d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > ##berbatov Fan's##
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 20,059.20
Feb 21 2009 08:24am
Quote (erk0r @ Sat, Feb 21 2009, 02:11pm)
Ако играеше с черно-червен екип друго щеше да говориш smile.gif

Ако Бербатов беше на поне 30 години, Милан вече да са го взели, ама ще чакат още 2-3 години biggrin.gif
Member
Gold: 2.01
Feb 21 2009 12:01pm
Quote (2cute4y @ Sat, Feb 21 2009, 08:04am)
много добър играч е, когато има кой да играе около него.
определено обаче мисля, че не е от класата на манчестър

Sir alex si znae rabotata ako ne be6e ot klasata na manchester nqma6e da platqt 30 miliona za nego
Member
Gold: 1,047.00
Feb 21 2009 03:58pm
Quote (erk0r @ Sat, 21 Feb 2009, 16:11)
Ако играеше с черно-червен екип друго щеше да говориш smile.gif

ахахахаах
ей шаран я кажи Бербатов с къв екип играе в момента ? Да не би да е с розов? Само разбирачи тук!
Member
Gold: 0.00
Feb 21 2009 04:37pm
Quote (Fragnatic @ Sat, Feb 21 2009, 09:58pm)
ахахахаах
ей шаран я кажи Бербатов с къв екип играе в момента ? Да не би да е с розов?  Само разбирачи тук!

mislia che vizira fena na milan biggrin.gif

inache za berba ne sam pochitatel na angliiskiq futbol i nz kakvo pravi , no kato gledam alex go hvali ta moje i da razcakva ... a za nacionalite ne e vinoven toi a otbora kato cqlo .. to s nqkolko choveka otbor ne stava

This post was edited by GnDraj on Feb 21 2009 04:39pm
Member
Feb 21 2009 04:37pm
Quote (Fragnatic @ Sat, Feb 21 2009, 09:58pm)
ахахахаах
ей шаран я кажи Бербатов с къв екип играе в момента ? Да не би да е с розов?  Само разбирачи тук!

не е ли БЯЛО-червен ?

чеврни фланелки и бели гащи

This post was edited by Murcielago on Feb 21 2009 04:38pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 22 2009 07:41am
За мене Бербатов е най-лошия трансфер на Манчестър тази година.
Бавен, трудно спира топката, често играе сам - нищо чудно, че Роналдо избягва да играе с него.
А относно това, че е титуляр вместо Тевез искам да попитам кой е по-полезен на отбора?
Тевез, който 90 минути хвърчи по терена, бори се, отнема топката и организира атаки или Бербатов, който вкарва като го изведат сам на границите на вратарското поле? И не винаги вкарва все пак...
Member
Gold: 377.00
Feb 22 2009 08:21am
Quote (Fragnatic @ Sat, Feb 21 2009, 11:58pm)
ахахахаах

Сигурно си по-тъп от колкото изглеждаш...
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Feb 22 2009 11:04am
Quote (anarchyi @ Sun, 22 Feb 2009, 15:41)
Бавен, трудно спира топката, често играе сам - нищо чудно, че Роналдо избягва да играе с него.
А относно това, че е титуляр вместо Тевез искам да попитам кой е по-полезен на отбора?
Тевез, който 90 минути хвърчи по терена, бори се, отнема топката и организира атаки или Бербатов, който вкарва като го изведат сам на границите на вратарското поле? И не винаги вкарва все пак...

не забряваш 4е бербатов е първи и по асистенции? несериозно е да кажеш 4е не е полезен.... ина4е в4ера пак игра слабо ганкинотоsmile.gifsmile.gif
Member
Feb 22 2009 11:50am
Quote (anarchyi @ Sun, Feb 22 2009, 01:41pm)

Слава богу, че този, от когото зависи дали Бербатов е полезен или не, не си ти, защото или не разбираш капчица от футбол, или много си му насъбрал на тва момче, че го плюеш без причина.

Не може да спира топката? - ами, да речем, че не си го виждал да я спира. Това е защото той не иска да я спира, ами направо си я повежда още с първото докосване ...

Относно сравненето с Тевес, аз нарочно го направих, защото веднага мога да ти кажа, че Тевес е с 80% по-голямо лакоме от Бербатов. От 5 топки около наказтелното, Тевес ще иска да завърши сам 3, докато Бербатов, може би една ...

Това, че Тевес "хвърчи по терена" е вярно, но това не е работата на Бербатов, а може би на Карик и на останалите вътрешни дефанзивни халфове.

Относно това дали бербатов е бавен, може би така ти се струва, защото е висок и не му се налага да прави холеричнте движения на късите крака на Тевес, за да се движи бързо ...

За това дали Кристиано Роналдо "избягва" да играе с него, може би е донякъде вярно, но не съм наясно с причината за това, може би просто така се стичат обстоятелствата ...

Ще завърша с един цитат на Алекс Фъргюсън, изваден от негово изказване някъде през декември мисля:

"може би не купих най-добрия нападател, но купих играч, който да ни прави играта в нападение ..."

Държа да кажа, че съм фен на Бербатов точно колкото и на Стилян Петров, Станислав Ангелов, Благой Георгиев и всички останали български футболисти, които играят добре.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 22 2009 12:48pm
Ще дам доста изчерпателен отговор на глупостите, които си написал.
Първо ще започна с това дали разбирам от футбол.Гледам Премиършип отдоста време - почти от началото когато започна да се излъчва по Диема.За мачовете на отбора в Шампионската лига няма да говорим, защото не съм пропуснал един излъчван откакто ги дават по бТв.
Играя футбол минимум 2-3 пъти седмично с добри играчи, някои от които играят в А и Б група.И с тях често говорим на такива теми, изобщо интересувам се от спорта.Така, че е малко тъпо да ми казваш ,че не разбирам от футбол като не знаеш нищо за мене.Да не забравяме, че това е лично мнение.Не се опитвам да го втълпявам на никой - просто се изказвам по темата.

За техниката му - според мен е под всякаква критика.Слабо спиране(не се опитва да я поведе, защото това му се отдава още по-трудно), никакви умения на скорост, слаб удар - всичките му голове са от границата на вратарското след грешки на защитата или подавания на Роналдо, Тевез и Рууни.Че това и Гонзо го може....Отвреме-навреме прави добри отиграванияя но оставаше и тях да ги няма... според мен не си струва парите.

За сравнението с Тевез:
Тук мисля, че няма смисъл да се говори много.Холеричните движения на Тевез осигуряват скоростта на половината атаки на Юнайтед.Много тича и работи и в офанзивен и в дефанзивен план.Според мен е много по-полезен от Бербатов, който надали има 5 гола, които да е изработил сам,
откакто е в отбора.Да може би не е негова работа да лети по терена и да спира атаките, но не е и работа на Тевез ,но той го прави и то много успешно.

За това, че Бербатов бил висок и само изглеждал тромав - Роналдо не е много по-нисък от него, но виж какво прави.
Да ти изброя ли други бързи и технични високи футболисти? Ибрахимович? Бабел? Роке Санта Круз? Далеч по-технични и по-високи от Бербатов.

За това дали Кристиано Роналдо "избягва" да играе с него, може би е донякъде вярно, но не съм наясно с причината за това, може би просто така се стичат обстоятелствата ...

В 90% от положенията ли се стичат така?Може би трябва да погледаш повече мачове на отбора.

Ще завърша с един цитат на Алекс Фъргюсън, изваден от негово изказване някъде през декември мисля:

"може би не купих най-добрия нападател, но купих играч, който да ни прави играта в нападение ..."

Играта в нападение я правят Роналдо, Тевез , Рууни и понякога крилата - Бербатов довършва отбитите в краката му топки.
От тези 12 гола, които има този сезон колко е изработил? 2? Маи са много.

И за да не превръщам това в безсмислен спор повтарям, че всичко това е мое лично мнение, с което не си длъжен да се съгласиш.
Продължавай да се радваш на изявите му и да го мислиш, че е най-добрия нападател на отбора - дано някой ден сме на едно мнение, ще се радвам.
Майна нямам нищо против него, просто мисля че го прехвалват.Ако покаже добра игра нека говорят за него, досега не ме впечатлява с нищо.
Go Back To Български Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll