Играта е... не мога да я обясня с 2 думи, но общо взето е най-голямото MMORPG с най-много хора в един INSTANCE по едно и също време. Средно Online са около 40000 човека и всички те играят в един свят. Играта е SkyFi (Космическа). Има си много разнообразни неща, с които може да се занимаваш в нея. От търговия до PVP. Най-добре е да се прочете малко повече инфо за нея от самите Вас, а не аз да пиша тук. Колкото до Trial-а: Играта е платена и месечната такса е €14.95, но след 4 месеца игра и научаване на скилове и прочие, можете да си изкарвате пари в самата игра (ISK), с които законно да си закупувате GameTime (игрово време) и да не се налага повече да плащате с истински пари.
Колкото до това от кога играя: играя от 3 години (вече не влизам много, но акаунта си ми е активен и си уча скилове и прочие)
ISK е златото в играта

1bil ISK върви тук за около 2000FG. (аз в момента мога да кажа, че спокойно за 4 дена правя 1bil ISK, без да си давам зор и цъкам не повече от 4 часа на ден)
Ето и малко повече разяснения покрай играта на български:
http://bulgco.airsoftbulgaria.com/ПП: Не може да се сравнява с WOW или D2 или L2 или което и да е друго MMO/MMORPG - само като уточнение го добавям и го споделям като мое мнение.
This post was edited by Jay-Mode on Jul 22 2009 12:03pm