Здравейте, няколко месеца бях пауза и във форума и в Д2, защото имам проблем който не мога да реша, а може и да не е много сложен, но аз не разбирам много-много...
Най-общо си купих нов компютър(лаптоп) директно със сложен уиндоус(в магазина оригинално ми го сложиха и е в гаранция, а той е 8.1 - играта ми се инсталира, но засича много яко/навсякъде като се направи игра/ ). След разговор с няколко човека които разбират, се оказа парадокса че уиндоуса защото е нова пък играта стара трябвало да се преправя нещо си за да върви добре, но било голяма играчка. Някой знае ли за кво иде реч? п.с. уиндоса е в гаранция, но в магазина отказаха да ми оправят играта, не влизало в гаранцията естествено.
Смешното и парадокса е че от години споря с хора които с насмешка и злоба ме питаха защо ползвам компютър с уиндоус ЕКС ПИ, а аз отговарях, че ми върши идеална работа, при което получавах злобните подхвърляния, че бил много стар, не се поддържал и не съм можел да ползвам всичко и да ми тръгвало всичко, при което аз пак казва, че ми ТРЪГВА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО КОЕТО МИ ТРЯБВА..... в случая говорим за д2, което ми вървеше безупречно на уиндоус екс пи години наред, да не кажа над десетилетие... и сега като сложих чисто новия уиндоус, освен че е с малоумно меню и грозен - не ми върши и работа. Не само с д2, а и с редица други елементарни неща. Но тук говорим за д2.
Който знае нещо да пише, ако ли не ще си платя да оправят това безумие на оторизиран сервиз или просто ще си сложа пак стар уиндоус. Пет пари не давам за този боклук уиндоус 8.1
За заключение в крайна сметка се оказва точно обратното - че новия уиндоус не поддържа това което ми трябва, а стария поддържа всичко което ми трябва. 1 стотинка не давам за факта, че нарочно ги правят така новите уиндоус, че да печелят като цъкаш нови игри защото не поддържат старите. Например никога не бих играл това недоразумение наречено диабло 3...
This post was edited by public_owner on Jun 6 2015 02:41pm