d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български >
Poll > Коя програма ви по харесва Btv или Nova > Atm
12Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Mar 19 2009 02:07pm
и защто?
Member
Gold: 0.00
Mar 19 2009 02:36pm
дадох глас за нова щото има малко по хубави предавания от бтв но и двете имат общо взето хубави предавания :-)
Member
Gold: 10,148.45
Mar 19 2009 02:51pm
sqka sutirn gledam milen cvetkov kato si qm sandvicha i si piq chaq predi da ida na trenirovka biggrin.gif

This post was edited by n3ver_mind on Mar 19 2009 02:51pm
Member
Gold: 20,059.20
Mar 19 2009 02:53pm
И двете имат предимства, но като цяло НОВА ми харесва повече.

BTV прекаляват в опитите си да се правят на западна телевизия от американски тип, прекаляват и с повтарянето на еднакви холивудски филми, които се появяват в неделя вечер през 3-4 месеца. НОВА са малко по-умерени в тези отношения, но има доста простотия около някои предавания, които наистина много ме дразнят (визирам "Горещо" и преекспонирането на някои Биг/ВИП брадър "звезди"). Риалитата им са съпоставими, но винаги предпочитам Music Idol пред СТРАХ (което ми се струва доста мудно в български вариант, може би преди ми е било по-интересно) или пред Брадърите. Стани Богат от друга страна няма аналог в БТВ, а "Господари на Ефира" ми е много по-смешно от изтъркалия се отдавна Слави и неговите прехвалени комици. "Комиците" също понякога е забавно, но е по много неподходящо време (кой ще си е вкъщи петък вечер ^^ biggrin.gif )

Затова като цяло предпочитам НОВА (поне вкараха и некво българско сериалче, а и правят голяма комбина с ДИЕМА smile.gif )

This post was edited by Murcielago on Mar 19 2009 02:54pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Mar 19 2009 03:28pm
Нова е една от най-тъпите телевизии според мен.Не обсъждайте мнението ми и не спорете с мен, просто ще изложа доводите ми, не ми отговаряйте моля.

1. Биг Брадър - няма по-долнопробно интригантско предаване! Всичко в това предаване е измама, постоянни интриги, вкарват всякаква измет, не знам не съм го гледал много много много време, но от това което чувам от колегите и познатите ми не се е променило... Гледал съм част от първия сезон, който наистина струваше но сега - МИЗЕРИЯ!

2. Сделка или не - Румен Луканов се справя добре като водещ, но мисля че такова скучно предаване е под възможностите му.

3. Сериалите по НОВА - Пускат интересни сериали, но ги усират при озвучаването. Отчаяните съпруги звучат много по-интересно, когато чуваш истинските гласове на артистите и тона, с който говорят. Озвучителите в НОВА са като спортни коментатори - не издават никакви емоции чрез гласа си и така се губи много от качеството на филма. СУБС FTW. Същото важи за Prizon break.

4. За българския сериал - жалък опит да се доближим до латино сагите - според мен това не е правилната дестинация за българските сериали. Трябва ли винаги да търсим интригата? Само това ли се продава?

Все пак има и качествени продукции, като Стани богат, но самото предаване е опорочено от скъперщината на продуцентите. Някакси на Ники Кънчев не му се дават пари и всеки път когато някой изгори над 5000 лева, чета задоволство изписано на лицето му. Все едно му плащат да обърква играчите и да ги кара да маркират грешни отговори.

От друга страна бТв - да може да се опитват да изглеждат като западна телевизия, но какво лошо има в това ,стига да не предлагат боклуци на зрителите си?

Освен това предаванията на бТв са много по-интересни и заслужено привличат повече зрители - Сървайвър, Шоуто на Слави, Комиците, Мюзик айдъл, дори Форт Бояр.
Да не говорим за преките излъчвания на Шампионската лига.

Естествено гласувам за бТв.Изразявам мнението си, не се съобразявайте с него, не искам темата да се превърне в 15-страничен спор.

This post was edited by anarchyi on Mar 19 2009 03:28pm
Member
Gold: 7,157.00
Mar 19 2009 03:48pm
Quote (Murcielago @ Thu, Mar 19 2009, 08:53pm)
И двете имат предимства, но като цяло НОВА ми харесва повече.

BTV прекаляват в опитите си да се правят на западна телевизия от американски тип, прекаляват и с повтарянето на еднакви холивудски филми, които се появяват в неделя вечер през 3-4 месеца. НОВА са малко по-умерени в тези отношения, но има доста простотия около някои предавания, които наистина много ме дразнят (визирам "Горещо" и преекспонирането на някои Биг/ВИП брадър "звезди"). Риалитата им са съпоставими, но винаги предпочитам Music Idol пред СТРАХ (което ми се струва доста мудно в български вариант, може би преди ми е било по-интересно) или пред Брадърите. Стани Богат от друга страна няма аналог в БТВ, а "Господари на Ефира" ми е много по-смешно от изтъркалия се отдавна Слави и неговите прехвалени комици. "Комиците" също понякога е забавно, но е по много неподходящо време (кой ще си е вкъщи петък вечер ^^ biggrin.gif )

Затова като цяло предпочитам НОВА (поне вкараха и некво българско сериалче, а и правят голяма комбина с ДИЕМА smile.gif )

"Koмбината" се състои в това,че собствениците на Диема и Нова са едни и същи/някакви скандинавски парчета/.Относно "Комиците" - предпочитам да гледам Тончо по Канал 1,а "реалити" като Биг Брадър - предполагам,че всичко е по сценарий,но естествено хората се опитват да ни внушат,че НИЕ/забележете/ с нашите SMS-и/които никога не бих пратил/ ще изберем новият победител - след като има балъци да пращтат - да са живи и здрави!!!SMS-и съм пращал около 20 - ина/Бг Коледа,загинали деца на полицаи,......,/за няколко години ,но то се оказа,че май и те заминават по "предназначение".

..Никой не казва нищо за Канал 3..?Там понякога може да се видят неща,които ги няма никъде другаде,сигурно защото собственика не е обвързан с големите рекламодатели/които казват това може,а това - не...,а те са дейно подпомагани от политиците/Преди няколко години помня,че намалиха данък в/у хазарта/заради В.Божков/ а същевременно с това забиха ДДС в/у учебниците...

This post was edited by dobri_rs on Mar 19 2009 03:55pm
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Mar 19 2009 10:58pm
БТВ заради шампионската лига:) и формула 1

и новините вечер като че ли са по добри

This post was edited by BraveAntiBan on Mar 19 2009 10:59pm
Member
Gold: 200,778.20
Mar 20 2009 01:44am
samo gledam nova smile.gif

sry za latinicata ama ne6to mi se bugnalo kirilicata..a mejdo drugoto taka se otvorila malko tema iskam da popitam...kolko se har4i dolu gore edin lv servi na scl 4e mislq da po4na smile.gif
Member
Gold: 13,068.00
Mar 20 2009 03:30am
като цяло не гледам и двете smile.gif Но неусетно за мен и неубяснимо защо се усещам ,че гледам много повече НОВА
Member
Gold: 20,059.20
Mar 20 2009 04:45am
Ау, верно, че съм забравил ШЛ-то и Формулата laugh.gif

Заради тези двете неща БТВ наистина излиза много напред, но мисля, че няма още дълго да ги предават (дори мисля, че дочух, че TV7 или Ринг са дали повече пари за правата на ШЛ и на формулата, но не съм мн сигурен)
Go Back To Български Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll