d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > The P V P Hammerdin Guide - (bulgarian Language) > Bez Kirilica
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 8 2009 12:20pm
Quote (tonimaister @ Wed, Apr 8 2009, 06:10pm)
Малко допълнения :-)
Най-често се срещат 2 хамер билда (HvA)
така нареченият HS build(holy shield build) (ака мах Holy shield) при което се използва Coa Lo+Ber
и LR build aka light res build
5 lightning res ( дава +5 мах лайт рес пасиве бонус)
при което ползваме Coa Ber+ Jah/ 7fhr/rq/9dex/res jwl
Целта е 80 лайт рес без тг(thunder god)
При иползване на 20fcr amu можем да използваме 1 ринг по избор(wisp,dwarf,soj,bul ) + 10 fcr 1x dex 3x+ life res ring)
При иползване на 10fcr amu нямаме шанс за абс/рес и ползваме 2х 10 fcr rings
edit: В зависимост от играча има билдове 3-4 Combat skillers ,rest 20/5 или 9 Combat skiller ,rest 20/5,което е доста нашумелия наскоро 15-15к  hammerdin ;-)

gre6ka!

samo vsqka vtora to4ka v light res ti dawa 1 max light res

10 lightres aura = +5 maxres!

i ne si padam po tezi buildove, za tova prosto napisah moqt :D s koito igraq ot 1.10 na sam!
Member
Apr 8 2009 12:38pm
Quote (Thrace @ Wed, Apr 8 2009, 06:20pm)
gre6ka!

samo vsqka vtora to4ka v light res ti dawa 1 max light res

10 lightres aura = +5 maxres!

i ne si padam po tezi buildove, za tova prosto napisah moqt :D s koito igraq ot 1.10 na sam!

май тай беше ;-),смисъла е 80 лр с дунго ;-) ще видиш,че тва е best choice след време ;-) за HvA, стига да имаш доста солидно количество фг за добър 20 фкр аму +рингове

This post was edited by tonimaister on Apr 8 2009 12:39pm
Member
Apr 8 2009 01:05pm
Quote (tonimaister @ Wed, Apr 8 2009, 07:38pm)
май тай беше ;-),смисъла е 80 лр с дунго ;-) ще видиш,че тва е best choice след време ;-) за HvA, стига да имаш доста солидно количество фг за добър 20 фкр аму +рингове

ne mi se struva taka.

za6toto bez hubav maxblock si food za bowas i bvc

ama vseki igrae na negov stil.

This post was edited by Thrace on Apr 8 2009 01:05pm
Member
Apr 8 2009 01:16pm
Quote (Thrace @ Wed, Apr 8 2009, 07:05pm)
ne mi se struva taka.

za6toto bez hubav maxblock si food za bowas i bvc

ama vseki igrae na negov stil.

Кой е казал,че билдовете които казвам нямат макс блок О_о
разликата е само ,че в единия си макс блок но не си макс holy shield,защото слагаш 10 точки в light resist
във втория си макс блок и макс holy shield (имаш повече defence),но жертваш единия сок в CoA с Ло,докато в другия билд получаваш така нужните +5 мах лр от аурата (като passive bonus) и имаш free of choice sock (най-често jah/7fhr/-15rq/30lr or cr or fr/9 dex jwl)
Главна цел-main setup с max dr,яко стак рес,80/80 фире/лр рес (waterwalks дават +5 мах фр) без смяна на предмети

This post was edited by tonimaister on Apr 8 2009 01:21pm
Member
Apr 8 2009 01:20pm
Quote (tonimaister @ Wed, Apr 8 2009, 08:16pm)
Кой е казал,че билдовете които казвам нямат макс блок О_о
разликата е само ,че в единия си макс блок но не си макс holy shield,защото слагаш 10 точки в light resist
във втория си макс блок и макс holy shield (имаш повече defence),но жертваш единия сок в CoA  с Ло,докато в другия билд получаваш така нужните +5 мах лр от аурата (като passive bonus) и имаш free of choice sock (най-често jah/7fhr/-15rq/30lr or cr or fr/9 dex jwl

az igraq s shako be :D

a v nonladder ako sum igraq s bugbelt pi4 :D

ama akceptiram kritikata, i kazvam na vsi4ki koito iskat da pravqt hammerdini, igral sum s coa hammerdini i za istinski 1on7 hammer gi bie6 po leko ot kolkoto s shako

ama moqta pala e za 1on1 situacii.

This post was edited by Thrace on Apr 8 2009 01:21pm
Member
Apr 8 2009 01:23pm
Quote (Thrace @ Wed, Apr 8 2009, 07:20pm)
az igraq s shako be :D

a v nonladder ako sum igraq s bugbelt pi4 :D

не говорим за с или без бъг белт говорим за избор на скилс и каска :-) дали е бб дали е вердунго същият чеп другите итеми си остават същите
и един HvA не ходи с shako по простата причина,че др-то му куца доста :-) и фхр и рес ^^
за 1on1 2 пал 20 фкр 2 сок jah jah > shako( vs casters ofc),vs mele coa >>

This post was edited by tonimaister on Apr 8 2009 01:25pm
Member
Apr 8 2009 01:55pm
Quote (tonimaister @ Wed, Apr 8 2009, 08:23pm)
не говорим за с или без бъг белт говорим за избор на скилс и каска :-) дали е бб дали е вердунго същият чеп другите итеми си остават същите
и един HvA не ходи с shako по простата причина,че др-то му куца доста :-) и фхр и рес ^^
за 1on1 2 пал 20 фкр 2 сок jah jah > shako( vs casters ofc),vs mele coa >>

ne si padam po tozi build

ako togaa shako ili coa

circovete mi sa mnogo protivni, prosto ne vijdam da sa po dobri

i 2x pruby e po dobre s oak + bo ot kolkoto jah jah :D
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 8 2009 02:24pm
Bullshit! мн невярни неща супер много пропуски играеш като 1 средностатистически хаммер с 2 заучени движения.

казва ти го човек който почти не е губил хаммер вс хаммер дуел в последните месеци от играта му >< по късно ще допълня.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 8 2009 02:38pm
6apka: Shako PRUBY (ako ste HvA Shakoto e za Ber) (PRUBY = higher life s BO + oak vi dava golqm bonus, za tova pruby > jah)
BULLSHIT.
сирклет му е майката. ще помоля дисконектед да постне като види какво имам впредвит.
2 пала 20 каст 40+ алл рес лифе примерно (+статс от сокета). вс мелета ако е толова зор има КоА.

Kolan: Verdungo, dava ti 40Vitality i taka e po dobro i za HvA zaradi 15% DR.... лош избор

Ringove: 1 Ring 10fc s 20str, drugiq s 20dex (20str zaradi wyrmhide enigma ili dusk a pri mene si slagam vtoriq s dex za6toto sum HvA i igraq na maxblock) сирклета го попълва тук може се сложат 2 ринга по избор с по 1 алл скиллс зависи от случея.

Obuvkite: po dobre da kajem botu6ite, ama nqma ni6to, waterwalk 65life. nqma diskusiq tuka. всъщност има. зависи от битката може или крафтнати с мана и прочие , или сандсторм или с ресисти.

Orajie: Hoto :D Oak 40res 40fc i 3skills. Nai dobroto -> грешка. спирит е по добро вс торнадо друид.

Amuleta: az mu slojih tozi za6toto ne moga po skup da si kupq: мара > в редки случей има по добри.

Dextery: Maxblock ........ виц. максимум до 60 дигнати базово при 96 левел паладин вс мелета просто е елеметарно набавиш декс.
хото , закарум/елд , 2 ринга с по 15 декс + каст , евентуално и амулет скилл + каст + декс нп нп нп..

Prosto Namelock Teleport i s Conc + Hammer q eliminira6. и просто ако е по умен и по геарнат ти праска 2 удара под хубав ъгъл и сабираш земята. desynch > 100% победа.

Bowazon vs Hammer значи има няколко варианта на процедиране при добър нет и добър контрол възможно наи мн каст и просто с desynch яко я въртиш амазонката.
дръгия вариант си го казал уж..
третия и наи удачен е среден билд с каст + оне ханд уеп за чарге .. отиваш до нея удари с чарге и между тях по 1 хаммер гг но ре става.

Javazon (Poison) vs Hammer .. сандсторм = гг + имаш аура която "cure" пойзона нямат шанс.

ассасинките ти тактики не ги коментирам деиставт само вс тъп рандом.

Bonemancer vs Hammer АХАХАХАХХАХАХАХ кфот си го написал направо ме разби от смях господи винаги стои в близък ранге до некрото да не спами невидими спиритчета и няма никакъв ама никакъв шанс.

с/у пойсон нек пак смях ><

oba4e wind druida e vinagi > hammerdin. -> смешка. труден дуел е да дори с рекаст но винаги може да бъде победен тук няма си издавам тактиката но не веджъш съм свалял уиндита дори на хардкоре като са с чикенлайф и прочие.

Synch, mnogo dmg pravqt i 6te ve osakatqt! системата ти е смешна има мн варианти за биене 1ния е с чарге уеп на 2ра ръка другия ти е desynch комбиниран с теле .. просто добър desynch след което телепорт в/у сорката мн рядко има проблем

Namelock Teleport i hammer + conc. и като е пуснал близз в/у него си сабираш зъбите. тук бягането му е маиката

charge + vigor / conc + hammer точно така вс добър сорк нямаш шанс

ako e dobur smiter i znai shift + smite 4e te kurti qko 6te ima6 problemi, probvai se s edge teleport kakto pri light assasinkata. tova az go pravq. о ем джи има ли смитер които да бие добър хаммер изобщо>?

tova e murzi me da puskam pak flextype o4evidno ne sa se promenili mn ideite za hammera iam dosta no me murzi da igraq ve4e tazi igra ><

ima mnogo da u4i6 ne go priemai tova kato zaqjdane a kato polezna kritika za vuprosi na tema hammerdeen vinagi sum gotov da otgovarqm xD
Member
Apr 8 2009 02:52pm
Quote (chzn @ Wed, Apr 8 2009, 09:38pm)
6apka: Shako PRUBY (ako ste HvA Shakoto e za Ber) (PRUBY = higher life s BO + oak vi dava golqm bonus, za tova pruby > jah)
BULLSHIT.
сирклет му е майката. ще помоля дисконектед да постне като види какво имам впредвит.
2 пала 20 каст 40+ алл рес лифе примерно (+статс от сокета). вс мелета ако е толова зор има КоА.

Kolan: Verdungo, dava ti 40Vitality i taka e po dobro i za HvA zaradi 15% DR.... лош избор

Ringove: 1 Ring 10fc s 20str, drugiq s 20dex (20str zaradi wyrmhide enigma ili dusk a pri mene si slagam vtoriq s dex za6toto sum HvA i igraq na maxblock) сирклета го попълва тук може се сложат 2 ринга по избор с по 1 алл скиллс зависи от случея.

Obuvkite: po dobre da kajem botu6ite, ama nqma ni6to, waterwalk 65life. nqma diskusiq tuka. всъщност има. зависи от битката може или крафтнати с мана и прочие , или сандсторм или с ресисти.

Orajie: Hoto :D Oak 40res 40fc i 3skills. Nai dobroto -> грешка. спирит е по добро вс торнадо друид.

Amuleta: az mu slojih tozi za6toto ne moga po skup da si kupq: мара > в редки случей има по добри.

Dextery: Maxblock ........ виц. максимум до 60 дигнати базово при 96 левел паладин вс мелета просто е елеметарно набавиш декс.
хото , закарум/елд , 2 ринга с по 15 декс + каст , евентуално и амулет скилл + каст + декс нп нп нп..

Prosto Namelock Teleport i s Conc + Hammer q eliminira6. и просто ако е по умен и по геарнат ти праска 2 удара под хубав ъгъл и сабираш земята. desynch >  100% победа.

Bowazon vs Hammer значи има няколко варианта на процедиране при добър нет и добър контрол възможно наи мн каст и просто с desynch яко я въртиш амазонката.
дръгия вариант си го казал уж..
третия и наи удачен е среден билд с каст + оне ханд уеп за чарге .. отиваш до нея удари с чарге и между тях по 1 хаммер гг но ре става.

Javazon (Poison) vs Hammer  .. сандсторм = гг + имаш аура която "cure" пойзона нямат шанс.

ассасинките ти тактики не ги коментирам деиставт само вс тъп рандом.

Bonemancer vs Hammer АХАХАХАХХАХАХАХ кфот си го написал направо ме разби от смях господи винаги стои в близък ранге до некрото да не спами невидими спиритчета и няма никакъв ама никакъв шанс.

с/у пойсон нек пак смях ><

oba4e wind druida e vinagi > hammerdin. -> смешка. труден дуел е да дори с рекаст но винаги може да бъде победен тук няма си издавам тактиката но не веджъш съм свалял уиндита дори на хардкоре като са с чикенлайф и прочие.

Synch, mnogo dmg pravqt i 6te ve osakatqt! системата ти е смешна има мн варианти за биене 1ния е с чарге уеп на 2ра ръка другия ти е desynch комбиниран с теле .. просто добър desynch след което телепорт в/у сорката мн рядко има проблем

Namelock Teleport i hammer + conc.    и като е пуснал близз в/у него си сабираш зъбите. тук бягането му е маиката

charge + vigor / conc + hammer точно така вс добър сорк нямаш шанс

ako e dobur smiter i znai shift + smite 4e te kurti qko 6te ima6 problemi, probvai se s edge teleport kakto pri light assasinkata. tova az go pravq. о ем джи има ли смитер които да бие добър хаммер изобщо>?

tova e murzi me da puskam pak flextype o4evidno ne sa se promenili mn ideite za hammera iam dosta no me murzi da igraq ve4e tazi igra ><

ima mnogo da u4i6 ne go priemai tova kato zaqjdane a kato polezna kritika za vuprosi na tema hammerdeen vinagi sum gotov da otgovarqm xD

pm me game for 5-0
Go Back To Български Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll