d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > d2jsp > Ladder Slasher > LS Guild Chat > • Specified Dreams Guild Chat • > For Members & Friends
Prev16768697071972Next
Closed New Topic
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 22 2009 01:43pm
Quote (Fezmin @ Wed, Apr 22 2009, 01:26pm)
Ok, but u need stuff. Becouse if u want to be melee, u need weps. So plz buy, or borrow.

But the Sc Maze is coming soon with Kistaki22.

hm.. ok then, dnt sign me
dnt have too much fg to spend both sc and hc :)
gonna play sc only

This post was edited by imagos on Apr 22 2009 01:43pm
Member
Apr 22 2009 06:43pm
03:42 Boom, the door explodes into a cloud of dust. You have failed the test.

+1 for Specified Dreams
next time i pass ^_^
Member
Gold: 17.59
Apr 23 2009 02:55am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Wed, 22 Apr 2009, 02:21)
Yea, +1 for this!

And, if it's will be good we'll try it in Softcore too.
If you need any information about catas in Softcore feel free to pm'ing to Kistaki22

+1 Gp ^^

Üdvözlök mindenkit nagyon szépen köszönöm,hogy megkaptam ezt a megtiszteltetést hogy softcorban vihetem a guild tagjait,hogy minél több gp jöjjön össze!
Akit érdekel Softcoreban a cata akkor irjon nyugodan és pontosan irja le hogy meik nap lenne jó neki! :hug:

Huzzunk bele srácok fölözzük le a The Trust csapat tagjait ha ők megtudják csinálni akkor mi is és mi jobbak is vagyunk! :D
Még annyit hogy aki magiciant csinált attól vagy azoktól azt kérném hogy valaki áldozza fel mert cataba kellene nekünk egy jó healer!

1.: Kistaki22 -- Paladin -- ( Melee )
2.: Free slot
3.: Free slot
4.: Free slot
5.: Free slot

Gl and pm me

Ati ha megkérlek leforditod nekem mert nem tudok angolul egyáltalán! Köszönöm :wub:
Member
Gold: 4.44
Apr 23 2009 05:28am
Hi guys I'm come back;).
Member
Gold: 22,659.88
Trader: Trusted
Apr 23 2009 05:40am
Quote (Kistaki22 @ Thu, 23 Apr 2009, 09:55)
+1 Gp ^^

Quote (imagos @ Thu, 23 Apr 2009, 01:43)
03:42 Boom, the door explodes into a cloud of dust. You have failed the test.

+1 for Specified Dreams
next time i pass ^_^

Garts on the attempt m8s! :hug:

And grats for sector for HC fail (+2) too. <3

Üdvözlök mindenkit nagyon szépen köszönöm,hogy megkaptam ezt a megtiszteltetést hogy softcorban vihetem a guild tagjait,hogy minél több gp jöjjön össze!
Akit érdekel Softcoreban a cata akkor irjon nyugodan és pontosan irja le hogy meik nap lenne jó neki! :hug:

Huzzunk bele srácok fölözzük le a The Trust csapat tagjait ha ők megtudják csinálni akkor mi is és mi jobbak is vagyunk! :D
Még annyit hogy aki magiciant csinált attól vagy azoktól azt kérném hogy valaki áldozza fel mert cataba kellene nekünk egy jó healer!

Gl and pm me

Ati ha megkérlek leforditod nekem mert nem tudok angolul egyáltalán! Köszönöm :wub:

Sure, so the translate:
"Heya guys! Thanks for the honor about i can be the leader of catacombs section in softcore. :) I try to be help us in cata for a fast teamplay.
Anybody who has interest about plz send me a pm or write here about his char & which day is good for him. :hug:

C'mon guys, we can making a better team than The Trust got! :D
Ahh, more1 thing, if you'll making a caster pkeaso do a healer, we need 1-2 of those. :P "

Btw +1 char here, paladin, saturday or sunday.

Quote (Nandiee @ Thu, 23 Apr 2009, 12:28)
Hi guys I'm come back;).

Welcome back m8! :hug:

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Apr 23 2009 05:40am
Member
Apr 23 2009 05:47am
pmed for sc cata
but i will lvl up a little now ^_^

Barbarian :)

This post was edited by imagos on Apr 23 2009 05:50am
Member
Gold: 5.17
Apr 23 2009 05:48am
Quote (Kistaki22 @ Thu, Apr 23 2009, 09:55am)
+1 Gp ^^

Gl and pm me

Ati ha megkérlek leforditod nekem mert nem tudok angolul egyáltalán! Köszönöm  :wub:

Szerintetm ez egy nagyon jó ötlet, és szívesen beszállnék .
Péntek szombat vasárnap ráérek .
Samurai (melee) --> name : Geci

In my opinion this is a very good thing, i will be there.
Im free on Friday, Saturday , Sunday.
My char is Samurai (melee)

This post was edited by madbalint11 on Apr 23 2009 05:56am
Member
Gold: 35,050.00
Apr 23 2009 08:42am
Quote (Fezmin @ Mon, Apr 20 2009, 03:28pm)
Üdv kedves Ladder Slasher-es guild társak!

RiNGiSpiLeR-el támadt egy, olyan ötletunk a The Trust-os emberkéken felbuzdulva, hogy nekünk is kéne csinálni egy olyan jellegű Maze-t, amibe cakkumpakk elmegyünk 1-71ig. ( Nekik 5 óra alatt sikerült. ) Nekünk valószínüleg nem fog. :P De mindenképp gyorsabbak leszünk mint soloban, illetve hébe hóba egy-két cataban. Mi úgy gondoltuk, hogy ezt hc-ban fogjuk megejteni, tehát elsősorban a Hc-s játékosok jelentkezését várjuk. :) A részleteket még kidolgozzuk, illetve várjuk a kreatív ötleteket, hozzászólásokat. Minnél hamarabb szeretnénk, ha nyélbeütődne a dolog. :) Szerintem mókának se lenne utolsó. :) Szóval írjon aki vevő lenne erre. :) ( És még egy nagy szívesség, mivel az angol tudásom elég gyatra, ha valaki ennek a szövegnek a lényegét lefordítaná azt nagyon megköszönném.)

Quote (RiNGiSpiLeR @ Mon, Apr 20 2009, 03:39pm)
Heya guys!
We have a nice idea about cataplay. So, Fezmin & me thought we can make a nice catateam as The Trust members did.We'll start making chars in same times & playing together... In maze cata 1-71 eZ and this is will be 6-7hours max imo...We will be faster if we play as a team... solo is so slow for everybody... :/
Also, it's will be very fun. :P
If anybody has any good idea or will be in the team feel free to pm'ing to me or to Fezmin.
Sorry for my bad english. :P

~ Ati

5 player:

1. RiNGiSpiLeR - Barbarian ( Melee )
2. Fezmin - Monk or maybe Paladin if i can pass :P ( Melee/Healer )
3. luics - Magician ( Healer )
4. free slot
5. free slot

If u want to join, plz pm me, and Ringi. Thx ^_^

( If the team is full we will start in the weekend )

And Good Luck for the Sc Team ^_^

And Thx for my Rank Upgrade ^_^

This post was edited by Fezmin on Apr 23 2009 08:44am
Member
Gold: 17.59
Apr 23 2009 09:02am
+1 Gp ^^

Gl and pm me

Ati ha megkérlek leforditod nekem mert nem tudok angolul egyáltalán! Köszönöm  :wub:

Sure, so the translate:
"Heya guys! Thanks for the honor about i can be the leader of catacombs section in softcore. :) I try to be help us in cata for a fast teamplay.
Anybody who has interest about plz send me a pm or write here about his char & which day is good for him. :hug:

C'mon guys, we can making a better team than The Trust got! :D
Ahh, more1 thing, if you'll making a caster pkeaso do a healer, we need 1-2 of those. :P "

Btw +1 char here, paladin, saturday or sunday.

Game open is Sunday 10:00 am

2.: Imagos -- Barbarian -- (Melee )
3.: Madbalint11-- Samurai -- ( Melee )

2slot is free need a nice healer!!!

Come on guy's :hug:
Member
Gold: 22,659.88
Apr 23 2009 09:07am