Quote (Disconnected @ 11 Mar 2010 01:36)
Карам печка, и имам много добре на идея къде му е силата и къде му е слабоста, не са ми нужни форумни разбирачи за да го свана. А това по начина, който се изравязаш и по възраста ти, мога да кажа че съжелявам за теб.
печка? на въглища или дърва....
1.8 или 1.9 дизел...едва ли говорим за двигатели....или май 1.7 ...от тея мотори може само да вдигнеш голям пушек...някаде колата ти става общо 7-8 метра...начина ми на изразявяне...???..някъде по-горе да си видял да пиша тъпотии като теб...
ааа и разбра ли какво значи КПД...защото от твоето
rofl ...нещо май трябва да ходя на училище по Диаблознание.
гледай сега...колкото повече се правиш на голям тарикат ...толкова повече ще ти затварям устата...до годините ми...мисля че нито си ми на акъла нито на образованието ....нито на житейския ми опит...тъй че незнам кой кого съжелява в момента.
И последно искам да знаеш....всеки човек си е уникален с нещо...всеки има някаква дарба...ти може да си спец...в области за които аз си нямам идея...затова когато нещо незнаеш ...слушай малко повече хората които имат опит и знаят...не визирам тази тема....това са правила на живота които е добре да спазваш...е ако искаш..
хайде остани си със здраве и спри с глупостите че ще затворят темата !