d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Кофти проблем с диабло
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Nov 9 2011 04:21pm
Quote (mainabg @ 9 Nov 2011 19:32)
Ми да нали аз ти го настройвах рутера бе ,при теб е по-различно ти си с реално статично IP ;) Ако щеш и да се надрискаш не може да го смениш ,освен да си закупиш ново от доставчика .Има и други врътки за моментна смяна ,както аз го правя но трябва да дигнеш VPN с LINOX на друго място и да се закачаш към него .Но е страшно бавен нета а за по-големи скорости трябва да се изръсиш доста  :rofl:

Да последния път ти ми го направи ама наскоро ми се наложи да ресна рутера и почетох малко тук там та си го настроих сам :)
Кажи няква далаверка как мога да ги накарам да ми дадът ново IP без да плащам :) ?
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Nov 9 2011 10:53pm
сменяй мака и им се обади и кажи че си си купил нов комп и тва е:)
Member
Gold: 9,035.00
Nov 10 2011 01:55am
Quote (Tosho @ 10 Nov 2011 06:53)
сменяй мака  и им се обади и кажи че си си купил нов комп и тва е:)

Да, или че си сменил лан картата поне...

Незнам обаче даля няма да ти дадът същото ИП, заради същия адрес и т.н.....?

Edit: Така и така сме я почнали тази тема, защо аз като съм на Близоо, и там ги водят динамични, моето ИП стои от 2 години едно и също? Може би защото съм при тях още от когато бяха Гигабит?

This post was edited by Viki96 on Nov 10 2011 01:57am
Member
Gold: 13,068.00
Nov 10 2011 03:09am
Quote (Viki96 @ 10 Nov 2011 09:55)
Да, или че си сменил лан картата поне...

Незнам обаче даля няма да ти дадът същото ИП, заради същия адрес и т.н.....?

Edit: Така и така сме я почнали тази тема, защо аз като съм на Близоо, и там ги водят динамични, моето ИП стои от 2 години едно и също? Може би защото съм при тях още от когато бяха Гигабит?

Защо на Тошо му го сменям поне 5-6 пъти а и той е на близоо .Техните рутери са на същия принцип като при обикновените рутери ,прави се адрес резервация по МАК адрес .Щом системата разпознае този МАК ти дава определено ИП ,никое друго .Ако си смениш РС или ланка съответно правят корекция на МАК-ка от менюто на рутера ЕЛЕМЕНТАРНО е .

Quote (Panec @ 10 Nov 2011 00:21)
Да последния път ти ми го направи ама наскоро ми се наложи да ресна рутера и почетох малко тук там та си го настроих сам :)
Кажи няква далаверка как мога да ги накарам да ми дадът ново IP без да плащам :) ?

Нямах предвид ,че не можеш да си го настроиш ;) При теб доставчика е един от малкото ,които според това кое ИП ти се пада се регистрира по ЕГН ,адрес ,телефон и име .Ти си го закупуваш въпросното ИП след сключване на договорното споразумение .Друг не може да го притежава освен ако не мине определен период в който не си клиент и не се регистрира на друг ,този период е от 3 м до 6 м не активно ИП .Може да си закупиш друго като но то ще е на името на Panec 2 и ако си плащаш периодично и двете ще са си твои .Според зависи кое от двете ще си предплатил .
Go Back To Български Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll