Quote (Ramirezz @ Fri, Feb 8 2008, 05:58pm)
Тази сутрин с голям кеф , да играя диабло тъкмо го инсталирах , тъкмо викам сега ще играя (преди това няма да разправям мъките докато си намеря СД-кейовете от ел.пощата ми) и какво става ...Първо за добре - дошъл получавам "ГРАНД ТАБЕЛАТА" , демек неможеш да влезнеш поради прекомерно влизане и излизане (направих пробно влизане в Уест).След което се опитах да влезна в Европа , но "ГРАНД ТАБЕЛАТА" ме уби направо ... Викам си аз на акала , ок няма проблем минъл съм и през по-големи мъки за да стигна тука , ехх тука сега заради 15 мин ще се нерва ... Но нервите продължиха , минаха се 15 мин ... викам сега е момента да влезна и да покажа на света кой е най-големия в тая игра ... и какво получвам?"РЕАЛМ ДОУН" , но си викам добре и това премеждие ще преживея , успокоявайки се , че имам работа до следобеда и не притеснявайки ме за в "МОМЕНТА" най-спокойно си се изкъпах и излезнах за работа.Прибирам се аз към 3-4 часа и мислейки си "АХхх сега как ше бъгирам на компа" да ама ей тоя "_!_" , и до сега си бласкам главата и се чуда аджиба какъв е тоя "РЕАЛМ ДОУН" 12 часа?
y 12