Ами ок, ще се пробвам тогава.
Ето и задачката:
Преди 1 месец в един от най-големите сайтове за продуциране на музика и DJ се появи contest (съревнование) за изработката на най-добър ремикс на най-новия сингъл на любимата ми група Depeche Mode. Тъй като съм музикант и се занимавам с това, и на всичкото отгоре това ми е любимата група от години насам, аз се заех да участвам в това съревнование. Направих аз моят ремикс и вече съм на 10-13 място (варира постоянно заради гласовете) от над 1000 човека. Това е нещо много голямо за мен и ми е нужна подкрепата от всеки един, който би му харесало това което правя. Гласуването ще продължи до 9-ти другия месец и най-важното за мен е да се задържа в топ10. Много ще съм благодарен ако ми помогнете с няколко гласа, но само ако Ви хареса това което ще Ви дам. Аз не искам да мамя нито да се възползвам от големи Community общества до които имам достъп (в случая jsp). Ето и какво трябва да се направи. Като начало можете да чуете ремикса ми в
http://www.youtube.com/watch?v=iopt37gQUpU. След което от дясно на инфото на самия клип съм обяснил къде и как може да се гласува за мен. За да не пускам други странни линкове тук в jsp, ще оставя само този на
http://www.youtube.com/watch?v=iopt37gQUpU и от там вече ще можете да се доберете до страницата в която е съревнованието. Всичко е официално и на много високо ниво. Сами може да прочетете правилата на конкурва, че финалиста ще бъде избран от самите Depeche Mode и Mute Records (които са им продуценти), а не просто някакво си състезание за неуки музиканти

Само да отбележа, че при регистрацията в страницата за гласуване, трябва да използвате реална поща, защото ще трябва да активирате акаунта си. След което се логвате с него и на линка който съм дал в YouTube натискате "
Spin It!" за моя ремикс:
Depeche Mode - Peace (Jay-D Devotee Remix)Благодаря предварително на всички, които ще ме подкрепят!
Поздрави
J
Едит: Ако някой няма стимул да се лута из инфото което съм дал, може да си каже и да го стимулирам с някое друго fg
This post was edited by Jay-Mode on May 30 2009 02:31pm