Quote (Thegri @ Jul 25 2010 11:26pm)
ja tez właśnie dotarłem

zdjęcia są niezłe. szczególnie te co zrobiliśmy dzisiaj przed wyjazdem po poprawinach :D dzieki Iskier za imprezkę

trzeba powtórzyc

oj nie pamiętam

chetnie je zobacze

obudziłem się o 2. patrze gdzie śpie aha u iskiery. Wstałem, napiłem sie koli, ide na balkon pale peta myśle co tu robić, mówie sobie ide spać, położony o poranku w miare trzeźwy spać nie moge, to mowie sobie petko jeszcze jedno i chyba w droge. parason open i w droge

stacja benzynowa browar, na szczęscie wystarczył do nocnego pare km dalej. zakupiłem dwa, jeden na dalsza podroż, drógi własnie pije, krótko mówiąc już i znowu najebaned xdd mamy ~ 4.30 a tu do pracy na 7, na szczęscie bedziemy jechać z ~4h więc się przespie i jakos dam rade

iskier jest wielki, tyle wódy bez snu i tylko jeden macik, własnie spiący a tu na 6 do pracy ma

nic ide się przespać godzine co bym w stanie byl wejsc do auta.
Ciepać foty, bede w piatek

Quote (wdzioba @ Jul 25 2010 11:45pm)
żałują , żałują .... ale co zrobic praca...
pozazdrościć....
w moim profilu posłuchaj nuty. jeśli bardzo czegoś chcesz wtedy problemu nie ma....
byś planował wcześnej impreze daleko od domu to byś dał rade, nie mów żę praca i praca, jakbys bardzo chciał być na 30 iskiery to bys byl... sry za pocisk
Quote (MyFuture @ Jul 26 2010 02:42am)
btw guys im bored and drunken...
lost my girlfriend, cuz i even fucked a random gurl in disco -.-
damn.. what a mistake...
how are u guys`?
Hi, I am
still drunked too xdd only noobs search girl on disco, so is ok that u not fucked girl on disco, btw kid ?
This post was edited by alienwersus on Jul 25 2010 08:46pm