jakby co to ja mam na sc:
Thegri - mag może być healer albo patologiczny caster bez profa z kombinowanymi konfiguracjami z których czasem gów..o wynika...
charmsi - muł na charmy, można go wyexpić trochę tak do 25 lev żeby mógł więcej dźwigać ale aż tylu zajebistych charmów nie mam żeby sobie tym głowe zwracac..
Hasperim - MONK - zajebisty łysy przyjaciel na catas, który podobnie jak mag będzie hybrydą melee + caster. Szału nie będzie ale zawsze ...
ThegArmory - w pełni wykoksowany muł na 25 lev z ees itemkami. Dzwiga całe moje żelastwo. można pooglądać i się pozachwycać

TheggHealGear - tu trzymam jakies itemki do leczenia. nie ukrywam ze chciałbym go tak do 15 lev pokoksowac
TheggWhites - ten muł stara się obudzić we mnie nadzieję że to co dźwiga będzie po wellu warte więcej niż shrine..
Lagiros - kiedyś walczył dzielnie na catas ale teraz jest mułem. do dyspozycji. jak ktos need maze to mogę go do tego celu użyć. Dopiero po roku uświadomiłem sobie jak kretyńską ma nazwę...
AbandonedSoul - podobnie jak Lagiros... I też nazwę ma kretyńską... za dużo piłem w tych czasach...
TheggCasterItmz - tu można pooglądać moje melee charmy i jakieś crapy z intelem..