d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Имам нерви с Д2 малко помощ > направо ме е срам да попитам
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 13 2012 07:48am
mislq che problema e v nastroikite na video kartata.. razchovarkai se tam ;) sashtiq problem mi go e pravilo i na warcraft i na counter strike i ot nastroikite na video kartata si go opravqh
Member
Gold: 13,261.47
May 13 2012 08:19am
да не би да си ползвал glidewrapper ?
Member
Gold: 13,068.00
May 13 2012 01:41pm
Quote (ivo1988 @ 13 May 2012 15:48)
mislq che problema e v nastroikite na video kartata.. razchovarkai se tam ;) sashtiq problem mi go e pravilo i na warcraft i na counter strike i ot nastroikite na video kartata si go opravqh

Ти уцели право в десетката ,сега гледам че си го постнал .Мамицата му къде гледам ,щях да си спестя сумати нерви :fume: .Преинсталирах Д2 3 пъти adobe flash player Acive X ги сменях на килограм .И тъкмо взех дисковете да преинстал WIN 7 и се загледах в картата .Колегата който инсталирал WIN заради скапан хард ,понеже ми е 3Д картата дал една отметка полудях . :mad: :wallbash: Кой да гледа отметките на картата ,защо не писа по рано пуууууууууу .Преинсталирах си го така или иначе мойта ми мрънка ,НЕ БИЛ НА БГ и сега върви като пушка кремаклийка хахаххахахаххахахах .Не можело АААА :thumbsup:
Member
May 16 2012 08:14am
Quote (mainabg @ 13 May 2012 21:41)
Ти уцели право в десетката ,сега гледам че си го постнал .Мамицата му къде гледам ,щях да си спестя сумати нерви  :fume: .Преинсталирах Д2 3 пъти adobe flash player Acive X ги сменях на килограм .И тъкмо взех дисковете да преинстал WIN 7 и се загледах в картата .Колегата който инсталирал WIN заради скапан хард ,понеже ми е 3Д картата дал една отметка полудях . :mad: :wallbash: Кой да гледа отметките на картата ,защо не писа по рано пуууууууууу  .Преинсталирах си го така или иначе мойта ми мрънка ,НЕ БИЛ НА БГ и сега върви като пушка кремаклийка  хахаххахахаххахахах .Не можело АААА  :thumbsup:

rabotq po 12-14 chasa na den i ne mi ostava koi znae kolko vreme za da poseshtavam foruma :)
radvam se che vse pak sam si se usetil
Member
May 28 2012 04:03am
Здрасти..
акаунта ми е Локнат с статус Скамер
Търся някои ,по възможност да направи плащане на стоиност 1.542.00 фг
което ще му бъде пратено веднага след отключването ми , тъи като нямам приятели играещи още диабло и ползващи d2jsp.org
та миълта ми е ако трябва ще аддна фг за услугата като бонус имам разни неща в диабло лоадер и тях ще аддна ако трябва , само и само да ми е наред регистрацията тук
а е доста трудно да намеря медиатор който да се занимава с мойте треидове тук тъй като всички са заети с тяхните си работи..
а и нямам доверен Тръстед който да сабира фг в неговия акаунт за моят скам ре-плащане ..
МАНИЯ БГ Благодаря ти че ме насочи да пиша тук в твоя топик и съжалявам ако е било грешното място защото немога да пиша на ПМ освен на Медиатор ...
ако някой може да ми помогне скайп: "Minky.p"
Member
May 28 2012 06:00am
Писах на Тошо за твоя проблем и той ще ме информира за положението ти .Най-вече по какъв начин мога да се подсигуря ако платя измамите ти ,не е малка сума но не е и голяма .Това е 20 дни усилена търговия ,никой няма да му е приятно ако си заминат ей така .Мога да ти платя скама ,само помисли за гаранцията .Не те познавам кой си и от къде си ,постави се на моето място .Тошо ми е личен приятел и ми е имал паролата на профила ми тука и в играта .Няма място за сръдня ,помисли си какво можеш да ми дадеш в залог ако не си върнеш заема .Важно е и за мен колко време ще трае това ,докато те отключат .

Помисли добре разгледай какво имаш и тогава предложи .Ако ме устройва ще се съглася ,виждам че си двойно заключен .Това означава ,че си продалжил след LOCK с измамите ако не се лъжа де .

Чакам отговора на Тошо ,какво е твоето положение и колко време евентуално ще отнеме

А ти си помисли за обезпечение от твоя страна ,не искам след услуга от моя страна да остана с пръст с Г..а ;)
Member
May 28 2012 06:50am
Quote (mainabg @ May 28 2012 03:00pm)
Писах на Тошо за твоя проблем и той ще ме информира за положението ти .Най-вече по какъв начин мога да се подсигуря ако платя измамите ти ,не е малка сума но не е и голяма .Това е 20 дни усилена търговия ,никой няма да му е приятно ако си заминат ей така .Мога да ти платя скама ,само помисли за гаранцията .Не те познавам кой си и от къде си ,постави се на моето място .Тошо ми е личен приятел и ми е имал паролата на профила ми тука и в играта .Няма място за сръдня ,помисли си какво можеш да ми дадеш в залог ако не си върнеш заема .Важно е и за мен колко време ще трае това ,докато те отключат .

Помисли добре разгледай какво имаш и тогава предложи .Ако ме устройва ще се съглася ,виждам че си двойно заключен .Това означава ,че си продалжил след LOCK с измамите ако не се лъжа де .

Чакам отговора на Тошо ,какво е твоето положение и колко време евентуално ще отнеме

А ти си помисли за обезпечение от твоя страна ,не искам след услуга от моя страна да остана с пръст с Г..а ;)

Ти помисли ако ми беше безразлично към този акаунт щях ли да те помоля за услуга пък и се пак пиша публично писал съм си и с " Тошо " радвам се че сте лични приятели .
Повтарям се тук ! в първата секунда от отключването ми ще ти изпратя голда обратно това е най малкото което мога да направя в диабло имам хамардин енигми Торч 20-17 и тем подобни кох 15/15 Wf общо зето простотии от който може да се направи малко Фг...
Като гарант немога да предложа кой знае какво .. Но се пак неми е безразличен акаунта а и Тошо е Медиатор той вижда това което пиша така че... риска е изцяло мой!
по въпроса двустранно лок + статус беше след Скамване в ПОКЕР секция Медиаторите са задължени да ми сложат Ранг: Скамер така че Ще съм ти благодарен ако съдействаш..
Member
May 28 2012 07:15am
Quote (Minky @ 28 May 2012 14:50)
Ти помисли ако ми беше безразлично към този акаунт щях ли да те помоля за услуга пък и се пак пиша публично писал съм си и с " Тошо " радвам се че сте лични приятели .
Повтарям се тук ! в първата секунда от отключването ми ще ти изпратя голда обратно това е най малкото което мога да направя в диабло имам хамардин енигми Торч 20-17 и тем подобни кох 15/15 Wf общо зето простотии от който може да се направи малко Фг...
Като гарант немога да предложа кой знае какво .. Но се пак неми е безразличен акаунта а и Тошо е Медиатор той вижда това което пиша така че... риска е изцяло мой!
по въпроса двустранно лок + статус беше след Скамване в ПОКЕР секция Медиаторите са задължени да ми сложат Ранг: Скамер така че Ще съм ти благодарен ако съдействаш..

Тошо ще ми пише ,като се върне от работа .Зависи какво ще ми каже ,в без мислени системи няма да влизам от рода на плати и чакай когато стане .Ако е така с отключването от сега ти казвам не разчитай на мен .Нямам намерение да си остана с чакането и да изпусна някоя оферта от RLT ,там пари на заем не могат да се вземат и ти разглеждат историята на на голда .

This post was edited by mainabg on May 28 2012 07:19am
Member
May 28 2012 07:17am
Quote (mainabg @ May 28 2012 04:15pm)
Тошо ще ми пише ,като се върне от работа .Зависи какво ще ми каже ,в без мислени системи няма да влизам от рода на плати и чакай .

Намери ме в скайп : Minky.p
Member
May 28 2012 07:46am
Quote (Minky @ 28 May 2012 15:17)
Намери ме в скайп : Minky.p

pisah ti
Go Back To Български Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll