Quote (Lucifer_999 @ Dec 2 2009 09:11pm)
Ей палячо внимавай какво пишеш...това че немога да пиша добре на англииски незначи че съм неграмотняк като тебе,, а кажи на всички нас защо си локтнат и те водят измамник...май са надхитрили тъпата ти глава...за много знаеш ли се имаш или ???
Голям си пример за подръжание....за излагации ще ми говори смотания.... регистриран си 2007 г и си локнат ....що за простак ще хвърли 1,3к постове на вятъра.
Само гледай да не те срещам много по форумите ..... да знаеш че незнанието не прави хората ТЪПИ.... тъпи са такива като тебе които мислят че са нещо.
А относно Диабло аз когато съм.
Забравих да ти кажа че когато съм почнал да я играя тази игра незнам дали си трънал на детска градина.
1voto koeto e igraq igrata ot samoto i izlizane ,
2roto si tipi4en tapanar , koito si nqma ideq kude se namira.
3toto ako nqkoga dostigne6 i 1/3 v tova koeto sum postignal napravil v d2 ti kazvam evala , da ne govorq 4e sum absolutno siguren 4e sled ve4e po4ti 2 godi6na pauza ako sedna da igraq pak nqma da ima koi mi kaje fafla na tema duel.
4toto A da ti si negramotnik.
Locknat sum 6oto svih 11k fg i mi otne 5 minuti , no predpo4etoh izlezna si piina biri4ka otkolkoto da kupq 3-4 bug belta i posle si napravq novo acc.