Quote (BraveAntiBan @ Mon, Mar 16 2009, 05:19am)
моя колега кадето работя в екип с него имаше подобен случаи с един пазач(не казвам охранител заштото те са едни пазачи със заплата от около 350 лв) с които се сдърпаха и пазача му изкарти един зъб на колегата ми,,, и моя авер го осъди и сега ония си лежи в затвора за 3,9 годинки,,,, вече излежа една
ти в кои град живее6? ако е в некои малък град нема смисал да подаваш жалба ...
Тази история ми хареса, има Happy End :D, но не съм сигурен колко са случаите като този. Но като цяло не вярваме на институциите, които следят за спазването на законите, и може би доянкъде сме прави ("връзкарите" са много). Още повече, че като не знаеш как да постъпиш на момента, после ходи и търси кой те е ударил, кой те е видял и т.н.
Както каза майната, може би е най-добре да се правиш на луд, не ти трябва да се правиш на мъж. Ако не още същата вечер, то някоя друга, няма да знаеш откъде ти е дошло ...
Мен ме удариха няколко пъти в дискотека един път. Задяваха приятелката ми и аз просто застанах между тяхната компания и нея, ама един от тях ме нападна в гръб и докато се усетя, вече охраната дойде и нямаше как нито да отвърна, нито нищо. Охраната попита лошкото кво става, после ми вика "що си му пипал момичето". Бяхме малка компанийка и се изнесохме, въпреки че беше ясно на всички кой кого ударил ...
This post was edited by Murcielago on Mar 16 2009 03:46am