Quote (Fragnatic @ Sat, 27 Jun 2009, 12:40)
Не искам да агитирам никой обаче Ви се чудя как може да гласувате за мазния Циганин Иван Костов. Вие давате ли си сметка, че по времете когато Иван Костов беше финансов министър в България стана най-голямата финансова криза , която бе по зле от сегашната. Второ... като министър-председател..... пълен провал и цялото СДС се пръсна на 10 СДС-ца! Не ви ли е срам хора? Бат Бойко ще спечели изборите обаче Вие ако гласуване за един обикновен Сотаджия в други времена значи сте изключително ниско интелигентни хора! (Нищо лично.Изразявам собствено мнение) За ДПС......братя българи съвземете се!
Приканвам всички Вас ГЛАСУВАЙТЕ! Аз ще гласувам за някой който няма шанс да спечели място , защото по големи измекяри от сегашните не е имало! МАЙКА ИМ ДА ЕБА КРАДЛИВА!

Мисля, че бъркаш оправлението на Костов, с това на Жан Виденов (БСП). Бойко като има охранителна фирма, не го прави сотаджия, нито пас 'ниско интелигентни хора', гласувайки за ГЕРБ. Бойко Борисов не е ГЕРБ.
Едит: Мисля, че забравих да допълня, че за всеки влак си има пътници. Всеки е достатъчно разумен според мен, да си прецени за кого да гласува и с каква причина.
This post was edited by Disconnected on Jun 27 2009 04:01am