Szkoda gadac, znalazlem samochod, ktory bylem sklonny z ojcem kupic
http://www.motoallegro.pl/item1176735225_opel_vectra_1_9_cdti_150_ps_biznes_fullll.htmlcale szczescie zarejestrowalem sie na forum vectra klub, a tam mily pan z sosnowca postanowil przegladnac ten samochod dla mnie, tutaj jego wywody na temat tego zaklamanego gnoja:
Kolego @markov - byłem dzisiaj obejrzeć ta Vectre z Sosnowca i mam takie spostrzeżenia: brak czujnika zmierzchu, brak czujnika deszczu, prawy tylni błotnik malowany (gościu się przyznał), obcierka na lewym przednim nadkolu z lekkim wgnieceniem, zderzak przedni otrzaskany kamyczkami (białe kropki) i wydaje sie być lekko ruszony przy lewej lampie , zderzak tylni troszke porysowany. Niby wszystkie szyby w oryginale a tu patrze lewa tylna szyba z 2005 (pewnie ze szrotu jakiegoś) i co to ma jeszcze, hmmm ... aha szyba przednia w oryginale ale nie solar tylko zwykła zielona (tak jak zauważył @dare40), spryskiwacze reflektorów w pełni sprawne. Przechodzimy do serca autka: pas przedni w porządku, silnik prawie glanc , standardowo zaolejona odma, listwa na kolektorze jeszcze sie trzyma, dwumasy narazie nie słychać, klimka sprawna. Wnętrze autka czyste i zadbane ale słabo wyposażone (korby na tyłach, brak twin audio, brak tempomatu). Tak poza tym reszta wyposażenia podanego w ogłoszeniu się zgadza. Szczerze powiedziawszy odpuściłbym sobie taką Vectre ... ale twój wybór .
Jakbym zrobil 320 km, i na miejscu zobaczyl cos takiego, to sprzedawcy strzelilbym chyba w pysk.