d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български >
Poll > МАНЧЕСТАР или БАРСЕЛОНА > кой ще победи >?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
May 28 2009 02:57am
chesno da vi kaja liverpool napraviha nai golqmoto shou toq sezon v shampionskata liga :)
Member
May 28 2009 03:31am
manu bqha prosto jalki v4era .... :D BARCA
Member
Gold: 0.85
May 28 2009 03:37am
Barcelona FC Vs Manchester United FC

2 : 0
Member
May 28 2009 06:49am
mnogo mi e tujno.....

taka da se nadqvah berbatov da e v winner teama
Member
Gold: 13,068.00
May 28 2009 07:22am
Quote (Kiwl @ Thu, 28 May 2009, 14:49)
mnogo mi e tujno.....

taka da se nadqvah berbatov da e v winner teama

6te bade toi ronalno 6te si zamine :) Nqma mqsto v MAN tova mom4e tolkova e al4en 4e nqma na kade . Mnogo mi e protiven edinstveno toi . Liubimcite v MAN sam i GIKS pensionera RUNI i BERBATOV
Member
May 28 2009 07:43am
Quote (mainabg @ Thu, May 28 2009, 01:22pm)
6te bade toi ronalno 6te si zamine :) Nqma mqsto v MAN tova mom4e tolkova e al4en 4e nqma na kade . Mnogo mi e protiven edinstveno toi . Liubimcite v MAN sam i GIKS pensionera RUNI i BERBATOV

pensionera gigs i runi v4era bqha nezabelejimi ... kato cqlo sira se izloji mnogo ... da mi puska gigs i park titulqri ? i dvamata ne stavat.tevez pak tichashe samo nalqvo nadqsno bez umisal kakvo da napravi ... nqmam pogled varhu igrata na berba mnogo, no toi imashe dva dobri udara kam vratata i dade chisto golovo polojeniq koeto onq luglu ne moja da realizira .. nqmashe umisal v atakata na manu i berba donqkade poopravi neshtata.ako beshe go pusnal titulqr mojeshe i da stane neshto drugo znae li 4ovek

a za onq rijav p.....s prosto nqma dumi.tova e prosto absoluten disrespect kam protivnikov igrach i za takiva neshta se davat cherveni kartoni
Member
Gold: 13,068.00
May 28 2009 08:39am
MMMMM toq PARK mi e mnogo sme6en da vi kaja samo ti4a ni6to ne pravi ama absoliutno ni6to . No Runi s Berba mai sa se sdu6ili ne6to i dobre si kombinirat i Ronaldo se gubi kogato igraqt dvamata . Zatova si mislq 4e e ve4e bita karta
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 28 2009 09:20am
Quote (GnDraj @ Thu, 28 May 2009, 15:43)
pensionera gigs i runi v4era bqha nezabelejimi ... kato cqlo sira se izloji mnogo ... da mi puska gigs i park titulqri ? i dvamata ne stavat.tevez pak tichashe samo nalqvo nadqsno bez umisal kakvo da napravi ... nqmam pogled varhu igrata na berba mnogo, no toi imashe dva dobri udara kam vratata i dade chisto golovo polojeniq koeto onq luglu ne moja da realizira .. nqmashe umisal v atakata na manu i berba donqkade poopravi neshtata.ako beshe go pusnal titulqr mojeshe i da stane neshto drugo znae li 4ovek

a za onq rijav p.....s prosto nqma dumi.tova e prosto absoluten disrespect kam protivnikov igrach i za takiva neshta se davat cherveni kartoni

ти само не знам друсаш ли се кфо правиш?
Парк играе по-добре и от Бербатов и от Тевез в момента.Вчера нямаше ден, но предишните мачове той съсипваше атаките на противниците.
Погледай повечко футбол, не само от полуфинал натам.
Гигс и Скоулс са ветерани в отбора и е малко пресилено да ги пуска на финала, но са по-опитни от всички.Вчера целия отбор игра под напрежение и затова ги нямаше никакви по терена.
Това не беше отбора, който би Арсенал, който мачкаше цяла година.
А за Роналдо може да говорите каквото си поискате - лигав е, симулира, алчен е и въпреки това остава най-големия играч на Юнайтед.Догодина ако отиде в Реал, не мисля че Юнайтед ще завърши в топ 3 в Англия. Трудно някой ще върши неговата работа в отбора.
За Бербатов, въпреки че вчера не показа нищо особено, според мен само той оживи малко играта на отбора.Само той май не се притесни толкова много от негативния резултат.
Member
May 28 2009 09:27am
Quote (anarchyi @ Thu, May 28 2009, 03:20pm)
ти само не знам друсаш ли се кфо правиш?
Парк играе по-добре и от Бербатов и от Тевез в момента.Вчера нямаше ден, но предишните мачове той съсипваше атаките на противниците.
Погледай повечко футбол, не само от полуфинал натам.
Гигс и Скоулс са ветерани в отбора и е малко пресилено да ги пуска на финала, но са по-опитни от всички.Вчера целия отбор игра под напрежение и затова ги нямаше никакви по терена.
Това не беше отбора, който би Арсенал, който мачкаше цяла година.
А за Роналдо може да говорите каквото си поискате - лигав е, симулира, алчен е и въпреки това остава най-големия играч на Юнайтед.Догодина ако отиде в Реал, не мисля че Юнайтед ще завърши в топ 3 в Англия. Трудно някой ще върши неговата работа в отбора.
За Бербатов, въпреки че вчера не показа нищо особено, според мен само той оживи малко играта на отбора.Само той май не се притесни толкова много от негативния резултат.

mai ti se drusash ne az ... gledam futbol i to mnogo.za naprejenie ne mi se opravdavai.nad barca nqmashe li naprejenie ? cqlata zashtita beshe formirana izcqlo nova s izklu4enie na puyol.i men kakvo mi puka che nqkoi ne e imal den ? fakta e che gigs i scouls ne napravih nishto v4era kakto i park,a pak runey sashto ne imal den spored tvote mislene.nezemnoto duo pak vidic-rio se osraha totalno.cql sezon gi hvaleha i nakraq kakvo ? parvo eto'o im skri topkata,a sled tova niskiq messi se izvisi sam v nakazatelnoto i vkara . neshto da kajesh ? manchestar moje da sa machkali cqla godina, no v4era gi smachkaha totalno.igraha 10 min i sled tova xavi i iniesta im skriha topkata.

This post was edited by GnDraj on May 28 2009 09:29am
Member
Gold: 2.50
May 28 2009 10:18am
Е хубаво де манчестър мачкали цяла година ми БАРСА какво правиха?Не мачкаха ли и те цяла година?Какво направиха и с Реал?
Go Back To Български Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll