d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Trea Mi Cd Key Daam 100 Fg > Fastt
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Sep 3 2009 01:14pm
Quote (BraveAntiBan @ Thu, 3 Sep 2009, 20:57)
nikoga ne e bil.sega e za purvi put
ako se izduni ,nqma da sedi v gildiqta.
popitai IntheGame ako ima6 nekvi sumneniq otnosno nespazvaneto na pravilata

i stiga si suzdaval intrigi

ve4e edin put uspq...

Не говоря за InTheGame, а за мултито на ТроЛеЦ...
Не се опитвам да създавам интриги, избии си го от главата.
Предния път показах грешка, която бяхте допуснали - не бяхте длъжни да я поправяте задади мен, но предполагам че ви е станало гузно и затова SavVy излезе от гилдията.
Все ми е едно кой е вътре, докато аз не съм там. Просто ми е интересно защо след като уж следиш кой пускаш тоя шестак с локнато мулти е пак в гилдията ти.
Member
Sep 3 2009 01:14pm
Quote (BraveAntiBan @ Thu, Sep 3 2009, 07:06pm)
Thu, 27 Aug 2009, 22:31 BraveAntiBan Removed Member InTheGame

tove che me izpravi s 2 sec kakvo zna4enie ima .. ne mojesh da otre4esh che kazah che shte se mahna sam?
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Sep 3 2009 01:23pm
Quote (InTheGame @ Thu, 3 Sep 2009, 22:14)
tove che me izpravi s 2 sec kakvo zna4enie ima .. ne mojesh da otre4esh che kazah che shte se mahna sam?

taka e

kaji za6to oba4e ... 4e si skamnal 30 fg nekaf na poker
i mi napalniha pm boxa ot oplakvaniq razni tam mediatori
Member
Gold: 13,068.00
Sep 3 2009 02:08pm
Quote (anarchyi @ Thu, 3 Sep 2009, 21:14)
Предния път показах грешка, която бяхте допуснали - не бяхте длъжни да я поправяте задади мен, но предполагам че ви е станало гузно и затова SavVy излезе от гилдията.
Все ми е едно кой е вътре, докато аз не съм там. Просто ми е интересно защо след като уж следиш кой пускаш тоя шестак с локнато мулти е пак в гилдията ти.

Никога не е бил вътре Тролеца а и сега когато умувахме дали да го приемаме не знаехме нищо за него :) Само ,че е ново ацц а всеки нов има право на доверие и всички сме били такива. След това разбрахме ,че е мулти но сега не е сторил нищо за да го гоним нека му се даде шанс . Единия ден да го приемем на другия да го изгоним не е честно . Извинявам се ,че не те попитахме теб :)
Следващия път ще го направим :)
Поразпитахме и никой нищо не знаеше за него и решихме да го приемем .
Member
Sep 3 2009 02:54pm
Quote (mainabg @ Thu, 3 Sep 2009, 22:08)
Никога не е бил вътре Тролеца а и сега когато умувахме дали да го приемаме не знаехме нищо за него :) Само ,че е ново ацц а всеки нов има право на доверие и всички сме били такива. След това разбрахме ,че е мулти но сега не е сторил нищо за да го гоним нека му се даде шанс . Единия ден да го приемем на другия да го изгоним не е честно . Извинявам се ,че не те попитахме теб :)
Следващия път ще го направим :)
Поразпитахме и никой нищо не знаеше за него и решихме да го приемем .

Fail...
99% сигурен съм, че Tr0leC беше по едно време в гилдията ви.
Не мога да разбера защо си мислите, че само искам да се карам с вас. А идеята да ме питате преди да пуснете някой може и да се окаже добра.
Сега има ли причина да изритате тролеца? Или той сам е излезнал? АХАХхахАХАХХАХАхахХАхаХАХАХ
Случайно 20 минути след като разбрахте кой е той сам излезе?
тц...тц....
За SavVy не се чувствам виновен... Вие сами пишете правила, които после не спазвате.
Казах ви и тогава казвам ви го и сега: Гилдията си е ваша, правете каквото пожелаете, но не се сърдете като ви се смеят после.
Member
Gold: 13,068.00
Sep 3 2009 03:00pm
Quote (anarchyi @ Thu, 3 Sep 2009, 22:54)
Fail...
99% сигурен съм, че Tr0leC беше по едно време в гилдията ви.
Не мога да разбера защо си мислите, че само искам да се карам с вас. А идеята да ме питате преди да пуснете някой може и да се окаже добра.
Сега има ли причина да изритате тролеца? Или той сам е излезнал? АХАХхахАХАХХАХАхахХАхаХАХАХ
тц...тц....
За SavVy не се чувствам виновен... Вие сами пишете правила, които после не спазвате.
Казах ви и тогава казвам ви го и сега: Гилдията си е ваша, правете каквото пожелаете, но не се сърдете като ви се смеят после.

Сега ще трябва да преровя целия дневник да ти докажа

p.s. Бъркаш се проверих може би си се досетил за TRANCE ;)

This post was edited by mainabg on Sep 3 2009 03:06pm
Member
Gold: 0.00
Sep 3 2009 03:48pm
Quote (anarchyi @ Thu, Sep 3 2009, 07:14pm)

a we ei 6antaf koga drug pat sam bil v taq guildia we zemi se stegni malko glava
Member
Sep 3 2009 03:51pm
Quote (anarchyi @ Thu, Sep 3 2009, 08:54pm)
Fail...
99% сигурен съм, че Tr0leC  беше по едно време в гилдията ви.
тц...тц....

a we ologofren kato ne znae6 izob6to izob6to pi6i6 we :X
Member
Sep 3 2009 04:07pm
yooo whats good brothas
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Sep 3 2009 10:17pm
Quote (anarchyi @ Thu, 3 Sep 2009, 22:14)

Ама гледаи сега аз не съм някакъв медиум за да знам кои е мулти и кои не, кои бил тролеца и кои незнам къв си

сега щте ти кажа зашто се махна тоя пи4
за6тото някои го е докладвал за мулти(наи вероятно си ти) след като получих пм от мод. го помолих да напусне

пак ти казвам тоя пич е за първи път в гилдията набии си го в голямата глава
е: интересно след като беше написал че тва е тролеца и след 20мин получих пм от ххххххх 4е е мулти
ти ли го репортна мизернико?

This post was edited by BraveAntiBan on Sep 3 2009 10:24pm
Go Back To Български Topic List
Prev123Next
Closed New Topic New Poll