d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Lubovna Tema > Spodelqite Vskichko Bez Tapotii :)
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10.95
Oct 29 2008 12:51pm
moi puk da ima drugi namereniq tq :] to na vseki sa e slu4valo :] . . . 666 ne znam no tazi bulka silviq ot survaivur . . .daje i dvete silviii barabar s galq . . devil.gif

This post was edited by cccp_punk on Oct 29 2008 12:54pm
Member
Gold: 0.00
Oct 29 2008 12:52pm
Quote (Kapsiko @ Wed, Oct 29 2008, 06:45pm)
anga mi s tova momiche hodq ot 3 dena i samo 2 pati sme bili po taka inache tq neiska nqkoi neini priqtelki da znaqt za nas neznam shto sleep.gif
ama dnes tq ima rojden den i az i zvannah vikam are samo dvamkata neska tq vika sas priqtelkite tva onova
a v sashtiq moment tq znae che umiram za neq ama ........... i daje mi napisa po skype che nishto nqma da izleznelo mejdu nas
az vednaga si pomislih da se drogiram ama posle kaza : nali sq ako prodaljavash taka takiva istorii ; i che vikam ok np
izlez sas tqh tva onova i izlezna neshto kato bazik tova koeto tq mi napisa che nqma nishto da izleznelo
ama tolkova mnogo mnogo mnogo tq oznachava sa men ... makar che hodim ot 3 dena btw az iskam neshto seriozno
mejdu nas a ne .................... daite mi saveti molq vi

pi4 shtom ne te iska .. tva e.i az kat malak vednaj beh ludnal po-edno momiche . pri nas beshe po-razli4en sluchaq shtoto behme mnogo dobri priqteli , i tu behme neshto pove4e tu samo priqteli.az iskah poveche no tq kaza che nema kak da stane.2-3 meseca i mi mina,oshte se vijdame ot vreme na vreme i sme pak dobri priqteli.ne e sashtoto pri men ma pa beshe takav sluchaq.
Member
Gold: 77.00
Oct 29 2008 03:39pm
Quote (Kapsiko @ Wed, Oct 29 2008, 06:45pm)
anga mi s tova momiche hodq ot 3 dena i samo 2 pati sme bili po taka inache tq neiska nqkoi neini priqtelki da znaqt za nas neznam shto sleep.gif
ama dnes tq ima rojden den i az i zvannah vikam are samo dvamkata neska tq vika sas priqtelkite tva onova
a v sashtiq moment tq znae che umiram za neq ama ........... i daje mi napisa po skype che nishto nqma da izleznelo mejdu nas
az vednaga si pomislih da se drogiram ama posle kaza : nali sq ako prodaljavash taka takiva istorii ; i che vikam ok np
izlez sas tqh tva onova i izlezna neshto kato bazik tova koeto tq mi napisa che nqma nishto da izleznelo
ama tolkova mnogo mnogo mnogo tq oznachava sa men ... makar che hodim ot 3 dena btw az iskam neshto seriozno

Ti na kolko godini si ?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 29 2008 04:22pm
Quote (Kapsiko @ Wed, 29 Oct 2008, 20:45)

Нарежи се плс.
Member
Gold: 2.41
Oct 29 2008 05:01pm
Quote (Imperia @ Wed, Oct 29 2008, 09:39pm)
Ti na kolko godini si ?

twa nqma zna4enie na kolko ..... i az sam se flubval mn barzo si4ko e do 4oveka...
Member
Gold: 1,319.00
Oct 30 2008 12:26am
Kapsiko съвети никой не може да ти даде ... сам трябва да решиш , а когато едно момиче не ти обръща внимание и те отбягва просто престани да се занимаваш с нея . Нямам предвид да прекъснеш всякакви отношения , а просто престани да й се натискаш , да й звънниш ( по скайпа така айляче малко лафче ) и просто момичето ако наистина има поне нещо към теб ще започне да те търси . А така просто си е загуба на време , хем ти е тегаво на теб , хем на нея . Толкова ли няма други хубави момичета в района ? Училището ?
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 30 2008 03:31am
Quote (Casual @ Wed, Oct 29 2008, 11:01pm)
twa nqma zna4enie na kolko ..... i az sam se flubval mn barzo si4ko e do 4oveka...

mn pravilno ... slu4vat se i takiva raboti smile.gif
Member
Oct 30 2008 08:09am
Любовта е нещо уикално красиво и хубаво нещо , но също така и много болезнено , т.е. е нож с две остриета. Имал съм само една истинска любов до сега и скоро не искам да имам.На тия млади години предпочитам вече да си живея айляк и така...Има време за сериозни връзки и т.н.Успех на всички!
Member
Gold: 1,001.00
Oct 30 2008 08:57am
Quote (Africanec @ Thu, 30 Oct 2008, 08:26)
Kapsiko съвети никой не може да ти даде ... сам трябва да решиш , а когато едно момиче не ти обръща внимание и те отбягва просто престани да се занимаваш с нея . Нямам предвид да прекъснеш всякакви отношения , а просто престани да й се натискаш , да й звънниш ( по скайпа така айляче малко лафче ) и просто момичето ако наистина има поне нещо към теб ще започне да те търси . А така просто си е загуба на време , хем ти е тегаво на теб , хем на нея . Толкова ли няма други хубави момичета в района ? Училището ?

ami nie sme gadjeta are she se pofalq tq mi e parvata daje za parvi pat s neq sam se celuval o0 i nachi tq me stresna kato kaza
che mai nqma nishto da izleze ama posle kaza nali sq ako prodaljavash da mi mrankash
shtot az vikah da izleznem samo dvamata ama tq priqtelkite tva onova vika kato sam ti kazala che sha izleznem nachi she izleznem
ama imam R.D i iskam sas priqtelkite si ...
btw tq neiska 2 neini priqtelki da znaqt za nas i az edinstvenoto koeto moq si pomisla e che te drugite dve znaqt neshto za neq
imam predvid che moje da ima dr momche sleep.gif ama ne sam siguren ama i druga obqsnima prichina nemoje da ima cry3.gif
Member
Oct 30 2008 10:20am
Quote (Kapsiko @ Thu, Oct 30 2008, 02:57pm)
ami nie sme gadjeta  are she se pofalq tq mi e parvata daje za parvi pat s neq sam se celuval o0 i nachi tq me stresna kato kaza
che mai nqma nishto da izleze ama posle kaza nali sq ako prodaljavash da mi mrankash
shtot az vikah da izleznem samo dvamata ama tq priqtelkite tva onova vika kato sam ti kazala che sha izleznem nachi she izleznem
ama imam R.D i iskam sas priqtelkite si ...
btw tq neiska 2 neini priqtelki da znaqt za nas i az edinstvenoto koeto moq si pomisla e che te drugite dve znaqt neshto za neq
imam predvid che moje da ima dr momche sleep.gif ama ne sam siguren ama i druga obqsnima prichina nemoje da ima cry3.gif

pazi te , danebi nekoq ot priqtelkite da te zeme laugh.gif
uspokoi se be ..

This post was edited by GnDraj on Oct 30 2008 10:20am
Go Back To Български Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll