[QUOTE=chzn,Tue, Jul 15 2008, 05:29am][QUOTE=ManOfRespect,Mon, Jul 14 2008, 09:39pm][QUOTE=SvPetar,Mon, Jul 14 2008, 09:37pm]Присмял се хърбел на щърбел. Плюкс отиди си направи една чикия ще се оправиш апък и зрението може да ти се оправи.Имаш нужда от лекар прегледай се.Дано майка ти да е платила здравните осигуровки.[/QUOTE
takifa manaf4eta deto sa drusat po ulicite i sse ibat za edna doza..sa mi poznati dobre sevo...za kfo li sa zanimavam...ahahahahahha
da im pruskat zagovete ot ibane i tolkoz[/QUOTE]
iam vupros , man of respect eh? koi te respectira tolkova ne vijdam nikakuf respect da vnasq6 s nito 1 ot postovete izkazvaniqta a i sigorno i s igrata ti.
pravi6 pove4e pravopisni gre6ki ot 4to klasnik na kontrolno po bulgarski kato treperi.
i ne si li malko durti4uk za da sedi6 i da spami6 po diablo forum4etata?[/QUOTE]
naish li kolko mi dreme za shibanat igra:D
mene me ovajavat hora,,deto se zanimavay s po serizono ne6ta,,ne s lamerski izpalneniq..
i mnogy se rsdvam 4e e taka,,,,tuka samo keleshi,,deto se draznat kato vidqt nqkoi s pove4e fg,,ili nqkoi pove4e mojesht ot tqx,,
tolkova po zle za tqx...inak dosta se zabavlqvam tuka....plus tova bezplatno

a i o6te ne6to..kato si mnogy otvoren...kaji na si4ki...kak mi proseshe items,, vurteshe se kato nqkoi gladna mastiq, i pla4eshe kato nqkoi bulka za hui za edno shako..zatfa 4e ne mi govori na mene
This post was edited by ManOfRespect on Jul 15 2008 01:22am