Нека добавя и още малко полезна инфо:
Дропа на руните не зависи от нищо,единствено от моментната натовареност на сървъра,е,разбира се от супер уникалните мобове като контеса,съмонер и тнт има мааалко по голям шанс....но шанса за ист руната до колкото си спомням е 0,0005:)...има и 4-5 супер уникални ковчега между другото,аз редовно си отварям единия
Тоновете МФ имат точно обратния ефект,нека не забравяме че все пак това си е нищо повече от:шанс за увеличаване на дропа на МАГИЧЕСКИТЕ предмети,в тва число и всички жълти и сини лайна..и ако шакото примерно има 1%,то синеещите са със 60,увеличавайки шанса си със 100% на шакото става 2,а на лайната над 100%,тоест всеки път лайна...още повече че демиджа пада много ако се окичите със Али баба и други идиотщини
Повечето хора бъркат много като мф рънват Андариел,мефисто и тнт....Андариел е лвл 75 моб,мефо е 87....няма как да видите Дед фантом или Диадема,корона също,а и са само 2 боса,с доста път до тях
Аз примерно влизам в баалрън,със 8 човека патри,и изривам я томба,я пит,я мавзолея,това са левел 85 зони,със лвл 88 босове,и то винаги над 10
Днес ми падна етх ба 8 ед примерно...културно

Да не говорим какво чарми и сокващи се неща са ми падали и падат от там....от Мефо няма как да ви паднат
Може да се пише 200 пъти по толкова по темата....проблема(или не е проблем?) е че никой не чете...и после че чуди откъде хората вадят етх ба 15 ед

Е,по добре за нас бих казал