d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Bulgaria Nad Vsi4ko > Ili Ne?
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,130.26
Dec 3 2008 08:09am
Quote (Disconnected @ Wed, Dec 3 2008, 01:33pm)
Лично мнение: Прекалено много дисциплина в една държава прави населението й на робокопи. За пример казвам държавите от евросъюза (старите членки), приятели, които живеят там ми казват, че живота е изключително скучен тип:
Работа -> киснене пред компа -> спане -> повторение и така.

Ами като улегнеш ти какво друго искаш smile.gif

като работиш да ти плащат хубави пари да си гледаш семейството на спокойствие да ти е чисто и уютно smile.gif
просто по друг начин са устоени там нещата и мисля че няма никво място за сравнение smile.gif

Ама и това дето ти го казваш е вярно ... аз си искарвам тука студентския живот и живот и здраве отивам да работя някъде другаде..където има перспектива да станеш нещо smile.gif

This post was edited by ou7sider on Dec 3 2008 08:09am
Member
Gold: 33.02
Warn: 20%
Dec 3 2008 09:36am
Циганите и турците ни завладяват ! Не че сум рарист ама те са гадни така или иначе....
Member
Gold: 377.00
Dec 3 2008 01:52pm
Сега ще си кажа моето мнение smile.gif
Първо - за да се оправи България,трябва всичките отрепки от парламента,начело с оня едтнически руснак Станишев и мазния резак Доган да умрат или да се пенсионират.Второ ДПС трябва да се махне от власта,щото не виждам кво прави тая партия за етносите кат вътре има само турци или турци с български имена.Трето да се забрани изборния туризим и всеки които смята че българския език не му е майчин да зима еднопосочния билет за Анадола и да живее там в землянките кат партизанин.И накрая България ще се превърне в страната кояти си представяше великият Левски - Свята и чиста република .

This post was edited by erk0r on Dec 3 2008 02:04pm
Member
Gold: 52,308.00
Dec 3 2008 02:59pm
Quote (ou7sider @ Wed, 3 Dec 2008, 17:09)
Ами като улегнеш ти какво друго искаш smile.gif

като работиш да ти плащат хубави пари да си гледаш семейството на спокойствие да ти е чисто и уютно smile.gif
просто по друг начин са устоени там нещата и мисля че няма никво място за сравнение smile.gif

Ама и това дето ти го казваш е вярно ... аз си искарвам тука студентския живот и живот и здраве отивам да работя някъде другаде..където има перспектива да станеш нещо smile.gif

Ами, чесно казано, не е нужно да ходиш в чужбина за да изкарваш пари (В повечето случай, емигрантите работят за заплащане от среден тип или под средната черта)

П.С. Тук и съвсем спокойно можеш да изкарваш добри пари (2000+ лева.) без да имаш бизнес. Пример: Атомен инженер, те са дори възнаграждавани с над 3 бона месечно...) Образование трябва wink.gif)

Quote (erk0r @ Wed, 3 Dec 2008, 22:52)
Сега ще си кажа моето мнение smile.gif
Първо - за да се оправи България,трябва всичките отрепки от парламента,начело с оня едтнически руснак Станишев и мазния резак Доган да умрат или да се пенсионират.Второ ДПС трябва да се махне от власта,щото не виждам кво прави тая партия за етносите кат вътре има само турци или турци с български имена.Трето да се забрани изборния туризим и всеки които смята че българския език не му е майчин да зима еднопосочния билет за Анадола и да живее там в землянките кат партизанин.И накрая България ще се превърне в страната кояти си представяше великият Левски - Свята и чиста република .

Догодина, дай боже да се надяваме на нещо по добро хаха. smile.gif
Member
Dec 4 2008 12:59am
Кво добро smile.gif Трябва ни крайно фашистка/нацитска партия да оправи нещата smile.gif Както Хитлер и Мусолини са правили smile.gif Терор над комунистите smile.gif
Member
Gold: 111.51
Dec 4 2008 03:26am
Quote (erk0r @ Thu, Dec 4 2008, 08:59am)
Кво добро smile.gif Трябва ни крайно фашистка/нацитска партия да оправи нещата smile.gif Както Хитлер и Мусолини са правили smile.gif Терор над комунистите smile.gif

Izvinqvam se ama ti ili si tup ili si oligofren . Kak mojesh da kajesh che iskash nqkoi kato Mosolini ili Hitler we ? Ti znaesh li kfo e bilo togava za da govorish taka ? Po dobre si podbirai dumite prei da pishesh neshto
Member
Gold: 1,319.00
Dec 4 2008 04:26am
Quote (KrisIsBack @ Thu, Dec 4 2008, 12:26pm)
<b>Izvinqvam
se ama ti ili si tup ili si oligofren . Kak mojesh da kajesh che iskash
nqkoi kato Mosolini ili Hitler we ? Ti znaesh li kfo e bilo togava za
da govorish taka ? Po dobre si podbirai dumite prei da pishesh neshto</b>

Крис , а на теб кой ти дава правото постоянно да критикуваш хората ? Хората
си казват мнението , така че ти си един от тези , които трябва да
подбира думите си преди да ги напишеш sleep.gif И престани да обиждаш хората !

P.S: И ти не знаеш какво е било по времето на Хитлер и Муссолино , така че недей да знаеш много .

This post was edited by Africanec on Dec 4 2008 04:27am
Member
Gold: 10.95
Dec 4 2008 10:57am
Quote (KrisIsBack @ Thu, Dec 4 2008, 11:26am)
Izvinqvam se ama ti ili si tup ili si oligofren . Kak mojesh da kajesh che iskash nqkoi kato Mosolini ili Hitler we ? Ti znaesh li kfo e bilo togava za da govorish taka ? Po dobre si podbirai dumite prei da pishesh neshto

:} leko we drugariu na4alnik biggrin.gif az sam gord 4e san bulgarin, ama samo da mi padne 4alum otnovo gaaz kum amerika
Member
Gold: 111.51
Dec 4 2008 12:15pm
Quote (Africanec @ Thu, Dec 4 2008, 12:26pm)
Крис , а на теб кой ти дава правото постоянно да критикуваш хората ? Хората
си казват мнението , така че ти си един от тези , които трябва да
подбира думите си преди да ги напишеш sleep.gif И престани да обиждаш хората !

P.S: И ти не знаеш какво е било по времето на Хитлер и Муссолино , така че недей да знаеш много .

em ti qvno ne si u4il istoriq ?

i q pokaji kade sam obidil nqkoi ?
kazvam samo 4e v toq forum seki drunka nqkfi prostotii vednuj ne sam vidql edin svqsten topic
Member
Dec 4 2008 01:21pm
Quote (KrisIsBack @ Thu, Dec 4 2008, 11:26am)

Ти не си ме разбрал приятелю.Имах в предвид че ни трябва някой който да деиства като тях спрямо комунистите..
А ако ще ми дадеш за пример че Хитлер е виновен за смърта на токова много хора.провери в нета Сталин колко е избил ,в тва число и от свойте...

This post was edited by erk0r on Dec 4 2008 01:25pm
Go Back To Български Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll