Quote (Lucifer_999 @ 27 May 2010 23:12)
Само да вместя нещо...като
БиВш член на твоята гилдия.....единствения човек който наистина залужава да я ръководи е
mainabg..

.тоя човечец е толкова напред с умствения потенциал...където и да го барнеш на тема Диабло и компове мрежи програми...и какво ли още не ...че братле можеш само да му завиждаш ......че около 98% от твоята пара я дължиш на него...на това което знае и може...на това че не те е оставил...в неведение....и ...както беше презумцията на гилдията...винаги е помагал на хората в нея..и не само там.....тоест намерил е време..нали...то ти си знаеш най-добре за какво иде реч.....шапка му свалям на тоя пич...
да ме извиняват другите членове на гилдията ти....но не и ти.
това че един ден те е споходил късмета да направиш малко пара нищо незначи......пара днеска имаш утре нямаш...човечност нямаш ли никога няма да имаш....сърце ..едва ли....ако реша ще си купя 100к фг....мога да знаеш...мисля че нямаш представа какво е отбор....аз за разлика от теб съм имал честа да участвам и да гледам как хора за 24 ч. изкарват тука толкова колкото ти скоро няма да направиш повярвай....аз не съм алчен човек...но имам ЧЕСТ..и да нзаеш никак не ти завиждам...направил съм всичко което съм мечтал в тая игра...още пазя всичките си акаунти и имам по 1 герой от всички развити по 3 различни начина..не че сега има значение но ми е коствалио много труд за да го направя....нямам като теб от всеки рес по 1 пала 99 лвл....дори не съм достигъл до този лвл откакто играя.....но имам от всеки рес по 7 акаунта...с по 1-2 перфектни героя.
и както винаги ти казвам остани си със здраве и помагай на хората които са ти градили доверие...има хора които не са на по 30+ години като нас..погледни снимката която си сложил ...мисля че за тебе не е само отбора...този човек на снимката олицетворява много да знаеш....и историята го говори.
пожелавам ти скоро 100к
аа вече можеш да докладваш да я локнат...няма проблем аз каквото мисля написъх.
Quote (mainabg @ 27 May 2010 23:35)
Ne be Toti si gi ima ot dosta vreme si ima mnogo fg ,ot kogato go poznavam toi si ima6e 15 k ili 20 6te te izlaja .Az daje sam mu blagodaren 4e mi pogna da se orientiram tuk.Nikoi ni6to ne kazva6e a i ne znae6e za jsp.Togava nqma6e BG sub forum. Neznaq kakvo ste se sdarpali a i mislq ,4e toi si e to4niq 4ovek za guilda . Otno6eniqta mi s nega sa dosta dobri i bih kazal ,4e sme si dosta golemi priqteli .
Kakto go napisa vsi4ko tova za men az ne znam da reagiram kakova ne6to nikoi nikoga ne e pisal za men
Za koeto samo moga da ti blagodarq
ne mu dopadna 4e ne mu kazah kak sum se sdobil s 10hrs na 3-4 den ot laddera, pomisli si 4e sum dlujen da mu kazvam vsi4ko kato sme ot edna gildiq
hahha otka4alnik:)