Quote (Exp1orer @ 17 Sep 2010 19:02)
Prav si...
Az sam na Garovite na neta i sam predovolen ot vsi4ko.Ina4e mnogo sme dale4e nie Plovdiv ot Sf
Bih kazal ne nie ot tqh a te ot nas

Vse pak s tova se zanimavam i znam ,pri nas 80%-90% ot kabelite po vazduh sa s tel (TROS koito ne pozvolqva kabela da provisne kato 4arvo).A povqrvai mi 4e kato 4arvata i brutaliite koito sa v Sofiq nikade nqma takiva izpalneniq v Plovdiv . Ne sam kazal ,4e nqma vazdu6ni kabeli ima i to mnogo ,no ot tova se opredelq krainata cena i skorostta na neta .Nqma kak da nqma vazdu6ni kabeli kato ni6to ne ni e na red ta za tova da se zahva6tame . COOLbox kakto kazvat naj-dobriq i nadejden dostav4ik s uj optika do doma i vsi4ko pod zemqta .Varvi vsi4ko po lampi po darveta po stalbove kakvo da vi govorq i na vsi4ko otgore si slagat stiker s logoto

Az ako bqh 6te6e da me e sram i da ne slagam a klientite da si mislqt ,4e vsi4ko e pod zemqta

Vsi4ko tragva ot ob6tinata ako imaha mozak biha napravili proekt za celiq grad PLOVDIV i da pokanqt vsqka edna firma da u4astva sas sredstva i taka nqma da se kopae zariva opravqne na plo4ki . A sled tova na sledva6tiq mesec drug da po4ne da se zabavlqva za sa6toto ne6to na sa6tata ulica