d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Говорилня > Заместител на Official Chat Topic
Prev1137138139140141178Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,558.00
Mar 12 2013 03:45am
Около 2006 година за пръв път разбрах за този форум, просто не съм го използвал ;) Форума ли е критерии за това кой от кога играе? :D
Member
Gold: 10,148.45
Mar 12 2013 12:20pm
Quote (public_owner @ 12 Mar 2013 12:45)
Около 2006 година за пръв път разбрах за този форум, просто не съм го използвал ;) Форума ли е критерии за това кой от кога играе? :D

Не разбира се, но всеки има правото да си прави собствени заключения.
Member
Gold: 985.00
Mar 21 2013 03:59pm
Quote (public_owner @ Mar 12 2013 12:45pm)

bvb gear ima6 li ?
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
May 3 2013 01:31pm
Страшна драма преживя миналата събота вечер осмокласникът Йордан Йорданов. 14-годишното момче излязло от дома си в пловдивския квартал „Изгрев” около 20-30 часа със свой приятел. Докато се разхождали по пътека, от двора на детска ясла „Послушко” седем мургави момчета започнали да псуват българчетата.
Приятелят изпаднал в паника, когато ромите прескочили оградата на забавачницата и си плюл на петите. Срещу Йордан без никаква причина, без дума да е промълвил, циганите извадили нож, започнали да го удрят, блъскат и да насъскват питбул и немска овчарка, които водили със себе си срещу момчето. От зверските удари то изпаднало в безсъзнание.

Съседи видели гаврата, извикали майката и осмокласникът бил откаран в болница с две счупвания на челюстта и мозъчно сътресение. Това сочи медицинската експертиза, която майката Ана Йорданова е подала заедно с жалбата в Шесто РУП.

Момчето за щастие вече е изписано и пратено при баба си на село да се възстанови от шока. Майката разказа пред БЛИЦ, че от миналата неделя, когато е сезирала полицаите, няма ни звук, ни дума от тях. Във вторник, в първия работен ден заставам пред вратите на районното и чакам за отговор, закани се потресената жена, която се кръсти, че малкия дявол е сполетял сина й.

Семейството живее от дълги години в квартала, до момента не е имало проблеми от подобен род. Йордан не учи в „Изгрев”, не познава биячите си, с нищо не ги е провокирал. Не е ограбен, нищо от него не липсва, няма причина за тази агресия, казва майката, която е учителка. Тя е провела свое вътрешно разследване и е разбрала кои са побойниците. Според нея това са група ромчета на възрастта на сина и, които идват от съседното „Столипиново”.

Има пребити и две други деца, но от страх родителите отричат и не подават сигнали в полицията, казва Ана Йорданова. Според източници на БЛИЦ такава тинейджъърска банда наистина броди в Пловдив, агресията и е провокирана от етнически и верски различия между роми и българи.
Member
May 3 2013 01:33pm
еии мамка им циганска ,бързо забравиха Катуница

това е станало преди седмица но продажните журналисти досега го криели

е: в същата градина е и моята щерка
Member
May 4 2013 06:21pm
Quote (killertino @ Mar 21 2013 11:59pm)
bvb gear ima6 li ?

имам разбира се, 2 FFA BvB имам, също и 1 BvA, който си е универсален и за BvC, само се слага cast rate. Другите ми барбове не са за pvp, с изключение на 1 абсорбер с който порязвам Fc javi на дечицата които все още играят с хакове.
Member
May 4 2013 06:25pm
Quote (Tosho @ May 3 2013 09:33pm)
еии мамка им циганска ,бързо забравиха Катуница

това е станало преди седмица но продажните журналисти досега го криели

е:  в същата градина е и моята щерка

Значи живееш в район Изгрев някъде или просто детето ти го пращаш на градина там? Ако живеете там, много се пазете.. лабораторните създания на евреите наречени 'цигани' имат само и единствено животински привички и с тях трябва да се процедира по съответният начин. На интелектуално ниво те отговарят на нискоинтелигентните кучета като болонки и пинчери, немските овчарки примерно са доста по умни кучета от базовия лабораторен циганин. Откъм морална гледна точка нивото е нулево, циганите имат 0% морал и ценности. Единственото хубаво на Изгрев е че поне има районно наблизо, но за да получи помощ от полицията човек трябва да си знае правата много добре и да си ги изисква, иначе няма да получава помощ от тях. Другият вариант е човек сам да се залови за работа, но тогава полицията веднага ще си 'свърши' работата да те заключи и да те предаде на прокуратурата която от своя страна с неохота ще ти повдигне обвинения като най-големия 'расист' и "терорист" . Ако обаче цигани нападат българи, тогава не е етнически конфликт, тогава винаги го пишат като битов, а първо пробват да потулят разбира се. Тази политика не е само в Пловдив разбира се, а в цяла България и тя доказва как ционизма е пуснал пипалата си над България.
п.п. Не съм от Пловдив и никога не съм живял там, но пътувам много, а пък специално Пловдив и го знам наизуст и ходя често поради различни причини. В Изгрев особено в близост до границите със столипиново според мен трудно се живее.
предупреждение: ако някой иска доклад, който подробно обяснява как може да се реши проблема с циганите изцяло, нека ми пише да му го пратя.

This post was edited by public_owner on May 4 2013 06:34pm
Member
Gold: 10,148.45
May 5 2013 03:56pm
Аз се родих в близост до Изгрев и живях там докато навърших 11-12 години. Живеех във военните блокове там до била където е(или беше, не знам има ли я тази била все още). Винаги си ме е било страх, когато чакам рейса или се прибирам от училище втора смяна, но никога не съм имал проблем. Единствено един път, един циганин на мойта възраст започна да ме разпитва някакви неща, удари ме 1-2 пъти и си плюх на петите че приятелчетата му пристигаха. Не че щях да се бия с него де, никога не съм бил "бияч"... То да те е страх да им направиш нещо, толкова са задружни...
Member
May 7 2013 01:07pm
Quote (n3ver_mind @ May 5 2013 11:56pm)
Аз се родих в близост до Изгрев и живях там докато навърших 11-12 години. Живеех във военните блокове там до била където е(или беше, не знам има ли я тази била все още). Винаги си ме е било страх, когато чакам рейса или се прибирам от училище втора смяна, но никога не съм имал проблем. Единствено един път, един циганин на мойта възраст започна да ме разпитва някакви неща, удари ме 1-2 пъти и си плюх на петите че приятелчетата му пристигаха. Не че щях да се бия с него де, никога не съм бил "бияч"... То да те е страх да им направиш нещо, толкова са задружни...

нормално да са задружни, то и ти да си туземец ще си задружен... те са задружни защото са страхливи. Един индивудуалист няма как да е задружен, докато циганите като са си кроманьонци на ниво развитие от каменната ера е нормално всичките да са задружни...

This post was edited by public_owner on May 7 2013 01:07pm
Member
May 7 2013 11:07pm
ВЕЛИКОЛЕПЕН ГРИГОР ДИМИТРОВ С ПОБЕДА НАД НОВАК ДЖОКОВИЧ!

Гришо ,друг път недей да ни мъчиш по 3 сета ,че ще ми докараш некой инфаркт бре момче :)!
Go Back To Български Topic List
Prev1137138139140141178Next
Add Reply New Topic New Poll