d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > За Тошо...чети и дерзай! > имаш залено да ме плюеш
12Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,303.00
May 27 2010 02:12pm
Само да вместя нещо...като БиВш член на твоята гилдия.....единствения човек който наистина залужава да я ръководи е mainabg.. :hail: .тоя човечец е толкова напред с умствения потенциал...където и да го барнеш на тема Диабло и компове мрежи програми...и какво ли още не ...че братле можеш само да му завиждаш ......че около 98% от твоята пара я дължиш на него...на това което знае и може...на това че не те е оставил...в неведение....и ...както беше презумцията на гилдията...винаги е помагал на хората в нея..и не само там.....тоест намерил е време..нали...то ти си знаеш най-добре за какво иде реч.....шапка му свалям на тоя пич...

да ме извиняват другите членове на гилдията ти....но не и ти.

това че един ден те е споходил късмета да направиш малко пара нищо незначи......пара днеска имаш утре нямаш...човечност нямаш ли никога няма да имаш....сърце ..едва ли....ако реша ще си купя 100к фг....мога да знаеш...мисля че нямаш представа какво е отбор....аз за разлика от теб съм имал честа да участвам и да гледам как хора за 24 ч. изкарват тука толкова колкото ти скоро няма да направиш повярвай....аз не съм алчен човек...но имам ЧЕСТ..и да нзаеш никак не ти завиждам...направил съм всичко което съм мечтал в тая игра...още пазя всичките си акаунти и имам по 1 герой от всички развити по 3 различни начина..не че сега има значение но ми е коствалио много труд за да го направя....нямам като теб от всеки рес по 1 пала 99 лвл....дори не съм достигъл до този лвл откакто играя.....но имам от всеки рес по 7 акаунта...с по 1-2 перфектни героя.

и както винаги ти казвам остани си със здраве и помагай на хората които са ти градили доверие...има хора които не са на по 30+ години като нас..погледни снимката която си сложил ...мисля че за тебе не е само отбора...този човек на снимката олицетворява много да знаеш....и историята го говори.

пожелавам ти скоро 100к

аа вече можеш да докладваш да я локнат...няма проблем аз каквото мисля написъх.

This post was edited by Lucifer_999 on May 27 2010 02:29pm
Member
Gold: 13,068.00
May 27 2010 02:35pm
Ne be Toti si gi ima ot dosta vreme si ima mnogo fg ,ot kogato go poznavam toi si ima6e 15 k ili 20 6te te izlaja .Az daje sam mu blagodaren 4e mi pogna da se orientiram tuk.Nikoi ni6to ne kazva6e a i ne znae6e za jsp.Togava nqma6e BG sub forum. Neznaq kakvo ste se sdarpali a i mislq ,4e toi si e to4niq 4ovek za guilda . Otno6eniqta mi s nega sa dosta dobri i bih kazal ,4e sme si dosta golemi priqteli .

Kakto go napisa vsi4ko tova za men az ne znam da reagiram kakova ne6to nikoi nikoga ne e pisal za men

Za koeto samo moga da ti blagodarq
Member
Gold: 1,174.85
May 27 2010 02:45pm
Quote (Lucifer_999 @ May 27 2010 12:12pm)
Само да вместя нещо...като БиВш член на твоята гилдия.....единствения човек който наистина залужава да я ръководи е mainabg..  :hail:  .тоя човечец е толкова напред с умствения потенциал...където и да го барнеш на тема Диабло и компове мрежи програми...и какво ли още не ...че братле можеш само да му завиждаш ......че около 98% от твоята пара я дължиш на него...на това което знае и може...на това че не те е оставил...в неведение....и ...както беше презумцията на гилдията...винаги е помагал на хората в нея..и не само там.....тоест намерил е време..нали...то ти си знаеш най-добре за какво иде реч.....шапка му свалям на тоя пич...

това че един ден те е споходил късмета да направиш малко пара нищо незначи......пара днеска имаш утре нямаш...човечност нямаш ли никога няма да имаш....сърце ..едва ли....ако реша ще си купя 100к фг....мога да знаеш...мисля че нямаш представа какво е отбор....аз за разлика от теб съм имал честа да участвам и да гледам как хора за 24 ч. изкарват тука толкова колкото ти скоро няма да направиш повярвай....аз не съм алчен човек...но имам ЧЕСТ..и да нзаеш никак не ти завиждам...направил съм всичко което съм мечтал в тая игра...още пазя всичките си акаунти и имам по 1 герой от всички развити по 3 различни начина..не че сега има значение но ми е коствалио много труд за да го направя....нямам като теб от всеки рес по 1 пала 99 лвл....дори не съм достигъл до този лвл откакто играя.....но имам от всеки рес по 7 акаунта...с по 1-2 перфектни героя.

и както винаги ти казвам остани си със здраве и помагай на хората които са ти градили доверие...има хора които не са на по 30+ години като нас..погледни снимката която си сложил ...мисля че за тебе не е само отбора...този човек на снимката олицетворява много да знаеш....и историята го говори.

пожелавам ти скоро 100к

alo , tova e igra
Member
May 27 2010 02:45pm
Quote (mainabg @ 27 May 2010 21:35)
Ne be Toti si gi ima ot dosta vreme si ima mnogo fg ,ot kogato go poznavam toi si ima6e 15 k ili 20 6te te izlaja .Az daje sam mu blagodaren 4e mi pogna da se orientiram tuk.Nikoi ni6to ne kazva6e a i ne znae6e za jsp.Togava nqma6e BG sub forum.  Neznaq kakvo ste se sdarpali a i mislq ,4e toi si e to4niq 4ovek za guilda . Otno6eniqta mi s nega sa dosta dobri i bih kazal ,4e sme si dosta golemi priqteli .

Kakto go napisa vsi4ko tova za men az ne znam da reagiram kakova ne6to nikoi nikoga ne e pisal za men

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯМ ДОБРИНАТА НА ХОРАТА....РАНО ЛИ КЪСНО И АЗ ЩЕ БЪДА ОТ ПОЛЗА......ААА ИАМ ДА ЧЕРПЯ 1 БИРА..СКОРО ЩЕ НАМЕРЯ ПЪТ ДО ПЛОВДИВ

да помогнал ти е с този сайт но...пара вади играта не сайта....от сигурни источници знам че като са направили този сайт...само да пускаш теми и са давали пара..и то добра пара..така че хората които имат много пара тука говорим за над 500к са именно от това.

This post was edited by Lucifer_999 on May 27 2010 03:10pm
Member
May 27 2010 02:46pm
Quote (idbgr @ 27 May 2010 21:45)
alo , tova e igra

ЗА НЯКОЙ Е ИГРА..ЗА ДРУГИ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ...НО ТИ НЯМА ДА МЕ РЕЗБЕРЕШ
Member
Gold: 5,437.10
May 27 2010 04:34pm
Мога да добавя че mainabg е помогнал много и на мен няма да забравя като ми облече героя на Big-bg6 кадето го затвориха и аз незнам за какво и тая добрина няма да я забравя аз от давна спрях да играя диабло ,но мисля пак да почна защото знам колко точни и добри хора имам приятели като на първо място цитирам , Mainabg , BraveAntiban тях ги познавам от много отдавна и сам им много благодарен за много неща някои ден дано мога да се видя с тях да направим една голяма почерпка. Така че мога да кажа само 1 тия хора който цитирах по нагоре са едни от най-честните , добрите , който никога няма да забравя Forever in my life момчета ;) :)
Member
Gold: 201,920.00
Trader: Mediator
May 27 2010 09:42pm
Quote (Lucifer_999 @ 27 May 2010 23:12)
Само да вместя нещо...като БиВш член на твоята гилдия.....единствения човек който наистина залужава да я ръководи е mainabg.. :hail: .тоя човечец е толкова напред с умствения потенциал...където и да го барнеш на тема Диабло и компове мрежи програми...и какво ли още не ...че братле можеш само да му завиждаш ......че около 98% от твоята пара я дължиш на него...на това което знае и може...на това че не те е оставил...в неведение....и ...както беше презумцията на гилдията...винаги е помагал на хората в нея..и не само там.....тоест намерил е време..нали...то ти си знаеш най-добре за какво иде реч.....шапка му свалям на тоя пич...

пожелавам ти скоро 100к

:hail: :hail:

Quote (mainabg @ 27 May 2010 23:35)
Ne be Toti si gi ima ot dosta vreme si ima mnogo fg ,ot kogato go poznavam toi si ima6e 15 k ili 20 6te te izlaja .Az daje sam mu blagodaren 4e mi pogna da se orientiram tuk.Nikoi ni6to ne kazva6e a i ne znae6e za jsp.Togava nqma6e BG sub forum. Neznaq kakvo ste se sdarpali a i mislq ,4e toi si e to4niq 4ovek za guilda . Otno6eniqta mi s nega sa dosta dobri i bih kazal ,4e sme si dosta golemi priqteli .

ne mu dopadna 4e ne mu kazah kak sum se sdobil s 10hrs na 3-4 den ot laddera, pomisli si 4e sum dlujen da mu kazvam vsi4ko kato sme ot edna gildiq
hahha otka4alnik:)
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 28 2010 01:53am
Quote (BraveAntiBan @ May 28 2010 03:42am)
:hail: :hail:

ne mu dopadna 4e ne mu kazah kak sum se sdobil s 10hrs na 3-4 den ot laddera, pomisli si 4e sum dlujen da mu kazvam vsi4ko kato sme ot edna gildiq
hahha otka4alnik:)

emi to i az te pitah, i na men ne kaza ama prosteno ti e ^^^ 6tom si ot botev :D
Member
Gold: 0.00
May 28 2010 02:21am
аз смятам, че с новия дроп на високи руни
и ако се играе в пълни игри, едните да бият бааал
другите диабло и ще паднат високи руни...
на тоя ладер ми е падал gul в CS, ohm на баал и vex на shenk
още други ниски ум-пул доста, а не съм успявал да взема още няколко ist...
тъй че руни има...
Member
Gold: 13,068.00
May 28 2010 02:31am
Quote (2cute4y @ 28 May 2010 10:21)
аз смятам, че с новия дроп на високи руни
и ако се играе в пълни игри, едните да бият бааал
другите диабло и ще паднат високи руни...
на тоя ладер ми е падал gul в CS, ohm на баал и vex на shenk
още други ниски ум-пул доста, а не съм успявал да взема още няколко ist...
тъй че руни има...

Da ti kaja ,ne znam kakav be6e toq moq kasmet no za 1 4as mi padna; 2x ber 1 x gul ohm i edin jah

I ne moga da povqrvam da ti kaja

I tova ne6to se slu4i predi 2-3 dni ,avno ne6to sa pipali
Go Back To Български Topic List
12Next
Closed New Topic New Poll