Quote (Thegri @ Fri, 24 Jul 2009, 13:20)
Dzisiaj byłem w Legnicy i park który kiedyś był chyba jedyną ozdobą tego miasta - po prostu przestał istnieć... ja wczoraj byłem akurat w centrum tornada u nas bo grałem w nogę na boisku. Potem jednak mecz zakończył sie ucieczką, a jak biegłem to dostawałem w twarz piaskiem, żwirem, deszczem i spadały gałązki na szczęscie małe bo jakby jakies konary tak chuj zabity na śmierć... Potem jechałem autem jak juz sie do niego dopadłem i podobna sytuacja - na drodze od zajebania gałęzi, cały czas slalom miedzy jakimiś konarami, a jeszcze na łeb leciały z drzew gałęzzie (tzn na maske auta), totalny armageddon mi sie wtedy wydawał bo jak zobaczyłem tą chmure co na nas szła jak graliśmy to staliśmy jak wryci . Wyglądała tak jak fala na morzu która zachodzi na drugą falę i cały czas taki przekładaniec, dookoła czarno jak w dupie i pośrodku w NAPRAWDE szybkim tempie zajebiście wielka chmura... Najpierw chcieliśmy foty zrobić ale jak dostaliśmy pierwszy powiew wiatru wiejącego NAPRAWDE w chuj szybko i po oczach piaskiem i deszczem to juz nie bawiliśmy sie w national geographic tylko spierdalaliśmy jak struś pędziwiatr... ale nas i tak ta główna fala uderzeniowa tylk musnęła bo to co w Legnicy dzisaij widziałem to był totalny szok... zmiotło stary park pełem drzew z powierzchni ziemi i na drogach wszedzie leza dachówki, powyrywane znaki drogowe, reklamy jakies, kawałki gałęzi itp. SZOKENS

widziałem na tvn24.pl czy jakoś tak filmy to mówili dziennikarze, tak jak ty, że przestał park istnieć. Pierdolona pogoda...
Chcieliśmy drugiej ameryki gospodarczo w polsce to dostaliśmy ameryke pod względem warunków metereologicznych