Quote (Tosho @ May 3 2013 09:33pm)
еии мамка им циганска ,бързо забравиха Катуница
това е станало преди седмица но продажните журналисти досега го криели
е: в същата градина е и моята щерка
Значи живееш в район Изгрев някъде или просто детето ти го пращаш на градина там? Ако живеете там, много се пазете.. лабораторните създания на евреите наречени 'цигани' имат само и единствено животински привички и с тях трябва да се процедира по съответният начин. На интелектуално ниво те отговарят на нискоинтелигентните кучета като болонки и пинчери, немските овчарки примерно са доста по умни кучета от базовия лабораторен циганин. Откъм морална гледна точка нивото е нулево, циганите имат 0% морал и ценности. Единственото хубаво на Изгрев е че поне има районно наблизо, но за да получи помощ от полицията човек трябва да си знае правата много добре и да си ги изисква, иначе няма да получава помощ от тях. Другият вариант е човек сам да се залови за работа, но тогава полицията веднага ще си 'свърши' работата да те заключи и да те предаде на прокуратурата която от своя страна с неохота ще ти повдигне обвинения като най-големия 'расист' и "терорист" . Ако обаче цигани нападат българи, тогава не е етнически конфликт, тогава винаги го пишат като битов, а първо пробват да потулят разбира се. Тази политика не е само в Пловдив разбира се, а в цяла България и тя доказва как ционизма е пуснал пипалата си над България.
п.п. Не съм от Пловдив и никога не съм живял там, но пътувам много, а пък специално Пловдив и го знам наизуст и ходя често поради различни причини. В Изгрев особено в близост до границите със столипиново според мен трудно се живее.
предупреждение: ако някой иска доклад, който подробно обяснява как може да се реши проблема с циганите изцяло, нека ми пише да му го пратя.
This post was edited by public_owner on May 4 2013 06:34pm