d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > V Kakva Darjava Jiveem .. > Bez Comentar
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 15 2009 01:36pm
Taka ... Eto kakva e situaciqta.Otivame vchera na diskoteka s kompaniqta.Tam ima edin ot ohranata koito hich ne me haresva.Ne che sam neshto mnogo problemen tip.Prosto nali se seshtate - ima nqkoi hora dai im ekip na ohranitel i koi sam az ? Kato kazvam ohrana ne si mislete nqkoi 120kg pichaga golqm kato garderob.Nai-obiknoveno momche na okolo 24 godini kam 85 kila. Piivame, veselim se i bez da iskam butnah edno momche koeto se okazva priqtel na vaprosnata ohrana.Izvinih mu se estestveno, no i toi kato priqtelq si beshe nqkakav kaput i pochna neshto da se razpravq.Ohranata mi vika - "iskash li sega da te izgonq?" i mu kazvam - "mi davai" Kakto i da ne me izgoni.Stana kam 5 chasa i priqtelite mi kazaha che si tragvat i dali tragvam s tqh.Ne jiveem v edna posoka i za tova im kazah da tragvat, a az shte izchakam sestra mi i edna neina priqtelka da si hodim zaedno.Vzimam si qketo ot garderoba i tragva da izlizam.Tozi kaput beshe s/y mene i neshto mi se hili.Tragvam az da izlizam i pat - izrita me v kapachkata.Ne znam sigurno ochakvashe da padna ili neshto ot sorta, no si ostanah na kraka.Sled tova mi bi edin shamar zad vrata i mi kazva " aide tragvai si da ne te vijdam" Izlizam si az i hop - patrulkata pred diskotekata.Obqsnih im situaciqta i gi pitah sega kakvo pravim ? Ohranata neshto si kaza s tqh ( ne gi chuh ) i ediniqt ot policaite s usmivka na liceto mi kazva - " priqtel aide havshtai patq za doma" Sega az kakvo moga da napravq ? Nito moga direktno da se razpravqm s onzi peerast shtoto kolkoto i da ne e nqkoq skala i az ne sam nqkoi kulturist.Tragnah si i tova e.I posle Milen Cvetkov mi kani nqkakvi filosofi da obsajdat koe vodi do tazi agresiq v mladoto pokolenie ili pak dni na red po televiziqta se chudat i se maqt ama kakvo, ama kak ? Nali vaprosnata ohrana shte me odari oshte edin pat po-seriozno i s nqkolko priqtelq shte go prichakame v nqkoq tamna ulichka i nqma da razbere ot kade mu e doshlo ... V kraina smetka kakav e izvoda ot moqta istoriq ? Misliq che vseki sam moje da preceni za sebe si !
Member
Gold: 13,068.00
Mar 15 2009 02:31pm
MNogo dobar izvot smile.gif Pravi se na lut nqma smisal da se pravi6 na golqma rabota ,kogato e neohodimo da no za gluposti da se zamiva6 s otrepki ne si struva . A ako be6e se sbil KUKITE te 4akaha na vratata nali i 6te6e da go otnese6. Posle nervi s kuki i tapacite a ne ti trqbva da si mnogo edar togava idvat da se zaqjdat po edri ot teb ili po 2-ma po 3-ma ot li4en opit ti go kazvam. Bqh 115 kg govedo samo o6te po golemi idvaha da se darvqt ili nqkvi mutri na grupi4ki. A porajeniqta na takiva kilogrami sa jestoki
Member
Gold: 244,505.00
Trader: Mediator
Mar 15 2009 11:19pm
моя колега кадето работя в екип с него имаше подобен случаи с един пазач(не казвам охранител заштото те са едни пазачи със заплата от около 350 лв) с които се сдърпаха и пазача му изкарти един зъб на колегата ми,,, и моя авер го осъди и сега ония си лежи в затвора за 3,9 годинки,,,, вече излежа една
ти в кои град живее6? ако е в некои малък град нема смисал да подаваш жалба ...
Member
Gold: 20,059.20
Mar 16 2009 03:44am
Quote (BraveAntiBan @ Mon, Mar 16 2009, 05:19am)
моя колега кадето работя в екип с него имаше подобен случаи с един пазач(не казвам охранител заштото те са едни пазачи  със  заплата от около 350 лв) с които се сдърпаха и пазача му изкарти един зъб на колегата ми,,, и моя авер го осъди и сега ония си лежи в затвора за 3,9 годинки,,,, вече излежа една
ти в кои град живее6? ако е в некои малък град нема смисал  да подаваш  жалба ...

Тази история ми хареса, има Happy End :D, но не съм сигурен колко са случаите като този. Но като цяло не вярваме на институциите, които следят за спазването на законите, и може би доянкъде сме прави ("връзкарите" са много). Още повече, че като не знаеш как да постъпиш на момента, после ходи и търси кой те е ударил, кой те е видял и т.н.

Както каза майната, може би е най-добре да се правиш на луд, не ти трябва да се правиш на мъж. Ако не още същата вечер, то някоя друга, няма да знаеш откъде ти е дошло ...

Мен ме удариха няколко пъти в дискотека един път. Задяваха приятелката ми и аз просто застанах между тяхната компания и нея, ама един от тях ме нападна в гръб и докато се усетя, вече охраната дойде и нямаше как нито да отвърна, нито нищо. Охраната попита лошкото кво става, после ми вика "що си му пипал момичето". Бяхме малка компанийка и се изнесохме, въпреки че беше ясно на всички кой кого ударил ...

This post was edited by Murcielago on Mar 16 2009 03:46am
Member
Gold: 52,308.00
Mar 16 2009 04:15am
Реално, ако имахме нормална съдебна система, едва ли щяха да се случват такива неща, иначе това е почти нормално. Аз не ходя в дискотеки, в които примерно не познавам някои от персонала работещ там, поради причините които си описал по горе.
Member
Mar 16 2009 04:17am
zaberi q taq priqtelka i priqtelite ti izkarai im 1 domashna rakiq natrqskai gi
hvani go tva momiche bum v tvota staq 1 eban i da si hodqt
pak ti sa naspi posle wink.gif
Member
Mar 16 2009 05:20am
според мен имаш късмет, че не са те смляли wink.gif
ето една друга история: един приятел на нова година отива на диско с гаджето си и още един пич с мадамата си.
на входа иска да си остави якето, но понеже е тъпкано бабата на гардереба се бави.
скарват се и тя вика охраната. не зная какво и е казъл, той като пийне става друг човек.
идва охраната и го вади отвънка.
смилат го набързо като сод, които са наблизо ги спират да няма жертви.
нашия човек е в болницата, пише жалби, медицински - йок.
заведението е палмите - тогава не беше чалга и се казваше май по друг начин, а
бития е 1.65 висок и тежи около 60кила.

This post was edited by 2cute4y on Mar 16 2009 05:20am
Member
Gold: 1,319.00
Mar 16 2009 05:36am
GnDraj като цяло ми хареса Благоевград , когато бях там , но също така ми казаха че и хората са по конфликтни като цяло wink.gif
Иначе за случката : освен да подадеш една жалба , да чакаш да мине следствието , пък вземат да затворят делото поради липса на доказателства ... Само главоболия ще си навлечеш , пък и човешка злоба от страна на някой blink.gif
А това с причакването е лоша идея ...
Кофти , че се получи така , но все пак в такава държава живеем . Сами сме си го изградили , държанието , манталитета ...

This post was edited by Africanec on Mar 16 2009 05:36am
Member
Warn: 10%
Mar 16 2009 06:25am
Member
Mar 16 2009 06:47am
Men kato cqlo me podrazni povedenieto na policaite.Po televiziqta kato gi davat se pravqt na mili i jalni, a deistvitelnosta e savsem druga.Kak shte ida az na obshtestveno mqsto i nqkav rab shte me udrq bez absolutno nikakva prichina ? A jalbi nqma kak da pusna.Ako nqmash vrazki e bezmisleno da puskash v tova sam se ubedil.Minalata godina nabiha edin priqtel taka nekvi zaradi nqkakvo momiche, no maika mu i bashta mu qvno sa imali nqkakvi vrazki v policiqta i obshto vzeto nqmashe nito delo nito nishto.Edno medicinsko i priqtelqt mi poluchi 400 leva.

@ Africanec - da grada e hubav, no i mantaliteta na horata e prostoo ... kato po malak sam uchastval i sam gledal mnogo takiva zbivaniq.Osobeno po folk zavedeniqta obshto vzeto nqma vecher bez boi biggrin.gif No za moe shtastie otdavna ne hodq po takiva mesta.

Sega se setih i za oshte edin sluchai.Predi 3 godini nqkade pak bqhme v sashtata diskoteka.Izlizame az i oshte dvama priqteli, zashtoto ediniq beshe malko prepil i taka na vazduh da posedi.Otzad tochno ima edna krachma i ot neq izlizat edno malko cigane s nqkav maj na okolo 30 - 33 godini.Ciganeto kaza neshto ot sort " e tezi bqha " i toq pochna da se pravi na lud.Nie 3-ma choveka sedim i go gledame i ot tam gleidai kakvo stava - v zavedenieto qvno e imalo nqkakva ciganska svatba izleznaha 30 mangala na godinite na bashta mi.Pochnaha ne, nie se chudim kakvo stava biggrin.gif Doide policiqta na men akt za tova che sam maloleten i akt za narushenie na nz si tam kakav obshtestven red.Na mangalite poznaite kakvo - nishto.pribraha si se i tova e ...

Dokato cari tova bezhaberie taka shte e.
Go Back To Български Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll