и най-важното.Преди някой да издъни някоя върховна глупост и да пуска тъпи и смотани теми да мисли поне 10 пъти аджаба тая тема дали ще е интересна и за другите.Да се пускат теми примерно за LadderSlashera ,D2 ,D3,политика,футбол теми за младите хора или проблеми ,който вълнуват повече хора ,а не кавко си ял днес или апък ,че си ходил на кино пушеш трева боцкаш се или имаш 2 поправителни не сме ти мама и тати. По-горе изброените теми са интерни за всички.По темата за футбола дреме ми кой от кой отбор е и другите не ги интересува просто коментирайте глупостите в България.Примерно ЦСКА един п*****с Томов е украл ЦСКА.Не съм цска ама е кофти за клуба и за привържениците му.Това можеше да се случи и с друг бгр отбор.Коментирайте складовете в Челопечене и някой знае ли какво да прави ако избухне война или гръмне в неговият град склад с опасни вещества.
Напрегнете си мозъците има толкова неща ,който са интересни.
Лично аз съм против българин да е модератор или някакъв друг ранг.Ние не сме за това.Българина обича да мисли ,че неговото мнение е миродално ,не се съобразява с другите.Гледа на него и на "приятелите" покрай него да е добре ,а за другите кучета ги яли.
This post was edited by SvPetar on Jul 13 2008 05:33am