Кой трезво мислещ човек с пари ще купи отбор за 1,7 мил. лева + задължения на около 2 мил. лева . Никой няма да иска да налива толкова много пари ако не знае , че след еди колко си години ще имат някаква възвръщаемост тези пари . Затова се иска собствен стадион , собствена база , а такива неща просто липсват в България . За съжаление футболното ни дружество лека полека отива към фалит и когато селския няма какво да изсмуче вече от него ще го зареже , а в най - лошия случай това е обявяване на фалит .
Няма да цитирам тук разни статии , в които ясно е обяснено какви пари са се въртели в клуба , от кой са давани , от кой са прибирани . Сигурен съм , че Тошко , Майната и другите фенове на Ботев са ги чели , а за феновете на Локо не мисля , че ще е интересно да четат за нас . Просто останах поразен от написаните неща ...
Честно да ви кажа реве ми се на всеки мач като гледам как играят нашите момчета , но щом си решил цял живот да си подлога на някой , а и в главата ти се въртят мисли как след мача ще отидеш в Папараци и ще пиеш уиски и ще зарибяваш мацките ще е такова положението .