Quote (Ramirezz @ Tue, 25 Mar 2008, 19:36)
Срам , не срам си казах , че като за последно ще се обърна към всички Вас с една последна молба , но нека първо изложа проблема си...
Днес незнайно защо реших да си сменя паролите на акаунтите , и така влизайки в менюто за смяна въвеждайки новата парола на първия ред от
чиста рационална гледна точка я копирах и я въведох на вторият ред.Същата учест сполетя и другият ми акаунт Maina_Ebe.А именно в тези два акаунта
ми бяха надеждните предмети и за още по голяма ирония на съдбата и последни!Но проблема не е в смяната , а в грешно въведената парола
на първият ред , и копирайки я аз съм направил най-голямата си грешка!Сега нека се върна към молбата си , ако някой поне малко съм трогнал с тази моя
нещастна случка и в най голямото си отчаяние бих го помолил за дарение , няма значение в какво се изразява то...
Благодаря на всички Ви за отделеното ми внимание!
С УВАЖЕНИЕ Ramirezz
Нещо не фащам идеята защо молиш за фг помощ

. Трябва ти златце, което не можеш да си осигуриш или...? Ако си знаеш мейла на акаунтите просто искаш служебни смени на паролите и си ОК! Кво се молиш като цигане на кръстовище с червен светофар