Quote (Africanec @ 11 Dec 2009 13:02)
По - готино ли е за 1-2 часа да си направиш 90 левел и да почнеш с монотонното мф ?
Не е ли по - хубаво постепенно да качваш левели като минаваш някои от градовете на различните трудности ?
Те затова хората имат по 5 акаунта с по 8 героя , защото има такава глупост наречена : "UT Service"
значи аз играя тая игра много отдавна ...1996 още докато се казваше само Диабло на Сони плайстейшън..после другите пачове в батълнет...за мен е супер скучно да минавам всичко по няколко пъти. а наистина си правя много герои ... ако за всеки отделям по 1 месец то докато постигна нещо ще пуснат следващия пач....не да разчитам на някой луд крафтнат амулет да ме хвърли 50-60 к фг напред нали.
А да кажа в 1.13 за голям смях при паладина когато има имунизирани срещу меджик забравете чуковете нищо неправят. само си представете кой ще бъде лидер в баалръновете....като пуснат 2-те чудовища ...няма да става вече с помошник от 3 акт...имали имунизирани паладина не минава с чукове...направили са го както при другите герои.
Това е момци като намеря нещо друго в 1.13 ще пиша .....а може някой да ме изпревари...