Quote (mainabg @ May 28 2012 03:00pm)
Писах на Тошо за твоя проблем и той ще ме информира за положението ти .Най-вече по какъв начин мога да се подсигуря ако платя измамите ти ,не е малка сума но не е и голяма .Това е 20 дни усилена търговия ,никой няма да му е приятно ако си заминат ей така .Мога да ти платя скама ,само помисли за гаранцията .Не те познавам кой си и от къде си ,постави се на моето място .Тошо ми е личен приятел и ми е имал паролата на профила ми тука и в играта .Няма място за сръдня ,помисли си какво можеш да ми дадеш в залог ако не си върнеш заема .Важно е и за мен колко време ще трае това ,докато те отключат .
Помисли добре разгледай какво имаш и тогава предложи .Ако ме устройва ще се съглася ,виждам че си двойно заключен .Това означава ,че си продалжил след LOCK с измамите ако не се лъжа де .
Чакам отговора на Тошо ,какво е твоето положение и колко време евентуално ще отнеме
А ти си помисли за обезпечение от твоя страна ,не искам след услуга от моя страна да остана с пръст с Г..а

Ти помисли ако ми беше безразлично към този акаунт щях ли да те помоля за услуга пък и се пак пиша публично писал съм си и с " Тошо " радвам се че сте лични приятели .
Повтарям се тук ! в първата секунда от отключването ми ще ти изпратя голда обратно това е най малкото което мога да направя в диабло имам хамардин енигми Торч 20-17 и тем подобни кох 15/15 Wf общо зето простотии от който може да се направи малко Фг...
Като гарант немога да предложа кой знае какво .. Но се пак неми е безразличен акаунта а и Тошо е Медиатор той вижда това което пиша така че... риска е изцяло мой!
по въпроса двустранно лок + статус беше след Скамване в ПОКЕР секция Медиаторите са задължени да ми сложат Ранг: Скамер така че Ще съм ти благодарен ако съдействаш..