Колега, ти откри америка, че е хубаво и нормално човек да има дете

Браво, че имаш дете, да ти е живо и здраво. Но работи да имаш момче също защото момчето е поколение. От край време когато първо, второ и т.н. дете се е раждало момиче - семействата са чакали момче, защото мъжа е поколението - момичето не продължава рода, то бива взимано за жена - да, но мъжето наследяват имотите, фамилията и въобще всичко. Така е било, сега глобализацията и новия световен ред искат да разбият това, но това си остава правилният път.
Аз като образование висше имам проектант - компютърни мрежи, но не ми е нито страст нито интересно. Имам и професионална книжка, водач на таксиметров автомобил, лиценз за охранител..
Според мен професията не е толко важна, по-важни са принципите и действията на човек. Аз съм използвал мойте квалификации, но вече не ги използвам и нямам желание. Приятелката ми е еколожка, ама от истинските и мисля, че това е полезно. Но тя няма реализация реално с нейната специалност в България, даже с магистратурата й.
Понастоящем аз като националист се занимавам само с тази дейност(въпреки, че патриотарството и национализма са се провалили на този етап като движения, а към днешна дата са и загубена кауза на едно ниво, но на друго не)
Членувам в неформална националистическа, паравоенна и крайно дясна организация. Имам дела за нападения над цигани, негри и тем подобна паплач. Много от наще момчета има по арестите и затворите. Рапространявам пропаганда в интернет и чрез листовки.. имам 8 док. клипчета по теми като глобализация, тайно общества, нов световен ред, геополитика, стратосферно геоинжинерство.. 1 от 8те клипчета е док. филмче в което участвам. Другите са правени с програми.
Всекидневно се боря всячески срещу последиците от глобализацията, боря се срещу ислямизацията на България, циганизацията а вече бих казал и арабизацията. Хвърлям си боклука разделно. Не си купивам нищо от чужденци. Избягвам да пазарувам от еврейския хипермаркет, купувам си от чичо кольо и т.н. стимулирам българският истински бизнес. Никога не бих работил за чужденец в собствената ми държава, а и съм убеден че с правилна политика въобще няма да има такава мултикултурна отвратителна политика да се стимулират чужденци да правят бизнес. На 1во място трябва да сме ние българите - в България. За пример в София всички жълтури и араби имат джипове и търговия, а от нас 10% да имаме. В България няма място за чужденци, щом има и ЕДИН беден българин, а те са много повече. Елементарно е. Като ме заговори в центъра някой чужденец на английски - не съм толераст да му отговарям вежливо и да го опътвам, а се държа все едно ми е най-големия враг, какъвто реално наистина е. Туристите в България трябва да са в колонка по 2ма и с екскурзовод, а не да идват тук като в кварталната кръчма и да се разпореждат, да идват на секс туризъм, да ни зарибяват жените и да крещят по улиците на чуждоземен език. Бих казал, че в България няма място за чужденци, най-много по 1 негър в зоопарка да гледат децата какво е маймуна. Не ходя на китайски ресторант, арабски ресторант и т.н. , ям българска кухня. Не си купувам и дюнери, както и тем подобни боклуци, както и еврейско-американски ястия като kfc и макдоналдс. Не пия кока-кола. Не ям чипс. Не гледам и телевизия, не ми е приятно да ми промиват мозъка. Не пуша цигари - мразя ги, също мразя всякакви други наркотици, но цигарите като най-разпространен и узаконен наркотик ги мразя най-много направо и ненавиждам.
На всичкото отгоре напук на всички боклуци - обичам и да чистя след бай-ганьовците и циганите като ходя сред природата(последно на язовир Сопот бях потресен колко прости хора има в тази държава)
Общо взето без да се слагам на високо, ако има още 1000 човека само в България като мен, не повече, само 1000 мисля че тази държава ще дръпне много. А акао е масово, бих казал, че въпреки многото лоши неща можем да възродим Велика България.
Чувствам се много свободен и щастлив човек на фона на масовия роб и безродник. Даже още с разминаването по улицата с мен на много хора им бие на очи и са ми го казвали, че изглеждам цитирам "много свободен"
Чувствам и обаче че всички с мнение и действие които пречат на мойте намерения и действия са ми врагове и как ме дърпат надолу заедно с тях, защото покрай сухото гори и мокрото.
Мисля, че със сигурност има рай и ад, даже съм убеден и вярвам, че всеки пасивен глупак който не се е борил срещу всичко това ще си получи заслуженото. Всеки умира, няма безсмъртни хора. Деня на справедливоста ще настъпи.
Мога да дам и един съвет за хора които са объркани и не знаят какво да предприемат: обогатите си расовата и християнска култура. Без това един българин е за никъде.
This post was edited by public_owner on Sep 26 2016 01:59pm