d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Описание за най-ламерската случка > какво най-комично ви се е случвало
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 134.00
Jan 20 2009 01:04pm
А що не си кажете вашите ламерски постъпки като сте почнали в Европа бре biggrin.gif ... само не ме убждавайте, че всичко ви е било ясно и не сте правили тъпотий wink.gif
Ето една моя голяма такава

Скоро бях почнал в Европа и почнах 1 паладин да правя за да го пускам с бот - един БГ ми подари първата ени в Д2 за мен
Правя отворена игра да ми помогнат за аня или анси, не помня вече
Умрях над 10 пъти и все не мога да си взема тялото, а оня беше много Про,
даде ми некъв код и си взех тялото от дистанция и така и не го записах....още ме е яд biggrin.gif
Имом и други ама съм ги позабравил и ако ме подсети някой много ше си се смея сам на мене си bangin.gif bier.gif
Member
Gold: 1,001.00
Jan 20 2009 01:17pm
Ами аз още отпреди, когато бях почнал дябло 2 ,бях абсолютен ламер laugh.gif
кефих се когато мина първия град и после зациклям на втория и някви такива ...
неможех просто незнам biggrin.gif а ся случка хммм...
еми един ми си прехвърляше пул руна и аз му я откраднах и
се кефих сеедно съм зел на някои перфектен паладин axaxaxxaxaxaxaxaxaxaxax biggrin.gif:D:D:D
Member
Gold: 0.00
Jan 20 2009 01:21pm
Ooo sas sigurnost e imalo mnogo takiva.Pomnq oshte v nachaloto kogato pochnah da igraq D2.Bqhme deca 5 - 6-ti klas , sabrali baq stabilna grupichka i cakahme v edin klub.Vsichki bqhme lapete bez da razbirat ama gram angliiski i gram ponqtie kakvo predstavlqva igrata , no igraehme biggrin.gif E togava beshe fun da igraesh ne kato sega nishto che sa me preebvali tolkova mnogo pati , a i beshe mnogo otdavna che edvali shte se setq za konkreten primer.Posle porasnahme ( 7-8 klas biggrin.gif ) , veche razbirahme obiknovenite izrazi v battle.net kato "offer" , "noob" i oshte dosta drugi gluposti , a i veche razbirahme dosta poveche ot igrata i vse pak dosta pati sam se prekarval tongue.gif

A ne za men , a za nqkoi drug nai-obshto kazano bih kazal btl.net trade.Vqrno che se iznervqsh dokato se razberesh s nqkoi , a i dosta trudno otkrivash tova koeto tarsish , no pak kakvi "profit" mojesh da napravish .... Nai - dobriq mi trade e imeno takav : 9 x trap sks 4x life ( vzeh gi za hrs okolo ~ 600-700 fg ) I gi prodadoh za 2xxx fg tongue.gif

This post was edited by GnDraj on Jan 20 2009 01:38pm
Member
Gold: 377.00
Jan 20 2009 01:28pm
Когато бях нооб продадох 1 шако да вида дали ще се появи в магазина
И една скорошна случка Играч "х" си хвърли анито на земята в сървар,после му се появи реалм даун и 20 минути търсихме анито,а то беше изчезнало smile.gif
Member
Gold: 10.95
Jan 20 2009 02:07pm
sme6no be6e vednuj 6e zamenqme edin tor4 na dvoreca ot act 2, i nie sme zastanali vutre a onq bokluk vynka i puska tor4a, nie puskame tor4a i trugvame da se razminavame uj , izvednuj onq se vru6ta i si vze tor4a, v su6toto vreme ot dupkata pod dvoreca izsko4i nqkvo ka6ence i otmukna na6iq tor4 . . nie s toq pi4 deto igraehme si izqdohme u6ite . .ne pomnq koq versiq e bilo mai to4no bqha izlezli tor4ovete . . deba gadinite kak ni izpurzzalqha :]

pa vednuj na hardkora kak mi umrq edin barb 94 nema da razpravqm 4e golqm smqh . . ma 6to da ne razpravq . .vlizam v edna igra s edin otqvlen druid tppk, party i vlizame pri diablo da 4istim, 4istim, 4istim i onq vse gleda taka huuuubavo da mi za4e6e barba, ama baq me iz4aka , nakraq to4no se summonva Infectora i onq mi pod4esa barba, ama i az debneh na fulkite i nakraq vze 1/2 life predi da cukan fulka i si4ko ok, napraihme mohabet 5,6 minuti pokazah mu s kvo e barba onq si pokaza druida i izlezoh ot igrata.
po edno vreme go gledam v edna igra i vlenah, dade mi hostile i otidoha na act 1 pred grada to4no da se gubarkam s nego , i ot mnogo gubarkane vze u6oto na barba 94 ili 95 ne sam siuren . .

ta rezili kolkoto iska6
Member
Gold: 48,142.86
Jan 20 2009 03:20pm
oh sigurno 4-5 puti seki put si dropvah gloves na amazonkata mn redovno ... naprao 6tqh da se pobarkam .. biggrin.gif sa6to v minalia ladder si prodadoh pala T ... 6qh da poludeq be6e po4ti perf ... 6tqh da 4upa tupata mi6ka tq be vinovna biggrin.gif biggrin.gif .
Member
Gold: 13,068.00
Jan 21 2009 02:00pm
Ot na4aloto po4vam no brat mi be6e kade kade po napred s materiala i az navit cela ve4er harvq qko i sabiram ako v sandaka i mnogo 6tastliv smile.gif Vikam si mnogo sam bogat i tredvam a malkiq deeeba i gomnoto stava na sutrinta i mi izhvarli po4ti celiq harv pobesnqh . Posle kato se ponau4ih i kato si spomnq kakvi bokluci sam bil sabral napravo me e sram smile.gif

A na minaliq lader to4no sled res tor4ovete se har4eha i az tarikata 6te smenqm amma t za pala t mnogo random. Dropa si az i 4ekam toi da dropi da si gi razmenim i po edno vreme toq tor4 kato vze da podska4a i ne moga da si go vzema. Toq pi4 si izleze ot gameto , vlezna si s drug i mi go bocna napravo prevartqh ne bqha me lagali ot pone 3-4 godini smile.gif Otkakto me metnaha s edno shako i area a az iskah da vzema hoto 4e daje pi4a dade zelenoto smile.gif xaxaxxaxaxxaxaaxxaxx Kefim se az qko 4e si vzeh parvoto hoto sled dalgo spirane na na D2. tragvam da si go slagam na druida i gledam ebati SINIOTO hoto lol pobolqh se smile.gif A malkiq se hilli za6toto ne davah toi da go tredne iskah az uj be6e sigurno
Member
Gold: 0.00
Jan 21 2009 03:15pm
Quote (mainabg @ Wed, 21 Jan 2009, 21:00)
Ot na4aloto po4vam no brat mi be6e kade kade po napred s materiala i az navit cela ve4er harvq qko i sabiram ako v sandaka i mnogo 6tastliv smile.gif Vikam si mnogo sam bogat i tredvam a malkiq deeeba i gomnoto stava na sutrinta i mi izhvarli po4ti celiq harv pobesnqh . Posle kato se ponau4ih i kato si spomnq kakvi bokluci sam bil sabral napravo me e sram smile.gif

A na minaliq lader to4no sled res tor4ovete se har4eha i az tarikata 6te smenqm amma t za pala t mnogo random. Dropa si az i 4ekam toi da dropi da si gi razmenim i po edno vreme toq tor4 kato vze da podska4a i ne moga da si go vzema. Toq pi4 si izleze ot gameto , vlezna si s drug i mi go bocna napravo prevartqh ne bqha me lagali ot pone 3-4 godini smile.gif Otkakto me metnaha s edno shako i area a az iskah da vzema hoto 4e daje pi4a dade zelenoto smile.gif xaxaxxaxaxxaxaaxxaxx Kefim se az qko 4e si vzeh parvoto hoto sled dalgo spirane na na D2. tragvam da si go slagam na druida i gledam ebati SINIOTO hoto lol pobolqh se smile.gif A malkiq se hilli za6toto ne davah toi da go tredne iskah az uj be6e sigurno

хаьхйухьйх и аз съм имал такава торч случка до подскача ебало си е майката ама мноо фън
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Jan 21 2009 11:22pm
аз пък си изтрих 99 лвл паладин без да искам, имах намерение да изтрия една сорка ама се обарках и делнах 99 героя
после се ядосах и напраих ощте 2-3 по 99 smile.gif
Member
Gold: 1,001.00
Jan 22 2009 12:39pm
Quote (mainabg @ Wed, 21 Jan 2009, 22:00)

laugh.gif xDDD яки историйки biggrin.gif тва за торчовете и аз така изгyбих висок сорсерески торч :/
Go Back To Български Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll