d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Български > Историята на Desolated > Просто искам да споделя с някой... ^^
1234Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Mar 16 2008 01:26pm
Ето я моята история :

Станах част от обществото на d2jsp.org на 14 02 2007.Тук намерих доста нови приятели и седях по цели нощи натискайки Refresh biggrin.gif
В началото си мислех , че от тук ще мога да забогатея като крада от хората и като мамя , но след време това се промени .
Пеосмислих свойте ценности и разбрах , че с лъжи , измами и кражба не се стига до никъде. Разбрах , че ако си "точен" към хората тук е много по-забавно и приятно . Обичах да помагам на хората и т.н. Станах Donor като давах FG срещу донорство от мое име smile.gif
Вдигнах си level-а на звездата и си купих Orb of Rainbow , защото реших , че не всичко е да си богат smile.gif
Но се поддадох на изкушението и измамих доста хора ^^
Направих 5 нечестни Trade-ове .
Купих 5 Unperm Bugged Belt на Europe Softcore Non-Ladder и ги продадох като PERM печалбата ми се равняваше на 15000 FG .
Това е найстина много , но е изкарано по нечестен начин . Даже си смених името от drumbox на DesolateD за да не могат да разберат кой съм. Сам съм си виновен за Lock-а и не искам от никого съжаление .
Просто се надявам да разберете , че не съм лош човек и да спрете да ме псувате когато изказвам свое мнение. Все пак всеки човек има право на такова ^^ .
Благодаря на моя приятел Kevin , който плати 13к ( мойте измами се равняваха на толкова ) . Благодаря на всички мои приятели които ме подкрепят и сега .
Не знам защо ви разказвам това , просто ми беше тежко , благодаря ви , че прочетохте моята история .

This post was edited by DesolateD on Mar 16 2008 01:28pm
Member
Gold: 523.00
Mar 16 2008 02:11pm
Quote (DesolateD @ Sun, 16 Mar 2008, 21:26)
Ето я моята история :

Станах част от обществото на d2jsp.org на 14 02 2007.Тук намерих доста нови приятели и седях по цели нощи натискайки Refresh biggrin.gif
В началото си мислех , че от тук ще мога да забогатея като крада от хората и като мамя , но след време това се промени .
Пеосмислих свойте ценности и разбрах , че с лъжи , измами и кражба не се стига до никъде. Разбрах , че ако си "точен" към хората тук е много по-забавно и приятно . Обичах да помагам на хората и т.н. Станах Donor като давах FG срещу донорство от мое име smile.gif
Вдигнах си level-а на звездата и си купих Orb of Rainbow , защото реших , че не всичко е да си богат smile.gif
Но се поддадох на изкушението и измамих доста хора ^^
Направих 5 нечестни Trade-ове .
Купих 5 Unperm Bugged Belt на Europe Softcore Non-Ladder и ги продадох като PERM печалбата ми се равняваше на 15000 FG .
Това е найстина много , но е изкарано по нечестен начин . Даже си смених името от drumbox на DesolateD за да не могат да разберат кой съм. Сам съм си виновен за Lock-а и не искам от никого съжаление .
Просто се надявам да разберете , че не съм лош човек и да спрете да ме псувате когато изказвам свое мнение. Все пак всеки човек има право на такова ^^ .
Благодаря на моя приятел Kevin , който плати 13к ( мойте измами се равняваха на толкова ) . Благодаря на всички мои приятели които ме подкрепят и сега .
Не знам защо ви разказвам това , просто ми беше тежко , благодаря ви , че прочетохте моята история .

Значи писането е едно, деиствиято са друго, това настрана, човек трудно се променя "Вълка козината си мени но нрава не"
Още нещо: като искаше да придърпаш "mainabg" към твоята гилдиа аз нищо не ти казах нали?
Искрено се надявам за промяна от твоя страна, ама не разчитам.

Пп. забравих да добавя че не е важно да се разкаиваш за грешките си, а важно да мислиш и да не ги правиш на първо място.

This post was edited by 2pac_rulez on Mar 16 2008 02:13pm
Member
Mar 16 2008 02:24pm
Quote (2pac_rulez @ Sun, 16 Mar 2008, 22:11)
Значи писането е едно, деиствиято са друго, това настрана, човек трудно се променя "Вълка козината си мени но нрава не"
Искрено се надявам за промяна от твоя страна, ама не разчитам.

Извинявам се за лошото ми мнение за теб , опитвам се да се променя (както сигурно знаеш е доста трудно).
Със сигурност се разкайвам за грешките си , моля за прошка , ако съм те убидил с нещо и така на татък .
Промяна icon_pointr.gif Ще си покаже след време . Смятам отново да си извоювам доверито което изгубих , знам , че ще е много дълъг път , но ще го измина

Quote (2pac_rulez @ Sun, 16 Mar 2008, 22:11)
Още нещо: като искаше да придърпаш "mainabg" към твоята гилдиа аз нищо не ти казах нали?

Рабирам , че си великодушен и наистина се извинявам . Смятам , че мога и ще се променя .
Member
Gold: 0.00
Mar 17 2008 03:22am
хм пич надявам се да те отклучат. Добре си решил , просто ако питаш мен Texazon е един от най-точните така че не го лъжи , обясни му всичко което е станало точка по точка и може би той ще ти даде втори шанс.

Късмет от мен wink.gif
Member
Gold: 2,130.26
Mar 17 2008 05:08am
Quote (Panec @ Mon, Mar 17 2008, 09:22am)
хм пич надявам се да те отклучат. Добре си решил , просто ако питаш мен Texazon е един от най-точните така че не го лъжи , обясни му всичко което е станало точка по точка и може би той ще ти даде втори шанс.

Късмет от мен wink.gif

И от мен
Member
Gold: 10,148.45
Mar 17 2008 06:00am
аз се надявам да не те отключат стой си локнат такива unperm as perm sellers знаеш ли как ги обичам ?
Member
Gold: 0.00
Mar 17 2008 06:50am
Quote (Panec @ Mon, Mar 17 2008, 09:22am)

Късмет от мен wink.gif

taka e ama ne e vlizal ot mn vreme ima rabota picha ..
Member
Gold: 200,778.20
Mar 17 2008 01:11pm
vseki ima pravo na vtori 6ans...ako eventualno go polu4ish..ne zabravai 4e pak si ostavame hora............................gl ot mene :}
Member
Mar 17 2008 01:24pm
Quote (Panec @ Mon, 17 Mar 2008, 11:22)

Късмет от мен wink.gif

Quote (ou7sider @ Mon, 17 Mar 2008, 13:08)
И от мен

Quote (ManOfRespect @ Mon, 17 Mar 2008, 21:11)
vseki ima pravo na vtori 6ans...ako eventualno go polu4ish..ne zabravai 4e pak si ostavame hora............................gl ot mene :}

Благодаря ви за подкрепата ^^
Аз съм разказал всичко на Texazon и даже чакам решение за UNLOCK вече 2-ра седмица ^^
Платил съм всичко

За хората , които имат нагативно мнение icon_pointr.gif Прави сте , заслужавам го !
Member
Gold: 200,778.20
Mar 17 2008 01:30pm
i na mene ne mi beshe pr ..kogato me metnaxa sas edin anni...o6te v na4aloto na rest...ama tygava beshe 600fg :}

i tfa beshe bg...no nqma zna4enie...vupreki 4e si dadox poslednite fg---ima nqkoi koito vijda vsi4ko i go vru6ta mnogokratno :}
Go Back To Български Topic List
1234Next
Closed New Topic New Poll