Quote (b0b3k @ Fri, Jan 30 2009, 06:59pm)
Cześć, pomoże ktoś?
http://forums.d2jsp.org/user.php?c=3&i=192109&p=61487 Mam takie rzeczy, ale powiem że ciężko mi się już zabija potworki, nie mam dużo fg, czy za tą sumę FG, kupię coś? Co przyczyni się do tego, iż zabijanie potworków stanie się szybsze? Jeśli tak, napiszecie co powinienem kupić?

Dzięki.
siemka

spróbuj jakoś dobić do 20 i poszukaj market za itemami do leczenia juz teraz, tzn jakies stuffy, daggery i robe z HEAL MATERY, ewentualnie jakies z inteligencja, ale na tym levelu to raczej heal mastery jest bardziej przydatne i przede wszystkim jakiegos charma do leczenia. wiem ze na niskie levele nie sa drogie wiec można za mała sume kupic cos w granicach 70 - 90 EE. najtańsze sa wild heale, potem zwykłe heale i najdroższe focusy. taki heal 80 - 90 ee na 20 lev + heal mastery bron i zbroja powinno starczyc do 30 lev. potem lekki upgrade broni czyli wiekszy hm i charma na 30 lev moze byc podobny ee byle juz na 30 lev. nic ciekawego nie mam na lev 20 :/
w sumie możesz na razie tylko charma jak chcesz zaoszczedzic fundusze, ten za 19.98 moze starczyc nawet
oki ide pić i śpiewać POLSKAAAAAAAAAAA !!
This post was edited by Thegri on Jan 30 2009 01:29pm