Format był robiony jakieś 2,5 tyg temu tylko dlatego, że podczas gry w betę też mi się wyjebał komp tylko że wtedy nie chciał się w ogóle uruchamiać . Wyszło na to, że miałem jakieś błędy na dysku, wykasowało pliki windowsa więc postawiłem nowy.
mój komp:
Intel Core 2 Duo e7200 2,53 GHz
4 GB Ramu Karta Radeon HD 4800 1GB
teraz sytuacja jest taka, że wyłączyłem niemal wszystkie szczegóły w grze ponieważ nadal uważam że to karta nie domaga. Gram parę godzin, ma bok obudowy zdjęty i nagle wyskakuje: Entering sleep mode i uruchamia się ponownie.
Uruchamiam go w trybie awaryjnym tylko po to żeby go uruchomić zaraz normalnie. Włączam d3 i gdy dochodzi do ekranu z loginem i hasłem znowu przechodzi w czuwanie i uruchamia się ponownie. Gdy postoi pare godzin to sytuacja wygląda następująco, że po włączeniu przycisku, po 2-3 sek od startu uruchamia się ponownie i tak w koło macieju. Dopiero reset pozwala na ponowne uruchomienie systemu.
Parokrotne próby uruchomienia d3 z rzędu skutkują za każdym razem uruchomieniem kompa raz jeszcze. Robię do dopóty, dopóki gra się załączy.
Jeśli potrzeba więcej danych to mówcie co pisać. Pomocy plz ? Poważnie
boje sie troche zdjąc to bo sie na tym nie znam