d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Az Otdavna Mislq Da Pravq Gildiq > Ne Sum Se Navil O6te:}
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 200,778.20
Apr 14 2008 01:52pm
emi pan4o...toz da hodi da pravi repliki v vbox7..ili nqkude deto si vijda mqstoto...ko mi sa obajda ...

az da sum po4nal da sa drazna?

Member
Gold: 2,130.26
Apr 14 2008 01:52pm
Quote (Panec @ Mon, Apr 14 2008, 07:50pm)
az nemoga da razbera edno v toq bg forum. Vseki se zaqjda sus vseki , prosto hvurlete edin pogled na drugite forums da vidite kak e tam.

VSICHKI SA EDINNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Панец аз като гледам Руския форум и се прераждам наново чесно !
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2008 01:53pm
Quote (mnmlz @ Mon, 14 Apr 2008, 21:51)
Едва ли имаш такъв брой истински приятели.
Подчертавам, брой и истински.

Благодаря smile.gif

nqmam predstava za kakvo govorish ama kakto i da e wink.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 14 2008 01:54pm
Quote (ManOfRespect @ Mon, Apr 14 2008, 07:47pm)
kfo spoko pan4o....kfo mi se otvarq toz...iska da izpukne kato svinksi maduri v kul4i6ta...se mi se obajda,,na svqka tema koqto napisha i toz se sa vre..are da hodi da sa krii nqkude .......ofc

ne moje mi napravi vpe4atlenie...

Може ли да ти се посмея селски?Никога досега не съм писал нищо относно тебе.Никога не съм те обиждал или да съм говорил нещо за тебе.Може би ме бъркаш с някой ама все едно.
То се вижда кой е по-тъпия в ситуацията...
Нормално е глупавия ти топик да бъде затворен и с удоболствие ще го репортна.
Влез в руския или в италианския форум да видиш дали има такива тъпи теми...Имаш ФГ, направи си гилдия.Не е нужно целия бг-форум да разбира.
Ганьоо, Ганьо
Member
Apr 14 2008 01:56pm
Quote (anarchyi @ Mon, Apr 14 2008, 07:54pm)
Може ли да ти се посмея селски?Никога досега не съм писал нищо относно тебе.Никога не съм те обиждал или да съм говорил нещо за тебе.Може би ме бъркаш с някой ама все едно.
То се вижда кой е по-тъпия в ситуацията...
Нормално е глупавия ти топик да бъде затворен и с удоболствие ще го репортна.
Влез в руския или в италианския форум да видиш дали има такива тъпи теми...Имаш ФГ, направи си гилдия.Не е нужно целия бг-форум да разбира.
Ганьоо, Ганьо

kazax ti reportni go....odari edna shpatola na nqkoi...nqma da ti se podobri jivota,,,vse su6tiqt kloshar 6te si ostanesh...

i ne zavijdai za fg-to-- ne e nijno da mrazish horata sus fg---tyva 4e ne si uspql da napravish takofa,,qvny pokazva 4e nai malkoty si nekaduren...ne moga da ti pomogna........

This post was edited by ManOfRespect on Apr 14 2008 01:57pm
Member
Gold: 69.07
Apr 14 2008 02:00pm
Quote (mnmlz @ Mon, Apr 14 2008, 10:51pm)
Едва ли имаш такъв брой истински приятели.
Подчертавам, брой и истински.

Благодаря smile.gif

Има .... доста са в Сливен имаме само 3 кандидати без дори гилдията да е готова.Аз имам от Диаблото над 11 приятели ИСТИНСКИ няколко русника и германци.Ако не си забелязал аз съм в германска гилдия.Мисля да се махна от нея заради това ,че получавам всеки ден спам заради това съм бил нацист и то от "умните американци" ,защото си мислят ,че са хванали господ за *уя.Динко няма смисъл да обесняваш на деца из форума за кавко си я сложил темата.Ние имаме какво да си кажем.Който няма У лево ! Не е нужно да ми казва някой какво да правя да не правя.Тя си е моя работа достатъчно съм голям.Как съм казал не ме интересува мнението на келешите из форума.Миналият път един се засегна ,че бил чикиджия сега още някой ще се засегне ли ?
Member
Apr 14 2008 02:02pm
Quote (SvPetar @ Mon, Apr 14 2008, 08:00pm)
Има .... доста са в Сливен имаме само 3 кандидати без дори гилдията да е готова.Аз имам от Диаблото над 11 приятели ИСТИНСКИ няколко русника и германци.Ако не си забелязал аз съм в германска гилдия.Мисля да се махна от нея заради това ,че получавам всеки ден спам заради това съм бил нацист и то от "умните американци" ,защото си мислят ,че са хванали господ за *уя.Динко няма смисъл да обесняваш на деца из форума за кавко си я сложил темата.Ние имаме какво да си кажем.Който няма У лево ! Не е нужно да ми казва някой какво да правя да не правя.Тя си е моя работа достатъчно съм голям.Как съм казал не ме интересува мнението на келешите из форума.Миналият път един се засегна ,че бил чикиджия сега още някой ще се засегне ли ?

prav si...ko sa vruzvam na nqkoi ne6tastnik,,koiot ne vijda smusul v jivota se...are...........................
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Apr 14 2008 02:03pm
Quote (ManOfRespect @ Mon, Apr 14 2008, 07:56pm)
kazax ti reportni go....odari edna shpatola na nqkoi...nqma da ti se podobri jivota,,,vse su6tiqt kloshar 6te si ostanesh...

i ne zavijdai za fg-to-- ne e nijno da mrazish horata sus fg---tyva 4e ne si uspql da napravish takofa,,qvny pokazva 4e nai malkoty si nekaduren...ne moga da ti pomogna........

Хахах приятелю, трябва ли да цитирам един твой пост където обясняваше, че си бизнесмен и че витаги ще имаш фг? ХАхХАХА Кво като го купуваш за $...
Аз фг винаги мога да се намеря.Въпросът е, че не ми е нужно.Не играя Д2.Всичко, което имах в Д2 продадох и donate на приятели, като си оставих 500фг да започна, ако евентуално пак ми се доиграе.Пък и не те мразя..Съжелявам те, защото страдаш от добре познатите комплекси..Имаш фг и мислиш, че всеки който се заяжда с тебе ти завижда.Ами задай си въпроса защо преди да отвориш тъпия си топик и да говориш за warn-а ми не се заяждах и не те мразех?
А сега чувстваш ли се заТЪПен?
Member
Gold: 2,130.26
Apr 14 2008 02:03pm
Quote (SvPetar @ Mon, Apr 14 2008, 08:00pm)
Има .... доста са в Сливен имаме само 3 кандидати без дори гилдията да е готова.Аз имам от Диаблото над 11 приятели ИСТИНСКИ няколко русника и германци.Ако не си забелязал аз съм в германска гилдия.Мисля да се махна от нея заради това ,че получавам всеки ден спам заради това съм бил нацист и то от "умните американци" ,защото си мислят ,че са  хванали господ за *уя.Динко няма смисъл да обесняваш на деца из форума за кавко си я сложил темата.Ние имаме какво да си кажем.Който  няма  У лево ! Не е нужно да ми казва някой какво да правя да не правя.Тя си е моя работа достатъчно съм голям.Как съм казал не ме интересува мнението на келешите из форума.Миналият път един се засегна ,че бил чикиджия сега още някой ще се засегне ли ?

Мене към Бехиндарите ( Германците ) ли ме слагаш или към Българите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Member
Apr 14 2008 02:05pm
ahahhahahahahahahahhaha............az moje da imam kinti...i si gi imam...i si karam djipove4e i iba kurvite...ama pari za fg ne sum daval...pitai priqtelite si ot plovdiv.te pone me poznavat dobre..ae
Go Back To Български Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll