d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > d2jsp > Ladder Slasher > LS Guild Chat > ~~~ Detox Guild Chat ~~~
Prev15152535455748Next
Add Reply New Topic
Member
Gold: 17,207.25
Jul 23 2009 12:42pm
Moge do wawy jechać robota za 2 tysie lajtowa ale weź teraz odlicz za mieszkanie i jedzenie.... co ja odłoże? Nic :/
Kryzys nastał

Nie mogłyby wszystkie państwa nadrukować kasiory? :D .
Member
Gold: 78,370.00
Jul 23 2009 01:54pm
Quote (q^p @ Thu, 23 Jul 2009, 20:42)
Moge do wawy jechać robota za 2 tysie lajtowa ale weź teraz odlicz za mieszkanie i jedzenie.... co ja odłoże? Nic :/
Kryzys nastał

Nie mogłyby wszystkie państwa nadrukować kasiory? :D .

Wejdz se na wp.pl i zobacz nawałnice w Legnicy ^^ My mamy jakies 15km do Legnicy takze se wypbraz co sie u nas dzialo lol :P A smczek byl na meczyku i ich pierdolnelo jak lupali w nogacza ,to sie musieli zawijac z predkoscia Usaina Bolta ::P jeheheh
Member
Gold: 17,207.25
Jul 24 2009 01:18am
Właśnie słuchałem w radiu wczoraj, że w Legnicy 2 osoby zginęły 15 zaginęło czy ciężko rannych, że drogi zakorkowane itp :/. Tak myślałem, że to u was :/ .
Member
Jul 24 2009 04:42am
Quote (q^p @ Fri, 24 Jul 2009, 09:18)
Właśnie słuchałem w radiu wczoraj, że w Legnicy 2 osoby zginęły 15 zaginęło czy ciężko rannych, że drogi zakorkowane itp :/. Tak myślałem, że to u was :/ .

W sumie juz chyba z 7 osoob zginelo a zaginionych to w chuj jest :/ No Legnica to u nas, ja studiowałem tam , to jakies 15 km od Jawora ^6 Przypierdoliło u nas ze szok tornadem :/
Member
Gold: 3,401.74
Jul 24 2009 05:20am
Dzisiaj byłem w Legnicy i park który kiedyś był chyba jedyną ozdobą tego miasta - po prostu przestał istnieć... ja wczoraj byłem akurat w centrum tornada u nas bo grałem w nogę na boisku. Potem jednak mecz zakończył sie ucieczką, a jak biegłem to dostawałem w twarz piaskiem, żwirem, deszczem i spadały gałązki na szczęscie małe bo jakby jakies konary tak chuj zabity na śmierć... Potem jechałem autem jak juz sie do niego dopadłem i podobna sytuacja - na drodze od zajebania gałęzi, cały czas slalom miedzy jakimiś konarami, a jeszcze na łeb leciały z drzew gałęzzie (tzn na maske auta), totalny armageddon mi sie wtedy wydawał bo jak zobaczyłem tą chmure co na nas szła jak graliśmy to staliśmy jak wryci . Wyglądała tak jak fala na morzu która zachodzi na drugą falę i cały czas taki przekładaniec, dookoła czarno jak w dupie i pośrodku w NAPRAWDE szybkim tempie zajebiście wielka chmura... Najpierw chcieliśmy foty zrobić ale jak dostaliśmy pierwszy powiew wiatru wiejącego NAPRAWDE w chuj szybko i po oczach piaskiem i deszczem to juz nie bawiliśmy sie w national geographic tylko spierdalaliśmy jak struś pędziwiatr... ale nas i tak ta główna fala uderzeniowa tylk musnęła bo to co w Legnicy dzisaij widziałem to był totalny szok... zmiotło stary park pełem drzew z powierzchni ziemi i na drogach wszedzie leza dachówki, powyrywane znaki drogowe, reklamy jakies, kawałki gałęzi itp. SZOKENS

This post was edited by Thegri on Jul 24 2009 05:29am
Member
Jul 24 2009 05:34am
Quote (Thegri @ Fri, 24 Jul 2009, 13:20)
Dzisiaj byłem w Legnicy i park który kiedyś był chyba jedyną ozdobą tego miasta - po prostu przestał istnieć... ja wczoraj byłem akurat w centrum tornada u nas bo grałem w nogę na boisku. Potem jednak mecz zakończył sie ucieczką, a jak biegłem to dostawałem w twarz piaskiem, żwirem, deszczem i spadały gałązki na szczęscie małe bo jakby jakies konary tak chuj zabity na śmierć... Potem jechałem autem jak juz sie do niego dopadłem i podobna sytuacja - na drodze od zajebania gałęzi, cały czas slalom miedzy jakimiś konarami, a jeszcze na łeb leciały z drzew gałęzzie (tzn na maske auta), totalny armageddon mi sie wtedy wydawał bo jak zobaczyłem tą chmure co na nas szła jak graliśmy to staliśmy jak wryci . Wyglądała tak jak fala na morzu która zachodzi na drugą falę i cały czas taki przekładaniec, dookoła czarno jak w dupie i pośrodku w NAPRAWDE szybkim tempie zajebiście wielka chmura... Najpierw chcieliśmy foty zrobić ale jak dostaliśmy pierwszy powiew wiatru wiejącego NAPRAWDE w chuj szybko i po oczach piaskiem i deszczem to juz nie bawiliśmy sie w national geographic tylko spierdalaliśmy jak struś pędziwiatr... ale nas i tak ta główna fala uderzeniowa tylk musnęła bo to co w Legnicy dzisaij widziałem to był totalny szok... zmiotło stary park pełem drzew z powierzchni ziemi i na drogach wszedzie leza dachówki, powyrywane znaki drogowe, reklamy jakies, kawałki gałęzi itp. SZOKENS

Ło kurwa to sie nazywa relacja :P
Member
Jul 24 2009 05:35am
"survival czyli jak spierdalać przed huraganami" autor - Smoczek :p
wydawnictwo nieznane, wszelkie prawa zastrzeżone ;)
Member
Jul 24 2009 05:42am
Quote (Thegri @ Fri, 24 Jul 2009, 13:35)
"survival czyli jak spierdalać przed huraganami" autor - Smoczek :p
wydawnictwo nieznane,  wszelkie prawa zastrzeżone ;)

BUheheheh no Ty masz talent do wypracowan :P
Member
Gold: 23.75
Jul 24 2009 06:29am
Quote (Thegri @ Fri, Jul 24 2009, 12:20pm)

tl;dr :D
Member
Jul 24 2009 06:38am
Jeśli mam być szczery to naprawdę widok w trakcie nawałnicy i jej skutki sa nie do opisania :(

This post was edited by Thegri on Jul 24 2009 06:39am
Go Back To LS Guild Chat Topic List
Prev15152535455748Next
Add Reply New Topic