Quote (anarchyi @ Tue, Mar 18 2008, 04:58pm)
Не забравяй, че това е само една игра и ако си помияр в нея най-вероятно си такъв и в real life.
Надявам се, че осъзнаваш колко добър избор си направил.
Напълно съм съласен с теб пич до се га съм помагал на доста доста хора повечето не са Бг и всичките до един ми сраха в устата!
Но продължавам да помагам даже и аз незнам защо явно ми писна от д2.
В миналия ладер някакъв пикоч с ацц criss .... не си спомням вече какъв беше целия ацц както и да е ама си лафехме секи път като се видехме онлайн и пича ми се видя ок днеска енигма утре коа и т.н давах му некви предмети не съм си ги искал просто исках да го зарибя да си играе нормално накрая тъпака който ми лафеше че живеел в England i t.n ми поиска некви итеми за че си правел смитер съблякох си пвп смитера ама беше да си ебе окото както си требваше почти сичко беше на макс и скамна ламето чак ме игнор и се опита да ми скамне и си4ки френдс с които го бях запознал добре 4е се бех отворил на време да предупредя всички че щях да се изложа като кифладжия .Така че пич искренно се надявам да си си взел поука целя саит е shit за мен най важното е ако можеш да създадеш приятелство тук и да не преебаваш които и да е със или без фг си си такъв какъвто си бил преди това какво пишеш сега и какво ще направиш занапред зависи само от теб надявам се си взел поука! just be real! peace brothers
Междодругото като се замисля не бях влизал в бг форума 1 месец някаде ма като гледам си е същата простотия да ме извинявате ако не е така аиде до след месец дано си направим форума без спамове тъпи топици и заяжданици!
This post was edited by fars on Mar 19 2008 02:16pm