d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Вицове
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 50.00
Feb 20 2008 08:09pm
Софиянец отива на море намира си квартира при застаряла хазяйка оглежда го тя и му казва момче внимаваи много е силно слънцето да не изгориш!

Той не и объща особенно внимание отива на плажа гол да сваля мацки обаче почервенява като биен маймунски гъз обажда се на хазяйката :да ми купиш една каса кисело мляко и го исипи в голям леген аз си идвам ще умра!!!!
Хазяйката се набира на спринт знае софиянеца ще кихне бонус некой лев и му испълнява поръчката и го чака на двора изсипала млякото в легена.
Прибира се нашия червен като рак и я моли да се обърне че е гол, тя обаче дърта парясница седи на ъгъла на къщата и чака да види кво ще прави младежа.
Навежда се гол пича и почва с шепи да гребе и да се плиска от легена!!! Отива вехтата при него и му разправя :

Ей младеж тои се обръща и я гледа кат насран прикривайки шпека , кажи лелке?

Абе все съм виждала да се празнат ама да се пълнат за пръв път виждам wink.gif)) хахахахахаххаа ебаси простотията smile.gif)))
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 21 2008 12:14pm
Quote (KrisIsBack @ Fri, Feb 15 2008, 07:53pm)
Вълкът си купил мотор, но скоро катастрофирал и потрошил мотора. Купил нов - същата работа. Купил и трети, похвалил се на заека, но той притеснен от честите му катастрофи му предложил да се качи с него, акъл да му дава. Качили се, подкарал Вълчо мотора и по едно време вика:
- Зайо, колко фара има мотора?
- Един...
- Гледай сега как ще мина между два мотора...

HA_HA-HA-Ha_ha

ZA-BAVEN!
Member
Gold: 0.00
Feb 21 2008 02:02pm
Quote (fars @ Thu, 21 Feb 2008, 04:09)
Софиянец отива на море намира си квартира при застаряла хазяйка оглежда го тя и му казва момче внимаваи много е силно слънцето да не изгориш!

Той не и объща особенно внимание отива на плажа гол да сваля мацки обаче почервенява като биен маймунски гъз обажда се на хазяйката :да ми купиш една каса кисело мляко и го исипи в голям леген аз си идвам ще умра!!!!
Хазяйката се набира на спринт знае софиянеца ще кихне бонус некой лев и му испълнява поръчката и го чака на двора изсипала млякото в легена.
Прибира се нашия червен като рак и я моли да се обърне че е гол, тя обаче дърта парясница седи на ъгъла на къщата и чака да види кво ще прави младежа.
Навежда се гол пича и почва с шепи да гребе и да се плиска от легена!!! Отива вехтата при него и му разправя :

Ей младеж тои се обръща и я гледа кат насран прикривайки шпека , кажи лелке?

Абе все съм виждала да се празнат ама да се пълнат за пръв път виждам wink.gif)) хахахахахаххаа ебаси простотията smile.gif)))

tcttc nestruva.
Member
Feb 21 2008 03:54pm
mi kaji nekoi po gotin da se posmeeme panec rolleyes.gif
Member
Warn: 10%
Feb 21 2008 04:08pm
- Докторе, моля ви, поговорете с жена ми...
- Какъв е проблема?
- Виждате ли, тя ми заяви, че за всеки път, когато правим с нея секс, ще трябва да й плащам по 40 долара...
- Ами това се случва често, явно жена ви има синдром на Електра, характеризиращ се с невротични спазми, пораждани от циркулярна динамика на еротични импулси редом с вегетативна дистония...
- Докторе, това ми е ясно. На мен не ми е ясно, защо аз трябва да й плащам по 40 долара, когато от всичките ми приятели взима по 20...

Един чукча решил да отиде в Африка. Другите чукчи казали:
- Как ще издържиш? Там е 40 градуса на сянка!
- Той чукча не е глупав, чукча няма да седи на сянка!
Member
Feb 24 2008 10:11pm
Един селяк пристигнал в Столицата да разгледат София и забележителностите и както се разхождали с жена му видяли тролей на селяка много му харесъл ударил
жена си с лакът през бъбреците тя се обърнала исплащено и го попитала защо ме блъскаш??

А тои се почесъл по главата и и казал е тролей ще си купя жена гледай колко народ е качил а е вързан с важета гледай!!!! Представи си ако го развържат?
Banned
Feb 25 2008 01:53am
Quote (fars @ Mon, Feb 25 2008, 04:11am)
Един селяк пристигнал в Столицата да разгледат София и забележителностите и както се разхождали с жена му видяли тролей на селяка много му харесъл ударил
жена си с лакът през бъбреците тя се обърнала исплащено и го попитала защо ме блъскаш??

А тои се почесъл по главата и и казал е тролей ще си купя жена гледай колко народ е качил а е вързан с важета гледай!!!! Представи си ако го развържат?

bax t1potiqta
Member
Gold: 13,068.00
Feb 25 2008 03:12am

Един пич, отчаел се от положението в нашата държава решил и решил да замине на гурбет. Работил там нашия, 3 години и се връща тук щастлив с кинтите си. Купи си кола и почнал да ГЪЗАРЕЕ яко и да сваля пички.Но така я засилил в един стълб,че от нея нищо не става вече sad.gif Продал е в моргата и на ново на гурбет
Бачкал яко пак 3 години събрал кинти и решил да се завърне пак в БГ smile.gif
Но този път, какво да прави с кинтите ?????? Казал си НЕ няма да си купувам кола, помня какво стана последния път. Ще си купя къща smile.gif и ще съм си спокоен вече smile.gif Купил нашия къщата обзавел я и си отдъхнал , да се радва на живота smile.gif Но, не-щеш ли земетресение съборило къщата и нищо не останало sad.gif Нашия човек не загубил кураж, стегнал се продал всичко и пак на гурбет smile.gif
Връща се нашия след 6-7 години с една купчина кинти, подсигурил живота си и старините smile.gif И почнал да мисли какво да прави с тях ????? И решил, ще ги сложи в БАНКА, да си живее от лихвите цял живот smile.gif (кеф) Живял си нашия така 6-7 месеца направо РАЙ smile.gif Но банката ФАЛИТ и нищо не останало, ама нищо sad.gif Побелял човека се чудел, какво да направи и какво да стори ?????? Цял живот е работил и накрая нищо

Решил за успокоение на душата си поне малко да отиде на църква
Отишъл в най-голямата църква, запалил свещ и почнал да се моли на ГОСПОД

-Господи защо ми се случи всичко то Господи защоооооо ???????

-Работих здраво, върнах се купих си кола но катастрофирах и пак на ново в чужбина

- Пак се върнах купих си къща, но земетресение я събори

- Отново работих здраво, този път в банка за по сигурно но тя фалира

- Сега какво да правя Господи, каквооооо ?????

- Защо всичко това ми се случва, защооооо ?????

И един миг, от купола на църквата се появява светлина и се чува глас Господен
- МИ щото не МИ кефиш бе пич, за това
Member
Gold: 75.50
Feb 25 2008 05:23am
Мъж се бръсне в банята. Изведнъж чува жена му да крещи:
- Пешо, ела бързо! Пешо!!
- Какво, ма?
- Мама падна от балкона!
- Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш като се бръсна! Да се порежа ли искаш!
Member
Gold: 134.00
Feb 25 2008 07:07am
Eй това е гимнастика

http://www.clip4e.com/play_pol_hynt_interesno_sytchetanie_na_usporedka.htm

Това ме разцепи rofl.gif
Go Back To Български Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll