ei sme6nik kato si nasran i kvo reve6 tuka we sme6ko kazahti napravi mi uslugata 5 puti mi obqvqva6 razli4ni ceni ti kvo o4akva6 da ti kaja nasranqk!!!!
nqma koi da te 4aka ako iska6 da pravi6 fg budi korekten s horata ne se ebavai s tqh ne moga da si obqsna samo za kvo zanimava6 horata tuka s li4nite ti nasrani problemi v bg to tolkova si ograni4en znae6 li ima6 samo 2 kletki v mozuka da hodi6 v prava posoka
a ti be forbidden ti puk si 3 puti po golem tupanar kak moje6 da mi iska6 eth st bugut 45ca za da mi napravi6 kartinka i da napi6e6 Fars na neq pazarihme se za edno stava suvsem drugo zaradi takiva selqci kat vas sme na tva dereje po forumite Lameri smenete foruma
!vo na 28 sum i vinagi sum bil korekten sus vseki do sega v taq tupa i gra po4na da mi pisva!
i kolko si prost ne iskam nikakva visikopostavenost v foruma horata dosta sa me ocenili ta kamoli o4akvam tuk nqkoi da me ocenqva ma qvno ti za tva se bori6 ti ne si korekten kum poru4itelite si a iska6 uvajenie problema ti e 4e si al4en i za tva mi obqvqva6 10puti razli4ni ceni kazah ti o6te v na4aloto napravi ne6to ti si pita k..a ne sum vidql ni6to da si napravil taka 4e si ebi maikata nasrana selqnin div i vuob6te ne namesvai imeto mi tuk i kadeto i da e sme6ko
Piko4 vij si temata
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14706657&f=44kakvo si kazal predi i kak se otmqta6 !!!
This post was edited by fars on Feb 14 2008 08:47am