Quote (anarchyi @ Thu, May 28 2009, 03:20pm)
ти само не знам друсаш ли се кфо правиш?
Парк играе по-добре и от Бербатов и от Тевез в момента.Вчера нямаше ден, но предишните мачове той съсипваше атаките на противниците.
Погледай повечко футбол, не само от полуфинал натам.
Гигс и Скоулс са ветерани в отбора и е малко пресилено да ги пуска на финала, но са по-опитни от всички.Вчера целия отбор игра под напрежение и затова ги нямаше никакви по терена.
Това не беше отбора, който би Арсенал, който мачкаше цяла година.
А за Роналдо може да говорите каквото си поискате - лигав е, симулира, алчен е и въпреки това остава най-големия играч на Юнайтед.Догодина ако отиде в Реал, не мисля че Юнайтед ще завърши в топ 3 в Англия. Трудно някой ще върши неговата работа в отбора.
За Бербатов, въпреки че вчера не показа нищо особено, според мен само той оживи малко играта на отбора.Само той май не се притесни толкова много от негативния резултат.
mai ti se drusash ne az ... gledam futbol i to mnogo.za naprejenie ne mi se opravdavai.nad barca nqmashe li naprejenie ? cqlata zashtita beshe formirana izcqlo nova s izklu4enie na puyol.i men kakvo mi puka che nqkoi ne e imal den ? fakta e che gigs i scouls ne napravih nishto v4era kakto i park,a pak runey sashto ne imal den spored tvote mislene.nezemnoto duo pak vidic-rio se osraha totalno.cql sezon gi hvaleha i nakraq kakvo ? parvo eto'o im skri topkata,a sled tova niskiq messi se izvisi sam v nakazatelnoto i vkara . neshto da kajesh ? manchestar moje da sa machkali cqla godina, no v4era gi smachkaha totalno.igraha 10 min i sled tova xavi i iniesta im skriha topkata.
This post was edited by GnDraj on May 28 2009 09:29am