Ето я моята история :
Станах част от обществото на d2jsp.org на 14 02 2007.Тук намерих доста нови приятели и седях по цели нощи натискайки Refresh
В началото си мислех , че от тук ще мога да забогатея като крада от хората и като мамя , но след време това се промени .
Пеосмислих свойте ценности и разбрах , че с лъжи , измами и кражба не се стига до никъде. Разбрах , че ако си "точен" към хората тук е много по-забавно и приятно . Обичах да помагам на хората и т.н. Станах Donor като давах FG срещу донорство от мое име

Вдигнах си level-а на звездата и си купих Orb of Rainbow , защото реших , че не всичко е да си богат

Но се поддадох на изкушението и измамих доста хора ^^
Направих 5 нечестни Trade-ове .
Купих 5 Unperm Bugged Belt на Europe Softcore Non-Ladder и ги продадох като PERM печалбата ми се равняваше на 15000 FG .
Това е найстина много , но е изкарано по нечестен начин . Даже си смених името от drumbox на DesolateD за да не могат да разберат кой съм. Сам съм си виновен за Lock-а и не искам от никого съжаление .
Просто се надявам да разберете , че не съм лош човек и да спрете да ме псувате когато изказвам свое мнение. Все пак всеки човек има право на такова ^^ .
Благодаря на моя приятел Kevin , който плати 13к ( мойте измами се равняваха на толкова ) . Благодаря на всички мои приятели които ме подкрепят и сега .
Не знам защо ви разказвам това , просто ми беше тежко , благодаря ви , че прочетохте моята история .
This post was edited by DesolateD on Mar 16 2008 01:28pm