d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > V Kakva Darjava Jiveem .. > Bez Comentar
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Mar 16 2009 06:55am
to pri naz e mnoo po tupo

kvi ste pedali stanali v bulgariq

jeveiq v avstriq i vseki den se biq

edinstvenoto kvoto mi lipsva v bulgariq si e moqt narod

ATAKA BG!

mnogo sum gord 4e sum bulgarin

kakvo vi puka, i nie tuka bieme germanci, avstriici, cigani, hi4 ne ni puka. ako sa praqt na golqma rabota gi praime na ni6to

nai jestokoto be6e:

na nai dobriq mi priqtel golemiqt brat e nai silniq v gruda ni, i vseki se strahuwa ot nego, oba4e 4eteri turci go hvanaha i go prebiha, az s drugite 4ujdenci (bulgari, srbi, rusnaci) otidohme da gi pribiem.

20 minuti po kusno idva policiqta i po4vat da ne mlatqt

bqhme sinii kato parcali.

prebiha na.

a nie bqhme i mnogo napiti

i posle pak doidaha oniq turci i edin drug, i sa mo raskazali na drugiqt 4e te se na prebili, i po4nahme da gi mlatim.

ebuhme gi mangalite ot vsqkade

i posle pak doide policiqta samo4i drugi policai i ne zakaraha v ku6ti

xaxa

mnoo qko be6e

64upih si nusa i lqvata raka v bitka smile.gif

gord sum 4e prebihme turci i pravoslavnite biha

tuka bitkite sa kakto voina v glavata

ne ve razbiram bulgarite v sobstvenata durjava kak mojete da se biite.
Member
Mar 16 2009 07:02am
Quote (Thrace @ Mon, Mar 16 2009, 12:55pm)

ne ve razbiram bulgarite v sobstvenata durjava kak mojete da se biite.

tova edva li nqkoga nqkoi shte go razbere ...
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Mar 16 2009 11:38am
Quote (2cute4y @ Mon, 16 Mar 2009, 13:20)
според мен имаш късмет, че не са те смляли wink.gif
ето една друга история: един приятел на нова година отива на диско с гаджето си и още един пич с мадамата си.
на входа иска да си остави якето, но понеже е тъпкано бабата на гардереба се бави.
скарват се и тя вика охраната. не зная какво и е казъл, той като пийне става друг човек.
идва охраната и го вади отвънка.
смилат го набързо като сод, които са наблизо ги спират да няма жертви.
нашия човек е в болницата, пише жалби, медицински - йок.
заведението е палмите - тогава не беше чалга и се казваше май по друг начин, а
бития е 1.65 висок и тежи около 60кила.

biv6eto ime na palmite e rondo ama ti nadali go pomni6:) 6to macki sam izponaebal pokrai tva rondo:)
Member
Gold: 1,001.00
Mar 16 2009 01:51pm
Ядосвам се като чета историята ти, най правилно е да си искаш правата до последно да се вика да се разправя ама да се вика на тапунгирите имам предвид тия съдии и не ги знам кви мартатели има още и като чета и другите неща... само искам да кажа че в Испания където живя аз в момента... незнам с Испанци не се събирам да излизам само с Българи ама испанците тъкмо да почват да се сбиват и сами си чакткат и настрана... тва ме учуди като го видях и неповярвах но доста пати се случва тъкмо да се сбиват и всеки настрана хах.. яко.. и като цяло не се заяждат много много спокойно горе долу живят... заяждат се най най най ама нааааи много с българите... с другите чужденци не много или поне не съм видял ама при мен се изредиха 4 лапета по на 10-13 години а аз съм 16 годишен и тия лапета идват и ми казват циганин педераз дори педераз на български ми го казват хахаха :Д и... аз нищо подминавам и това е дори... в училището където уча имаше 3 проблемни българчета значиии 3 те срещо мен и аз не че се хваля ама имам повече акъл от тях и така се стекоха обстоятелствата че имаха мнооого сериозно предупреждение от учителите и .. вече като ме видят усират гащите :Д хах .. ама като гледам така де в БГ голям ужас е станало ... :/
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Mar 16 2009 02:03pm
Quote (Kapsiko @ Mon, 16 Mar 2009, 21:51)
Ядосвам се като чета историята ти, най правилно е да си искаш правата до последно да се вика да се разправя ама да се вика на тапунгирите имам предвид тия съдии и не ги знам кви мартатели има още и като чета и другите неща... само искам да кажа че в Испания където живя аз в момента... незнам с Испанци не се събирам да излизам само с Българи ама испанците тъкмо да почват да се сбиват и сами си чакткат и настрана... тва ме учуди като го видях и неповярвах но доста пати се случва тъкмо да се сбиват и всеки настрана хах.. яко.. и като цяло не се заяждат много много спокойно горе долу живят... заяждат се най най най ама нааааи много с българите... с другите чужденци не много или поне не съм видял ама при мен се изредиха 4 лапета по на 10-13 години а аз съм 16 годишен и тия лапета идват и ми казват циганин педераз дори педераз на български ми го казват хахаха :Д и... аз нищо подминавам и това е дори... в училището където уча имаше 3 проблемни българчета значиии 3 те срещо мен и аз не че се хваля ама имам повече акъл от тях и така се стекоха обстоятелствата че имаха мнооого сериозно предупреждение от учителите и .. вече като ме видят усират гащите :Д хах .. ама като гледам така де в БГ голям ужас е станало ... :/

това ти ли го писа?? значи можело и смисленни коментари да правиш а не от рода пххуахахахахаха хууахаи и т.н
Member
Gold: 1,001.00
Mar 16 2009 02:13pm
Quote (BraveAntiBan @ Mon, 16 Mar 2009, 22:03)
това ти ли го писа?? значи можело и смисленни коментари да правиш а не от родапххуахахахахаха хууахаии т.н

xaxaxaxa biggrin.gif в момента в които прочетох коментара тo просто ме изби на смях от "пххуахахахахаха хууаха" ... понякога викам само да цакна коментар щото не ми се влиза в сайта да превеждам на кирилица и... затова де :д иначе когато имам желание да пиша ехеее.. аз само "описаниийцето" си в impulse го написах все едно написах 2 реда а то е малко пойцхко .. ако ти се чете описанието ми кажи :Д tongue.gif
Member
Mar 16 2009 04:53pm
Quote (Kapsiko @ Mon, Mar 16 2009, 07:51pm)

V Bulgaria za jalost normalniqt chovek nqma prava ... ili pone ne pravata na grupa ot hora.
Member
Warn: 10%
Mar 17 2009 12:05pm
Quote (GnDraj @ Mon, Mar 16 2009, 02:02pm)
tova edva li nqkoga nqkoi shte go razbere ...

trqbva vsi4ki mangali i pomaci da gi iskarame ot bg i ni trqbva nov tzar
Member
Gold: 82.00
Mar 30 2009 11:26am
Quote (GnDraj @ Sun, Mar 15 2009, 07:36pm)
Taka ... Eto kakva e situaciqta.Otivame vchera na diskoteka s kompaniqta.Tam ima edin ot ohranata koito hich ne me haresva.Ne che sam neshto mnogo problemen tip.Prosto nali se seshtate - ima nqkoi hora dai im ekip na ohranitel i koi sam az ? Kato kazvam ohrana ne si mislete nqkoi 120kg pichaga golqm kato garderob.Nai-obiknoveno momche na okolo 24 godini kam 85 kila. Piivame, veselim se i bez da iskam butnah edno momche koeto se okazva priqtel na vaprosnata ohrana.Izvinih mu se estestveno, no i toi kato priqtelq si beshe nqkakav kaput i pochna neshto da se razpravq.Ohranata mi vika - "iskash li sega da te izgonq?" i mu kazvam - "mi davai" Kakto i da ne me izgoni.Stana kam 5 chasa i priqtelite mi kazaha che si tragvat i dali tragvam s tqh.Ne jiveem v edna posoka i za tova im kazah da tragvat, a az shte izchakam sestra mi i edna neina priqtelka da si hodim zaedno.Vzimam si qketo ot garderoba i tragva da izlizam.Tozi kaput beshe s/y mene i neshto mi se hili.Tragvam az da izlizam i pat - izrita me v kapachkata.Ne znam sigurno ochakvashe da padna ili neshto ot sorta, no si ostanah na kraka.Sled tova mi bi edin shamar zad vrata i mi kazva " aide tragvai si da ne te vijdam" Izlizam si az i hop - patrulkata pred diskotekata.Obqsnih im situaciqta i gi pitah sega kakvo pravim ? Ohranata neshto si kaza s tqh ( ne gi chuh ) i ediniqt ot policaite s usmivka na liceto mi kazva - " priqtel aide havshtai patq za doma" Sega az kakvo moga da napravq ? Nito moga direktno da se razpravqm s onzi peerast shtoto kolkoto i da ne e nqkoq skala i az ne sam nqkoi kulturist.Tragnah si i tova e.I posle Milen Cvetkov mi kani nqkakvi filosofi da obsajdat koe vodi do tazi agresiq v mladoto pokolenie ili pak dni na red po televiziqta se chudat i se maqt ama kakvo, ama kak ? Nali vaprosnata ohrana shte me odari oshte edin pat po-seriozno i s nqkolko priqtelq shte go prichakame v nqkoq tamna ulichka i nqma da razbere ot kade mu e doshlo ... V kraina smetka kakav e izvoda ot moqta istoriq ? Misliq che vseki sam moje da preceni za sebe si !

tova e ne6to normalno za Bulgaria ne vijdam za6to se izymqva6. Gleday novini i vij kakvo stava navsqkade iz durjavata. Moje6 i da grumne6 nqkoi i ni6to nqma da stane stiga da bytne6 edna mizerna syma kato 500 leva naprimer.I kykata si zatvarq o4i4kite. Izvoda e 4e v Bulgaria na vseski edin ot nas jivota my nestryva pove4e ot 1000Lev4eta. Po novinite postoqno takiva glyposti kazvat. A i su6to ima edno predavane Ote4estven front ili ne6to takova be6e. Tam su6to davat i pokazvat kak i kolko e hybavo da si jivee6 Bulgaria. Ob6to vzeto ako ti trqbva pomo6t ne raz4itai na durjavata. Za6toto mi se stryva 4e v parlamenta ima dosta rqzani 4yrki i dosta drygi koito po pasport se vodqt Bulgari no vsu6tnost sa rodeni suvsem drygade. Taka4e toi moje da si edi kakuf si tam precedatel ili minstur no misli6 li 4e my pyka za edi si tam nqkakuv Bulgarin ne6to tam my se bilo sly4ilo. Boli go 4epa za teb ili za men. A i mejdo drygoto neznam za6to vsi4ki vikat " EEEE bahti gadnite lideri deto imame" em 4e koi postoqno gi izbira be? da ima turci ima i cigani v bulgaria no te vsi4ki sa okolo million nai mnogo 2 koeto ne mi se vqrva. Taka 4e 5 ili 6 milliona Bulgari mislq 4e sa pove4eko i bi trqbvalo da izberem nqkoi naistina koito misli za taq maninka durjavica. No za jalost vie vsu6tnost NIE Bulgarite kato naciq su6to izbirame rqzani 4yrki i rusnaci i drygi da opravlqvat darjavata ni. Patrioti v Bulgaria po4ti nqma, a ako ima sa mnogo malko. Pove4eto predpo4itat 4yjbina pred sobstvenata si durjava. Za6to horata imigrirat? Za6toto im e pisnalo da si pravqt kompoti i try6ii za zimata poradi nisko platenite zaplati. Y4itel 300 do 500 leva. Zidar ili maza4 500-1200. Zavisi kade si i ymee6 li da pravi6 sdelki ako si 6matka si zima6 po 300 leva ili kolkoto tam da ti stignat za prehrana. V Bulgaria horata ne jiveqt te ocelqvat. Den za den za den dokato nakraqt si stegnat bagaj4eto i otivat drygade. Iska mi se da pi6a o6te no i da pi6a i da nepi6a polojenieto nqma da se opravi kato seda pred kompa i cukam v d2jsp. Malko se otdale4ih ot topica no vse nqkoi trqbva6e da kaje tova koeto naistina misli.

Respect za vsi4ki koito obi4at Bulgaria I ne gi e sram da kajat 4e sa takiva. A tezi deto kato pro4etat tova koeto sum pisal i me kritikyvat gi pozdravqvam sus tazi pesen e ne e koi znae kakvo ama dokato q namerih mi okapaha kosite.

http://www.youtube.com/watch?v=j7WM9n4DkXo

na vi we kefete se ako ne ste 4istokruvni bgta

i ako nqkude sam naprail nekade pravopisna gre6ka ili ne6to tkova moga samo da kaja gordo BOLI MA 4EPA. Kakto dipotatite gi boli tai i men me boli za mangovci li kfi ste li romi abe na men mi haresva da vi kazvam cigani. Aaaa i da ne zabravq turcite. ne se pritisnqvaite to na kadeto se zaputilo mai 6e vi se sbudne 6ibanata me4ta pak da stanem Ottoman Empire.

Az se predadoh nqma za kakvo da se borq ve4e. V 4yjbina sum ot 2 sedmici. Pone vie ne se predavaite, tezi koito imate pone malko gordost i smelost da se nari4ate Bulgar,i ne se predavaite.

Veseli nastupva6ti praznici.
Member
Gold: 14,022.00
Mar 30 2009 01:58pm
bate re6enieto e :

slaga6 maska , zima6 boks ..... i toq go debne6 na nqkoe zakutano , tumno mqsto i taka.......

po takiva selski pru4ki samo boi........ ni6to drugo
Go Back To Български Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll