d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Относно Fg
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,096.39
Jun 7 2009 06:51am
Quote (velibg @ Sun, Jun 7 2009, 03:07pm)
абе ти си много важен бе неска си се регнал и искаш да имаш много фг ? я по полека ... нов си прочети праилата на жсп и не ти се изтриват истовете и беровете .. виж бъг белта как още си стои ?! само че е на нон-нон ладер мисля , ако греша ме поправете ..

Не съм важен! Днес се регистрирах и не виждам нещо срамно да попитам това което не разбирам. Не ламтя за фг-та, нито пък за предмети руни или каквото и да било, защото от 10 години играя и предполагам имаш представа какво ми е отношението към items на макс и т.н. С въпросното ФГ ми беше просто интересно как става номера!
Благодаря на отзовалите се! Пожелавам ви много ФГ!
Member
Gold: 0.00
Jun 7 2009 10:37am
Quote (peligrosa @ Sun, 7 Jun 2009, 13:51)
Не съм важен! Днес се регистрирах и не виждам нещо срамно да попитам това което не разбирам. Не ламтя за фг-та, нито пък за предмети руни или каквото и да било, защото от 10 години играя и предполагам имаш представа какво ми е отношението към items на макс и т.н. С въпросното ФГ ми беше просто интересно как става номера!
Благодаря на отзовалите се! Пожелавам ви много ФГ!

еми ти викаш аз що съм с 0 фг. .. и аз ти отговорих от първия и втория ден нищо няма да ти бъде ясно ! чети , питай из форума или из General Help и ще ти стане ясно
Member
Gold: 1,047.00
Jun 8 2009 01:32am
Ае момче ,
Ииграта и ФГ в сайта нямат нищо общо! ФГ НЕ СЕ РЕСТАРТИРА! Фг си е Фг винаги! Като рестнат сървъра няма да имаш нито герои нито предмети на Ладдер!
Продавай всичко за фг СЕГА!
после с фг ще се си пазариш каквото ти е нужно!

Кратко ясно и точно!
Go Back To Български Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll