Ще говоря конкретно за футбола , защото с другите спортове не съм на ТИ .
Имаме ли футболисти изобщо ? Така като ги гледам нашите пловдивските ... ми те само по кръчмите и заведенията седят , пият , пушат , пък като позамотат главите се размотават наляво надясно се правят пред мацките и случайно ако някой нещо му каже скача да се бие ...

Чакай малко момче , не стига , че нищо не струваш ами и не знаеш на кой налиташ ... ще те изкарат отвън ще те ударят два пъти с ножа и после ходи докрая на живота си инвалид ( практика стана да се вади нож ) .
Разбирам , че и те са хора и те са като нас искат да пийнат , да се повеселят ... ама не става в събота ти да имаш мач , а петъка да се напиеш ...
Другото , което наистина ме вълнува , но вече явно няма да стане ... стадион Пловдив ! Защо не го дадоха на пловдивски предприемачи , а го дадоха на оръжейния бос ( забравих му името ) от София ! Защото ако се беше направил този стадион националите щяха да играят в Пловдив , а не в София ... Но това явно пречи на нечии интереси и му бърка сериозно в джобчето ... затова стадион Пловдив скоро ще се превърне в една руина негодна за нищо ...