d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Не ги е срам политиците > Сериозна тема без спам!
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.07
Apr 16 2008 12:38pm
Quote (PLAGUEwRATH @ Wed, Apr 16 2008, 12:49pm)
много си прав но ако някой поеме нещата в свой ръце може би нещо ще се постигне..........

вапроса е 1--icon_pointr.gif Кой ще е този човек и кога ще дойде ??

Аз искам да е човек като Волен Сидеров за сега ми харесва макар ,че го съдят ама те и мен биха съдили ако можех да се изказвам в телевизията.Новини на турски.Къде се е чулу и видяло.Като се замисля този човек трябва да е твърд и да поведе народа.Трябва ми овчар.Дано скоро да се намери някой.

Quote (2pac_rulez @ Wed, Apr 16 2008, 06:56pm)
Това е много вярно, но как да се обединим всички Българи като всеки гледа и се мисли за по голям или за нещо повече от другия??
Повечето са така, макар че това не се отнася за мен и някои други.
Истината че бая българи са прости, тъжно но истина sad.gif

Колко пъти си бил в ареста заради сбивания обаче не да биеш българи а цигани турци ? Имам доста приятели от Пловдив дето знам ,че са го правили и то с кеф.Винаги ще го правят. Колко пъти си се сбивам в диско заради свой приятел или непознат.С ръка на сърцето били казал.Аз ще се сбия заради теб svpetar ,защото ние сме българи?По принцип не обичам хулиганите... но зависи за кавко се бият тия хора все пак. smile.gif
С ръка на сърцето си признавам ,че само на приятел съм помагал до сега никога за непознат.Което не трябва да е така ...

Ако знаете колко сме далече от другите Европейски държави.Бях лятото в Гърция ония тъпи византийци ,че и мързеливи.Такива простести правят ,че космите на голата ми глава настръхваха...Бият се с полицията мерят ги с домати краставици павета плодове.Защото правилтелстовото нищо не прави ,за да защити горящите им гори.Хиляди хектари всяко лято изгарят.Там в тия държави има синдикати ,който държат будни народа.За това са и толкова напред.Майка ми разказа ,че когато не са доволни стачкуват.Не им харесват заплатите на ватманите НЯМА ТРАНСПОРТ ,а в голям град като Атина това е немислимо.Милиони хора го ползват следователно не ходят на работа.Но там никой не ги уволнява ,защото не ходят.Там богатият чичко знае.Такова е положението в Германия,Франция,Италия,Испания и сигурно и други държави.Дано да има такива синдикати и в България имаме нужда.Нужни са ни ,но най-вече тия синдикати да са в градове като София,Пловдив,Варна,Бургас.Тия ,който са по-големи.

This post was edited by SvPetar on Apr 16 2008 12:41pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Apr 16 2008 02:52pm
Quote (ManOfRespect @ Tue, Apr 15 2008, 03:58pm)
No comment!

Member
Gold: 2,130.26
Apr 17 2008 01:27am
Мммм специално във Сливен има много роми / цигани както искате така ги наричайте и доста от тях са много разпуснати , но просто знаят на кои да се правят щото тук в тоя шибан град могат много лесно да умрат те и цялото им семейство даже .
Go Back To Български Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll